Şimdi Ara

Bir Balığın MID RIVEN Rehberi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
3
Favori
2.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Odun Sevici

Riven'da Hydra tercih edilmesinin sebebi aeo dmg veya hp regen değil. Hydra Riven'ın auto attack animasyonunu resetlediği için core item.

Burst dediğim oydu çok kısa süre içerisinde peş peşe vuruşlar yapabiliyor. Hydra almaya kendimi ikna edebilsem bir de.

@Tehlikely; Tanky kasmayı seviyorum, rakibin arasına tek başıma girip istediğim gibi hareket edebiliyorum. Sadece ga ile yaşatmazlar.
  • Güzel rehber kardeş mid oynayanlar için yararlı olucaktır
  • takipteyim
  • çivili neden koymamışsın adler adcler için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gürcan4 -- 6 Aralık 2013; 13:24:33 >
  • balıkçım runelerin konusunda bir şey sormak istiyorum. %4 life steal ile başlaman senin için daha iyi olabilir mi?
    bir de başlangıç itemi doran's sword yerine doran's shield olursa daha efektif olabilir mi? ben öyle yapıyorum ve gayet memnunum çünkü. öptüm kib.
  • buildi beğem-nmedim bi tek geri kalanı çok güzel olmuş,eline sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: neutix

balıkçım runelerin konusunda bir şey sormak istiyorum. %4 life steal ile başlaman senin için daha iyi olabilir mi?
    bir de başlangıç itemi doran's sword yerine doran's shield olursa daha efektif olabilir mi? ben öyle yapıyorum ve gayet memnunum çünkü. öptüm kib.

Haklı olabilirsin, sustain olarak daha iyi olur. Ama ben earlyde çok agresif oynamayı seviyorum, kuduz gibi saldırıyorum oyunun başından itibaren. Oyunların %70'inde 2 olmadı 3 level olunca fb aldığım için sonrasında sustain sorunum olmuyor zaten. Hem item hem rün konusunda bu yüzden mümkün olduğunca hasara sahip olmak istiyorum. Ama daha aklı yerinde, mantıklı oyuncular için dediklerin daha doğru.

@gürcan; Top oynarken çivili alınabilir, çünkü tank rolünü de üstleniyoruz. Ama mid oynarken hasarı üstlenmemiz gerekiyor, itemlerimiz de daha agresif oluyor çivili için çok fazla hp alman gerekir. Yani üstümüze hasar alıp çivili ile yansıtmaktansa olabildiğince az hasar yiyip hayatta kalmak daha doğru olur mid oynarken.

• zed gibi hırpalayan alsan early de daha çok işimize yarar hemde verdiği %10 cd tam rivenlık bence
  • Emeğe saygı eline sağlık :)

Yeteri kadar bilgilendirme yapılmış. Gerisinide araştırarak, olmadı oynayarak ,kendiniz tecrübe etmeyi düşünseniz nasıl olur acaba?

Devamını dilerim.

Saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık
    şuan oyunun en dengesiz şampiyonu olan Riven

Aklin yolu birdir :)

Edit:
    Konu birkac gun LOL Genel de durduktan sonra Rehber Bolumune tasinacaktir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

ziggs hariç diğerlerine %100 katılıyorum
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Rİven çöp . İyi rehber eline sağlık
  • kendi görüşüm %4LS midde cok fazla rahatlatıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: neutix

balıkçım runelerin konusunda bir şey sormak istiyorum. %4 life steal ile başlaman senin için daha iyi olabilir mi?

Haklı olabilirsin, sustain olarak daha iyi olur. Ama ben earlyde çok agresif oynamayı seviyorum, kuduz gibi saldırıyorum oyunun başından itibaren. Oyunların %70'inde 2 olmadı 3 level olunca fb aldığım için sonrasında sustain sorunum olmuyor zaten. Hem item hem rün konusunda bu yüzden mümkün olduğunca hasara sahip olmak istiyorum. Ama daha aklı yerinde, mantıklı oyuncular için dediklerin daha doğru.

@gürcan; Top oynarken çivili alınabilir, çünkü tank rolünü de üstleniyoruz. Ama mid oynarken hasarı üstlenmemiz gerekiyor, itemlerimiz de daha agresif oluyor çivili için çok fazla hp alman gerekir. Yani üstümüze hasar alıp çivili ile yansıtmaktansa olabildiğince az hasar yiyip hayatta kalmak daha doğru olur mid oynarken.

anladım helal knk

• quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

quote:

şuan oyunun en dengesiz şampiyonu olan Riven

Aklin yolu birdir :)

Edit:
    Konu birkac gun LOL Genel de durduktan sonra Rehber Bolumune tasinacaktir.

Nerflenmeden sömürmek lazım

Bölüm kısmını tamamen gözden kaçırmışım, alışkanlık. Uyarı için teşekkürler.
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Double Penetration

Klasik rehber işte, mid rehberi diyip sınırlandırmasaymışsın daha iyi olurmuş zira mid rehberi olması için herhangi bir fark göremedim ben. Eline sağlık.

Midde karşımıza gelebilecek herolara karşı nasıl oynamamız gerektiğini açıklamış bu yüzden mid rehberi demiş bence yeterli bir sebep
  • quote:

Orijinalden alıntı: BHW

quote:

Klasik rehber işte, mid rehberi diyip sınırlandırmasaymışsın daha iyi olurmuş zira mid rehberi olması için herhangi bir fark göremedim ben. Eline sağlık.

Midde karşımıza gelebilecek herolara karşı nasıl oynamamız gerektiğini açıklamış bu yüzden mid rehberi demiş bence yeterli bir sebep

Biz çözdük o konuyu, ben rehbere baktığımda midde karşımıza gelebilecek herolar falan yoktu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BHW

quote:

Biz çözdük o konuyu, ben rehbere baktığımda midde karşımıza gelebilecek herolar falan yoktu.

Anladım mesajı bütün konuyu okumadan yazmıştım

• Beğenmedim buildi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.