Şimdi Ara

Bir Balığın MID RIVEN Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
3
Favori
2.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 4 günlük banımın açılmasının akabinde bir rehber ile geri dönmek istedim. Ve bu rehberi bence şuan oyunun en dengesiz şampiyonu olan Riven için yapmayı doğru buldum. Hem işine yarayan arkadaşlar olabilir, hem de sizin uyarılarınızla ben hatalarımı düzeltirim. Mid Riven op diyor ve rehbere başlıyorum.
     Bir Balığın MID RIVEN Rehberi
    Efsane;
    quote:

    Noxus'ta cinsiyet, ırk, toplumsal sınıf farkı olmaksızın her yurttaş iktidar sahibi olabilir. Önemli olan tek şey güçtür. Riven işte bu ideale olan bağlılığıyla yükselmek için çabalıyordu. Boyu ancak uzun kılıç kadarken, kendini bu silahın ağırlığını taşıyıp kullanmaya zorlayarak, askerlikteki potansiyelini küçük yaşlarda gösterdi. Acımasız ve etkin bir savaşçıydı; ama asıl gücü azminde yatıyordu. Çatışmalara zihninde bir şüphe kırıntısı dahi olmadan giriyordu: ahlaki duraksamalar yaşamaz, ölümden korkmazdı. Riven yaşıtlarının önderi, Noxus ruhunun simgesi haline geldi. Öyle seyrek görülen bir tutkusu vardı ki Üst Komuta onu Noxus sihirleriyle dövülüp büyülenmiş siyah taştan bir rün kılıcıyla onurlandırdı. Silah, dörtgen kalkanlardan daha ağır ve neredeyse onlar kadar genişti -tam da Riven'ın sevdiği gibi. Kısa süre sonra, Noxus işgaline katılmak üzere Ionia'ya yollandı.

    Savaş diye başlayan şey, kısa sürede kıyıma dönüştü. Noxus askerleri ölüm meydanında korkunç Zaun savaş makinelerini takip ediyordu. Riven'ın hazırlandığı şanlı savaş bu değildi. Üstlerinin emirlerine uyarak, hırpalanmış ve dağınık haldeki düşmanın kalıntılarını yargısız infazla ortadan kaldırdı. İşgal devam ederken, Ionia toplumunun baştan kurulmayacağı, sadece ortadan kaldırılacağı anlaşıldı. O acı çatışma esnasında, Riven'ın bölüğü Ionia kuvvetleri tarafından sarıldı. rakip onlara yaklaşırken, destek istediler. Ama bunun yerinde, Singed'in başlattığı dehşet verici bir biyokimyasal yaylım ateşinin ortasında kaldılar. Riven etrafında, hem Ionia'lıların hem Noxus'luların ağza alınmayacak kadar iğrenç bir akıbete uğramasını seyretti. Bombardımandan kaçmayı başarmıştı ama o anıyı hafızasından silemedi. Noxus tarafından ölü ilan edilmesini, yeniden başlama fırsatı olarak gördü. Kılıcını parçalayarak geçmişiyle olan bağlarını kopardı ve kendi kendini sürgün ederek dolaşmaya, kefaretini ödemenin ve inandığı lekelenmemiş Noxus idealini kurtarmanın bir yolunu aramaya başladı.


    Yani kısaca Singed, Riven'e ihanet etmiş, bu yüzden araları limoni. Yine de Riven, kendisine ihanet eden ve ölü ilan eden Noxus'un gerçekte böyle olmadığını, düzeltilebileceğini düşünüyor. Ah saf kızımız ah. Neyse yeteneklere geçelim;

     Bir Balığın MID RIVEN Rehberi
    Passive: Runic Blade(Rünlü Kılıç)
    Riven'ın yetenekleri kılıcını yükleyerek, normal saldırlarının fazladan fiziksel hasar vermesini sağlar. Riven'ın kılıcı üç kereye kadar yüklenebilir ve her saldırıda bir yük harcar.
    Evlere şenlik bir pasif. Verdiği ekstra hasar gerçekten çok fazla olabiliyor.

     Bir Balığın MID RIVEN Rehberi
    Q yeteneği: Broken Wings(Kırık Kanatlar)
    1. ve 2. kullanım: İleri doğru saldırır ve temas ettiği bütün birimlere 30/55/80/105/130 (+70% ek Saldırı Gücü) fiziksel hasar verir.
    3. kullanım:İleri doğru sıçrayıp, yere bir darbe indirir ve 30/55/80/105/130 (+70% ek Saldırı Gücü) fiziksel hasar verip, yakındaki rakipleri çarpma noktasından uzağa savurur. Bu sıçrama, geçilemez araziden geçmesini de sağlar. Riven imlecin üstünde bulunduğu birimi hedef alır; herhangi bir hedef yoksa, o sırada yüzünün dönük olduğu tarafa saldırır.

    Aslında tek başına çok fazla hasar veren bir yetenek değil, ancak pasifimiz ile birlikte kullanınca aşırı hasarlar verebiliriz. Ayrıca 3. kullanımı çok faydalı, ona sonra ayrıca değineceğim.

     Bir Balığın MID RIVEN Rehberi
    W yeteneği: Ki Burst(Ki Saldırısı)
    Riven'ın kılıcı bir enerjisi patlaması yaratarak yakındaki rakipleri 0.75 saniyeliğine sersemletir ve 50/80/110/140/170 (+100% ek Saldırı Gücü) fiziksel hasar verir.

    Aoe stun+dmg. Çok fazla açıklama yapmaya gerek yok. Sadece alışana kadar menzilini göz kararı kestirme konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz.

     Bir Balığın MID RIVEN Rehberi
    E yeteneği: Valor(Yiğitlik)
    Riven imleç doğrultusuna atılır ve 2,5 saniye boyunca en fazla 70/100/130/160/190 (+100% ek Saldırı Gücü) hasarı önleyen bir kalkan kazanır.

    Benim en sevdiğim yeteneği. %100 ad alan kalkan mı olur arkadaş, bir de üstüne mesafe kapatıyor. Sonra niye op diyoruz.

     Bir Balığın MID RIVEN Rehberi
    Ulti: Blade of Exile-Wind Slash(Sürgün Kılıcı-Rüzgar Darbesi)
    İki aşamalı bir ultimiz var.
    İlk aşama; Riven'ın silahı parçalarından tamamlanarak 15 saniyeliğine Riven'a %20 ek Saldırı Gücü, hasar veren büyüleri ile saldırılarına fazladan menzil ve bir defaya mahsus olarak Rüzgâr Darbesi kullanma imkanı kazandırır.
    İkinci aşama; Rüzgâr Darbesi: Riven vurduğu bütün rakiplere 80/120/160 (+60% ek Saldırı Gücü) ila 240/360/480 (+180% ek Saldırı Gücü) fiziksel hasar veren bir şok dalgası gönderir. Rakiplerin canı ne kadar azsa, verilen hasar o kadar artar.

    Harika bir ulti. %20 saldırı gücü aynı zamanda %20 daha fazla kalkan demek. Otomatik saldırıların ve yeteneklerinde menzilini arttırıyor. Rakibiniz bunlara rağmen elinizden az canla kaçtıysa uzun mesafeli, ıskalaması zor rüzgar darbesi ile son vuruşu yapıyorsunuz. Rakibinizin canı azalınca kullanırsanız kat ve kat daha fazla hasar vereceğini unutmayın.



    Peki hangi yetenek ile başlamalıyım?


    Rakibe göre 2 tür başlangıç yapıyorum. İlk olarak q yada e açabiliriz. Eğer karşımda Ahri, Gragas gibi ilk seviyede rahatsız edeceğini bildiğim bir rakip varsa e açıp yeteneklerinden kaçınmakta ve kendimi kalkanım ile korumakta kullanıyorum. Kha zix, Katarina gibi melee(menzilsiz?) rakiplere karşı q ile agresif bir başlangıç yapıyorum. 2 level da hem q hem e açmış olurum.


    Yetenek puanlarımı nasıl kullanmalıyım?


    Burada da rakibime göre değişen bir durumum var. Defansif oynayacak yada yüksek güçte bir kalkana ihtiyacım olacağını hissediyorsam e abanıyorum. Koridoru domine edeceğimi düşünüyorsam ve agresif oynuyorsam q yükseltip daha fazla hasar vurmayı hedefliyorum. Bazen ikisini eşit götürdüğümde oluyor. En son w maxlarım. Önemli olan stun nasılsa, w ile vereceğim hasara çok fazla ihtiyacım yok.


    Hangi büyüleri kullanmalıyım?

    Ben her zaman ignite(tutuştur), flash(sıçra) kullanıyorum.


    Masterie ve rün sayfalarım nasıl olmalı?


    Açıkçası masterie yapmayı tam olarak çözemedim preseason değişiklikleri ile. O yüzden direk mobafire'dan çalacağım kusura bakmayın.
    Rün sayfası kendime aittir. Büyükler ve kırmızılar ad(saldırı gücü), maviler magic res(büyü direnci), sarılar armor(zırh). Kırmızılara armor pen(zırh delme) da konabilir. Hatta büyük ihtimalle konmalı. Ama ben agresif bir başlangıç yapmayı seviyorum bu yüzden ad kullanıyorum. Özellikle bu konularda sizden gelecek önerileri bekliyorum.

     Bir Balığın MID RIVEN Rehberi  Bir Balığın MID RIVEN Rehberi

    Hangi itemleri alabilirim?


    Her zaman şiddetle oyuna göre build yapılması gerektiğini söylerim. O yüzden sabit bir buildim yok. Ama genelde şu itemleri tercih ediyorum;
     Bir Balığın MID RIVEN Rehberi

    Çoğu kişi bt(kanasusamış) yerine (vahşi)Hydra tercih ediyor. Bunun sebebi hydra ile gelen burst, aoe dmg ve verdiği hp regen olsa gerek, melee şampiyonlarda tercihiniz genelde hydra olmalı. Bu yüzden ben size bt yerine hydra almanızı öneririm. Ancak kendim oynarken alışkanlık ya bt alıyorum. Early de hemen bt tamamlayıp farm stackleyerek farkı daha da açmayı sevdiğimden olsa gerek. Bu arada listede spirit visage görünmüyor. Maw of malmourtious'un alternatifi olarak spirit visage önerebilirim.
    Bot tercihi tamamen değişken. Ama genelde magic res veren botu alıyorum.

    Neden Riven?


    Yüksek hasar
    Yüksek mobility ve gapcloser(mesafe kapatma)
    Rahat farm olanağı
    Aoe damage, aoe cc (alan etkili hasar ve kalabalık kontrolü)
    Tanky
    Yetenekleri bedelsiz


    Püf Noktalar;


    *Rakibinizin skillshotlarından(yetenek atışlarından) e ve q ile kaçınmaya çok iyi alışmalısınız, poke(dürtme) yerseniz Riven oynamanın bir anlamı kalmaz.

    *Rakibinizle arayı çok hızlı kapayabilirsiniz; e,q ve hatta gerekirse flash kullanabilirsiniz.

    *Rakibinizi kendinize çekmek için geri çekilir gibi yapıp bir anda geri dönerek şaşırtabilirsiniz.

    *Öne geçtiğiniz rakibinize karşı minyonlardan uzak tutarak seviye avantajını koruyun.

    *Mesafe kapatma yada cc ihtiyacı dışında peş peşe 3 q kullanmayın, olabildiğince q+aa+q+aa kombosunu yapın. Pasifinizi etkin kullanın.

    *Mesafe kapatma yetenekleriniz sizi iyi bir ganker yapıyor. Orta koridorda kendinizi rahatlattıktan ve rakibinizi uğurladıktan sonra diğer koridorlara baskın deneyebilirsiniz. Baskına giderken ormancınızdan da yardım almayı unutmayın(duo gank, lane cover).

    *Ultinizi kullanırken çok çekimser davranmayın. e ve q kullanıp rakibi stunladıktan sonra ulti açarsanız çok bir anlamı kalmaz. Olabildiğince savaşlara ultiniz açıkken girmeye çalışın. Ultinizin kalkanınız üzerindeki olumlu etkisini unutmayın.

    *Early game potansiyelinizi kullanın. Totemler ile arkanızı güvene alıp agresif oynayın.

    *Çok gerekli değilse junglera yardım etmeyin. Doğruca koridora gidip rakibinizden önce 2. seviye olmaya çalışın. 2. seviye olduğunuz an rakibinizle aranızdaki mesafeyi e+q ile kapatıp q+aa+q+aa+ignite olayını yapın. Rakip genelde hiç beklemediği kadar hasar yediği için flash atmakta geç kalarak ignite etkisi ile size firstblood verebiliyor, ölmese bile flash harcatma ihtimaliniz yüksek.

    *Rakibinize saldırırken özellikle oyun başında rakip minyonlardan alacağınız hasarı göz ardı etmeyin, işler çok çabuk tersine dönebilir.

    *Boş an bulduğunuzda hayaletleri kesmeyi ihmal etmeyin, dönüşte ve gidişte duvarlardan q ile atlayarak zamandan kazanın. Hatta çok rahatsanız rakip ormana totem koyarak mümkün olduğunda onun farmını da çalabilirsiniz.

    *Junglerınız mavi önerirse alın, koridorda yardıma ihtiyacınız varsa isteyin hatta fırsatınız olursa kırmızı da alın. Mavi buffın vereceği cd reduction(bekleme süresinde azalma?) çok işinize yarayacaktır.

    *Mutlaka ama mutlaka etrafa totem koyun. 2v1 double alacağınıza inancınız olmadığı sürece gank yemekten kaçının, Riven geriye düşmeyi seven bir şampiyon değil.

    *Boş zamanlarınızda Riven oynayan Faker izleyin. Youtube da videoları mevcut. Örneğin;http://www.youtube.com/watch?v=LdouLBQKvko

    *Duvarlardan 3. q ile geçmeyi öğrenin, özel oda kurup pratik yapın. Ayrıca;http://www.youtube.com/watch?v=PhNgZNpH_sU

    *Bolca farm yapın, ilk önceliğiniz farm olsun.

    *3. q yeteneğiniz rakibi fırlatıyor. Yani bazı yetenekleri henüz başında kesebilirsiniz. Örneğin Corki'nin valkyrie yeteneği sırasında w ile stun koyarsanız uçup indiği yerde stun yiyebilir. Ancak henüz uçmaya başladığında q ile zıplatırsanız yetenek tamamen kesilecektir. Rakibi arkaya doğru ittirmek için 2 q ve e ile önüne geçip son q darbesini önünden atarak az da olsa geriye ittirebilirsiniz. w ve q menzilli saldırılardır. Eğer jungler golemi yaklaştırdıysa duvarın dış tarafından son vuruş yapıp zaman kazanabilirsiniz. Çok ince ve küçük ayrıntılar olsa da işinize yarayabilir bunlar.

    *Tf'de(takım savaşında) iyi pozisyon alın, çok önde kalmayın. Focuslanmaya(odaklanma) dikkat edin.

    *Oyun sırasında flame yapmayın, hatalarından dolayı takım arkadaşlarınızı çok fazla eleştirmeyin, kötü gidişattan sorumluluk alın suçu ormancıya atmayın.



    Kimin karşısında nasıl oynamalıyım?



    **Öncelikle karşısında rahat oynadığım şampiyonlar melee şampiyonlar.

    Örn; Kha zix, Akali, Fizz, Kassadin, Katarina, Talon, Zed, Diana, Galio, Gragas, Lee Sin...

    Bu tip şampiyonların son vuruş yapması için minyon gruplarına yaklaşması gerekiyor. Agresif oynayın ve minyon kestirmeyin. Farmda öne geçmelisiniz. Rakibiniz kule altından çıkıp farm yapma denemesinde bulunursa üstüne giderek onu uzaklaştırın. Rakibiniz ve minyon grubunun arasında durarak tecrübe almasını da engelleyin.

    Yalnız dikkat etmeniz gereken bir nokta var. Bu şampiyonların çoğu assassin(suikastçi) ve 1-2 kill almaları durumunda snowball'a(kartopu etkisi) bağlayabilirler. Bu yüzden bolca ward alıp olası ganklerden kendimizi korumalıyız. Bir de burst hasarı yüksek olan bu şampiyonlara karşı dikkatli oynamak da fayda var, özellikle earlyde rakip minyonlarda size hasar verirken zor bir duruma düşmeyin. İçlerinden en çetin çıkanı dayanıklılığı ile Diana olacaktır.

    **İkinci sınıfımız klasik apc sınıfı diyebilirim.

    Örn; Anivia, Brand, Cassiopeia, Karthus, Lissandra, Lux, Malzahar, Morgana, Nidalee, Orianna, Syndra, Veigar, Zyra, Xearath, Viktor...

    Sun Tzu'nun bir lafı vardır; "Hem düşmanını hem kendini tanıyorsan girdiğin tüm savaşlarını kazanırsın, sadece kendini tanıyorsan yarısını kazanırsın, ikisini de tanımıyorsan hiç bir savaşı kazanamayacaksın."
    Bu şampiyonları yenmenin yolu rakibinizi tanımak arkadaşlar. Çünkü bu şampiyonların size karşı menzil avantajı var. Gerek otomatik saldırılarıyla gerek yetenek atışlarıyla sizi rahatsız etmek ve zayıflatmak isteyecekler. İzin vermemelisiniz. Lissandra elini kaldırdığı an peşinden buz sarkıtlarının geleceğini, Karthus'un sopasının oynayışından altınızda bir patlama oluşacağını tahmin edebilmelisiniz. Rakibinizin ne zaman ne yapacağını az çok biliyorsanız aradaki mesafeyi hızla kapatıp pataklamanızı engelleyen bir şey kalmaz. Örneğin Lissandra'nın sarkıtlarından yana e ile kaçarak kurtuldunuz. Ana hasar kaynağını kaybetti. Üzerine gidin, diğer yetenekleri ile kaçacaktır belki ama ona karşı bir avantajınız var. Yetenek atışları onun mavi barının sömürürken size hayat bedava. Böyle böyle rakibinizi yıpratıp en küçük hatalarında üstlerine binip skorunuzu alın. Riven'in ve rakiplerinizin mekaniklerine alıştıkça ve daha iyi oynamaya başladıkça bu şampiyonları bile kule altına hapsedip, farmda fark attığınızı göreceksiniz.

    **Şimdi zorlanabileceğimiz şampiyonlara gelelim;

     Bir Balığın MID RIVEN Rehberi

    Ahri; Ahri'nin üstüne çok fazla giderseniz öper. Bu kadar basit. Siz öpücüğünün etkisinden kurtulamadan o vuracağı hasarı vurup geri çekilmiş olur. Zor durumda kalsa bile siz bir şey yapamadan ultisi ile Üsküdar'ı geçebilir. Bu yüzden Ahri karşısında oynarken asla agresif olmuyoruz. İlk hamleleri bırakın o yapsın. Eğer öpücük atar ve ıskalarsa işte aradığımız fırsat. Üstüne gidin. Yine de muhtemelen kaçacaktır ve pasifi sayesinde bir süre daha koridorda kalabilir. Bu yüzden Ahri kolayca ezebileceğiniz şampiyonlardan değil. Olabildiğince farm yapmaya çalışın ve junglerınızdan yardım isteyin. Son olarak rakibin mavisine totem atarak junglerınız ile çalma girişiminde bulunabilirsiniz. Ne kadar riskli de olsa Ahri'nin mavi alamaması sizi çok fazla rahatlatır.

     Bir Balığın MID RIVEN Rehberi

    Annie; Annie ile diğer apc'ler arasındaki ana fark yeteneklerini ıskalamayacak olması. Skillshotları kolay, tamamen kurtulmanız mümkün olmayacaktır. Ancak hasarı kalkanınız mümkün olduğunca azaltmalısınız. q yeteneği ile rahatça farm yapacaktır ve üstüne gidersek pasifi ile sersemletip geri çekilecektir. Bunu yapan diğer şampiyonlar stun skillerinin cd(bekleme süresi) dolana kadar minyonlardan uzak durmak zorunda kalıyordu ve böylece rahatlıyorduk. Ama Annie'nin bekleme süreleri kısa. Çok fazla geride tutmamız mümkün olmayacaktır. Diğer bir farkı ise Annie'nin rahatça tanky olabilmesi. Tek atıp kaçabileceğiniz küçük bir kız olmayacak karşınızda. Hatanızı yakaladığında da kombosunu yapıp 1 sn içinde burstleyerek sizi tahtalı köye göndermesi sürpriz olmaz. Bu yüzden Annie karşısında dikkatli oynuyor ve ormancımızın kafasını şişiriyoruz.

     Bir Balığın MID RIVEN Rehberi

    Heimerdinger; Yeni haliyle oldukça güçlü. Dikkatli oynasanız bile skor vereceğiniz bir şampiyon değil ama agresif oynarsanız kötü bir sürprizle karşılaşabilirsiniz. Sizi kule altına hapsetmesi ve bolca recall attırarak minyon kaçırmanıza sebep olması da muhtemel. Zayıf yanı ise çok dayanıksız olması. Elektrikli el bombası benzeri zımbırtıdan kaçmayı başarırsanız üstüne gidip aniden burstleyebilirsiniz. Özellikle de ultiniz varken. Early de bir miktar minyon kaçırmanıza sebep olsa da ilk skoru alırsanız domine edersiniz.

     Bir Balığın MID RIVEN Rehberi

    Kayle; Tam bir baş belası. Oyundan soğutabilir. Üzerine gittiğinizde gerek sizi yavaşlatması, gerek kendisini hızlandırması gerek de ultisi ile sizi çileden çıkaracaktır. Hata yapıp çok fazla yaklaşmasını yada junglerınızın baskına gelmesini bekleyin. Bolca pot alın.

     Bir Balığın MID RIVEN Rehberi
    ve
     Bir Balığın MID RIVEN Rehberi

    Ryze ve Swain; Benzer mantıkları oldukları için birlikte ele aldım. Zor rakiplerdir. Sürekli hasar vurabilen şampiyonlar. Üzerine giderseniz de kalabalık kontrolü ile sizi durduracaklardır. Ama sneare yeteneklerini kaybettikleri an aradaki mesafeyi kapatıp avantajı kendi lehinize çevirebilirsiniz. Burada kendinizi tanımanız gerekiyor. Girdikten sonra hatrı sayılır bir hasar verip geri dönebilir misiniz? Trade'den karlı çıkar mısınız? Bu soruların cevabını oyun içinde kendiniz deneyimleyerek bulmalısınız. Muhtemelen erkenden armor alacak rakipler, early de brutulaizer çıkmanız fayda sağlayabilir.

     Bir Balığın MID RIVEN Rehberi

    Twisted Fate; Bekleme süresi düşük olan stunı ile üstüne gittiğiniz zaman sizi durdurabilecek şampiyon. Uzun mesafeli kartları ile de farmdan kopmayacaktır. Ormancınızdan baskın bekleyin. Tf ultisi ile farklı bir koridora gittiğinde ve rakip jungler meydanda yoksa peşinden gitmek yerine kulesini alarak cezalandırın.

     Bir Balığın MID RIVEN Rehberi

    Ziggs; Bence en iyiyi sona bıraktım. Riven'den sonra mid favorim. Farmdan vazgeçip kule altında dursanız bile bombalarıyla sürekli rahatsız edecek ve oyundan koparacaktır. Sadece otomatik saldırı yapsa bile çok fazla hasar veriyor. Hadi mayınlarını geçip yanına yaklaştınız diyelim; yere koyduğu bomba ile sizi kendi kulenize, kendini kendi kulesine doğru fırlatacaktır kolayca. Junglerınız çok iyi bir oyun çıkarmadığı sürece galip gelmeniz pek olası değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sir balık -- 6 Aralık 2013; 12:41:43 >







  • eline sağlık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tihilu

    eline sağlık.
    İşime çok yarayacak ellerine sağlık =)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ArfMatematik

    İşime çok yarayacak ellerine sağlık =)

    Alıntıları Göster
    Süper olmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SehinsahTr

    Süper olmuş.

    Alıntıları Göster
    Klasik rehber işte, mid rehberi diyip sınırlandırmasaymışsın daha iyi olurmuş zira mid rehberi olması için herhangi bir fark göremedim ben. Eline sağlık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Double Penetration -- 6 Aralık 2013; 4:16:31 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Double Penetration

    Klasik rehber işte, mid rehberi diyip sınırlandırmasaymışsın daha iyi olurmuş zira mid rehberi olması için herhangi bir fark göremedim ben. Eline sağlık.

    Alıntıları Göster
    eline sağlık güzel çalişma olmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kanmarl

    eline sağlık güzel çalişma olmuş.

    Alıntıları Göster
    yararlı bir rehber olmus ellerine saglık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Once yorum yapip sonra okuyacagim. Sen bana BF forumunda biraktigini soylemistin LoL'u. Seni yalanci seni.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • op oldugunu yazmamissin olmamis.





    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aspiratör

    op oldugunu yazmamissin olmamis.




    Squishelere karşı earlyde çok çok iyi.Ve skillshot ı bol olanlara karşıda.E side baya bir rahatlatıyor.Denicem bu aralar.
  • TR'de riven purosu mu oldun

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel rehber.
    +rep in PM'de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yararlı bir rehber gj

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: imana gelen adam

    Yararlı bir rehber gj
    çekilişe katılmak istiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Subsie

    çekilişe katılmak istiyorum.

    Alıntıları Göster
    klasik riven rehberi işte,q aa q aa q bunu yapın ignite atın kesin ohh miss.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-3BE2163E3

    klasik riven rehberi işte,q aa q aa q bunu yapın ignite atın kesin ohh miss.

    Alıntıları Göster
    Güzel olmuş riven oynamayıpta oynamak isteyen arkadaşların işine yarar, eline sağlık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Double Penetration

    Klasik rehber işte, mid rehberi diyip sınırlandırmasaymışsın daha iyi olurmuş zira mid rehberi olması için herhangi bir fark göremedim ben. Eline sağlık.

    Dün klasik Riven rehberiydi ama rakiplere göre analizi ekleyeceğim için mid demiştim. Heralde şimdi biraz daha anlaşılır neden mid olarak kısıtladığım


    @Forbidden; Öyle bıraktım diyince bırakılmıyormuş Belki ilerde bir gün bırakırım yine

    Diğer arkadaşlara da yorumları için teşekkür ederim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: NDS

    TR'de riven purosu mu oldun

    Çok zor olmadı, bronz kardaşlarımda takılıyoruz nasılsa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sir balık

    quote:

    Orijinalden alıntı: NDS

    TR'de riven purosu mu oldun

    Çok zor olmadı, bronz kardaşlarımda takılıyoruz nasılsa

    Alıntıları Göster
    Core itemlarda brutalizer yok base dönüşte ilk olarak alınacak itemi eklememişsin mid rivena guardian angel'dan başka defansif item almayada gerek yok bence zaten hayvani bir kalkanı var uli+flash+e+stun yapıp alıcağını alıp çıkıyorsun zaten.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sir balık

    quote:

    Orijinalden alıntı: NDS

    TR'de riven purosu mu oldun

    Çok zor olmadı, bronz kardaşlarımda takılıyoruz nasılsa

    Alıntıları Göster
    Riven'da Hydra tercih edilmesinin sebebi aeo dmg veya hp regen değil. Hydra Riven'ın auto attack animasyonunu resetlediği için core item.




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.