Şimdi Ara

Bir bakın...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Cübbeli ahmet hocanın dediklerine inananlar var mı aranızda bikaç bişey soracağım da..

• Ne olduğunu bilen bilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok
  • İnanmak bir yana sohbetini hoş buluyorum. Özellikle Murat Bardakçı ve Fatih Altaylı ile olan muhabbetlerini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clochardd

İnanmak bir yana sohbetini hoş buluyorum. Özellikle Murat Bardakçı ve Fatih Altaylı ile olan muhabbetlerini

Peki bilim adamlarının dünyanın milyarlarca yıllık demesine inanıyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERİC CLAPTON

quote:

İnanmak bir yana sohbetini hoş buluyorum. Özellikle Murat Bardakçı ve Fatih Altaylı ile olan muhabbetlerini

Bunun konu ile ne alakası var?

Aksi kanıtlanmadıkça milyarlarca yıllık olduğu doğru değil mi zaten.
  • İnanmıyorum, onaylıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Farklı bir Server Bakın
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Kendi ağzınla söyledin doğru olduğu hakkında şimdi hocanın söylediğine bakalımhttp://www.youtube.com/watch?v=Xh048cHKfu8

Bu hoca yalan mı?

Bilim adamı mı yalan?

Din yalan demiyorum olayları çarpıtmayalım.

• Teketek programına cıkmıştı geçen bakıyım ne anlatıyor diye orada saçma sapan bir şeyler söylemedi ama başka yerlerde neler söyledi bilmiyorum programda söylediklerinin tamamı gerçek,Kur'an da yazan veya kanıtlı Hadislerde geçen şeylerdi.Bence cübbeliye laf atacağınıza önce Yaşar Nuri Öztürk ün dediklerine bir bakın adama bıraksanız 1400 yıllık dini nereye götürecek belli değil
  • İnanıyorum demedim, muhabbetini hoş buluyorum dedim

Zaten bu Tv ye çıkan hocaların kaçı adam gibi islamı anlatıyor.
  • ben varım sor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

Teketek programına cıkmıştı geçen bakıyım ne anlatıyor diye orada saçma sapan bir şeyler söylemedi ama başka yerlerde neler söyledi bilmiyorum programda söylediklerinin tamamı gerçek,Kur'an da yazan veya kanıtlı Hadislerde geçen şeylerdi.Bence cübbeliye laf atacağınıza önce Yaşar Nuri Öztürk ün dediklerine bir bakın adama bıraksanız 1400 yıllık dini nereye götürecek belli değil

O dediğiniz adam o kadar çarpıtarak anlatıyorsa bunu millet anlar ama insanların güvendiği hocaların yapmasından bahsediyorum ben ki tanıdığım çoğu insan bu hocaya inanır.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kendi ağzınla söyledin doğru olduğu hakkında şimdi hocanın söylediğine bakalımhttp://www.youtube.com/watch?v=Xh048cHKfu8

Bu hoca yalan mı?

Bilim adamı mı yalan?

Din yalan demiyorum olayları çarpıtmayalım.

adam sohbetini hoş buluyorum demiş hocam.her dediğine inanıyorum dememiş ki ben de hoş buluyorum ama şu cemaat, tarikat işlerinden haz almıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khalef -- 29 Temmuz 2013; 12:24:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alicosgun

ben varım sor.

Diğer arkadaşın da deiği gibi bilim adamlarının , arkeologların falan kanıtladığı dünyanın milyarlarca yıllık olayına inanıyorsan bu hocanın dünya 7000 yıllık muhabbeti nedir dostum?

Doğru dedin düzgün anlatan yok.
    @Clochardd

O muhabbetlere hiç girmeyelim hocam.
    @khalef
  • quote:

quote:

Teketek programına cıkmıştı geçen bakıyım ne anlatıyor diye orada saçma sapan bir şeyler söylemedi ama başka yerlerde neler söyledi bilmiyorum programda söylediklerinin tamamı gerçek,Kur'an da yazan veya kanıtlı Hadislerde geçen şeylerdi.Bence cübbeliye laf atacağınıza önce Yaşar Nuri Öztürk ün dediklerine bir bakın adama bıraksanız 1400 yıllık dini nereye götürecek belli değil

O dediğiniz adam o kadar çarpıtarak anlatıyorsa bunu millet anlar ama insanların güvendiği hocaların yapmasından bahsediyorum ben ki tanıdığım çoğu insan bu hocaya inanır.

hocam reenkarnasyona inanan,zinayı kabul eden,cuma yı farz kabul etmeyip camilere gitmeyi yanlış bulan,tesbihatı gereksiz olduğunu söyleyen bir adam bu.İnsanlara ben dini zorlaştırmıyorum kolaylaştırıyorum diyor ama bu din değil ki her işin tabiri caizse bir raconu vardır bu adam Allah ın kesin emirlerini olmasa da olur diyor ve İslam alimi olarak geziniyor ortada.Eğer abartı buluyorsanız biraz google da araştırın daha ne saçmalıklar göreceksiniz

• quote:

ben senin cümlenene katıldığım gibi çoğu düşüncelerinede katılıyorum Ahmet hocanın muhabbeti falan hiç sıkmıyor
  • yaşar nuriye ek olarak adn.oktarı kale alan bi forumdan anca böyle bi konu beklenirdi..

siz önce dalga geçmemeyi öğreniceksiniz ondan sonra bu konuları açıcaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stefansalvatore -- 29 Temmuz 2013; 13:15:58 >
  • quote:

+1

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.