Şimdi Ara

BİR BABANIN GÖREVİ NEDİR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle tecrübeli abilerim daha faydalı olacağını düşünüyorum.Bu arada yaşım 18-19 dün babamla yaptığım bi hatadan dolayı tartıştık dedi ki sen bunları yapıcaksın sonra bana baba diyeceksin öyle mi ?

Neyse geçiyorum buraları babam para dışında hiç bir zaman arkamda durmadı,tosunum,aslanım gibi seni seviyorum gibi sözler söylemedi küçüklükten beri benden nefret ettiğini düşünerek büyüdüm.Asıl soru şu babanın görevi sadece para vermek mi ? Okutmak mı ?

• Benim babam da sadece bana para verdi hiç bir şey öğretmedi yardımcı olmadı yüzmeyi bisiklet sürmeyi vs hep tek başıma öğrendim

Bir baba oğluna nasıl davranmalı onu bile bilemiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cengiz hard kullanıcısına yanıt
    Başınız sağ olsun, mekânı cennet olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okey oynar eve gelir işe gider herhalde bizde lol oynıcaz , yada ozaman daha iyi bisey cikar 😄

• güzel isim koymak bakımı ile ilgilenmek ahlaki değerlere sahip bir insan olmak için evladını terbiye etmek
    Bizmkide varda yok olsaydı belki bizi izlediğini sevdiğini düşünüp arkamda olduğunu düşünürdüm.
  • Sonİskoc90 kullanıcısına yanıt
    Öyle deme kardeşim insanın arkasında duracağını bildiği biri olmayınca aklı burda kalıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Persom kullanıcısına yanıt
    Ben biraz biliyoru.Şu durum çok kötü babam yanımda bir çocukla babasının sempatik sevgi ile konuştuklarını görünce insanın keşke öyle olsaydık diyesi geliyor be
    Allah rahmet eylesin bu kafayla düşünemiyorum böyle şeyleri.iyi işte Allah göstermesin oda vefat ederse çok kötü duruma düşersin Allah uzun ömürler versin
    Senin için de yakıyorum.Tabi bi zaman sonra üst üste gelince bunlar insan alışıyor.Daha kötü ne olabilir ki diyor önceden zaten çokca acılar çektiğin için.
  • anlıyorum seni yapıcak bir şey yok.
  • Bizimki para da vermedi

O tokadı çok erken yemişsin hocam sen.Ama belki de senin için daha iyi olmuştur.Hissettim durumunu kurdum kafamda zor bişey ama sendede bak sevgilinin sevgisi var sıkmana engel olan.
  • MrCaner kullanıcısına yanıt
  • Benim annem babamda öyle :D Babam küçükken annemde geçen sene evlenip gitti ama para almaya devam ediyorum.Babam nafaka annemde harçlık misalı para yolluyo.Küçüklükten beri ve şimdi bana,kardeşime anneannem bakıyo.Üzülüyo muyum ? Hayır tabiki Yaşlandıklarında görcem hepsini

Edit : Annemle babam ben 3 yaşında ayrıldılar onu söyleyimde yanlış anlaşılmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard2A6 -- 25 Temmuz 2016; 3:17:51 >
  • Baba..

MuzLu pastaLarımı tekbaşıma yiyorum artık.Sana lolipoplardan tatlı yapıp şerbet diye sewgimi koyamıyorum..Yoksun !!
    Hayatta en çok sewdiğim (senden sonra) jeLibonLara biLe küstüm. ÇikoLataLardaki fıstıkLarı çıkarıp oyuncak köpeğimin ağzına tıkıyorum.. BoğuLacak bak.. Kurtar diyeceğim,,yoksun !!

ÇikoLataLı sütümüde şapurdatarak içiyorum.. Eskisi gibi görgü dersLeri wer bana kız diye.. Sonra ben ağız bükiyim sana,,sende geL öp beni yanakLarımdan gönLümü aL diye.. ÇikoLataLı sütLeride sewmiyorum sensiz,,içerken şapurdatmayıda.. Babanemin inekLeri sağışı geLiyor akLıma. Senin de bana bakıp güLüşün.. Ve anıLarımızı hatırLamak için fotoğrafLara bakaLım diyeceğim fotoğrafLar burda,,sen Yoksun !!

Ve benim her bayramda topLadığım birsürü şeker ve çikoLataLar.. Artık onLarı gizLicek kimsem yok.. Hepsini hamur adamımın yanına koydum.. we birkaçtanesinide hikaye kitabımın başına.. Gece geLdiğinde gör ve yemek için kaL diye.. BiLiyomusun inandırıcı oLsun diye gözLerimi biLe kapadım yatağımda.. Arasıra baktım dayanamayıp.. Ve saatLerce kapıda kaLdı gözLerim,,hep çikoLataLarıı yemeni bekLedim,,çikoLataLar küfLendi sen geLmedin,, Yoktun !!

Pudingten pasta yapmayı öğrendim sen gittikten sonra. Önce bi paket çiLekLi puding konuLuyormuş. Sonra bebe bisküvisi. En üstüne bi puding daha. Ve renkLi şekerLerLe yüzü çiziLirmiş.. Ben de yapmaya çaLıştım.. GüzeLde oLdu hani. Yüzünü sana pek benzetemedim ama idare et ..diyip kaşığı ağzına götürecektim,,sen Yoktun !!

Ve okuLa ilk başladığım gün benimle gelecektin. ELimden tutacaktın.we ben herkese gururla gösterecektim seni. Diğer çocukLar gibi ağLayıp reziLde etmeyecektim seni. Hayran hayran bakacaktım zeytin gözLerine.Ve sana önümdeki onaLtı yıL boyunca hep çaLışacağıma ve sonunda doktor oLacağıma söz verecektim. Tüm hastaLarı ücretsiz iyiLeştirecektim.BeLki senide SöyLeyecektim,,yemin edecektim.. Sen yoktun !! Çoktan gitmiştin ewimizden. UzakLara çok uzakLara gittin hemde. Annem ''gökyüzünden bizi izLiyo'' diyor.. Tamam diyorum anneme tamam.. Ama ben buna inanacak kadar çocukmuyum baba.Ben jeLibonun gerçekten asLanın küçüLtüLmüşü oLmadığınıda biLiyorum.. we bayramLarda sırf sen buL diye sakLıyorum şekerLerimi.. SöyLe baba söyLe.. ben senin öLdüğünü anLayamayacak kadar çocukmuyum..
    we muzLu pastaLarıda sevmiyorum asLında ben baba.. Sırf yerken ağzıma yüzüme buLaşan kremaLarı parmağınLa aLıp yaLayışını seviyorum.. Ve bana o eşsiz güLüşünLe sarıLışını.. Ve ben sensiz devam eden hayatımın en önemLi günündeyim bugün.. Herkes babasıyLa geLmiş.. Ben yaLnız.. Annem meşguL zaten biLirsin..

PudingLi pastamı yaptım bugün baba.. GeLip kutLama yapmamızı ve bana aLdığın kırmızı eLbisemLe karşına geçip sana sakLadığım şekerLerimin yerini söyLemek istiyorum.. Ve sevginLe şımarmak istiyorum baba.. Bana öğüt vermeni ve daima benimLe beraber muzLu pastaLar yiyeceğine söz vermeni istiyorum.. Ayrıca jeLibonLarın küçüLtüLmüş hayvancıkLar oLduğunu söyLeyip beni korkutmanı,,sonrada bana güLmeni istiyorum..
    we hayatım boyunca beni koruyacağını senin ağzından bugün duymak istiyorum.. Küçük ellerimin ellerinin arasında kayboLmasını we gece korktuğumda yanıma geLip bana hikaye okumanı istiyorum..

Sen gittin baba.. Ben jeLibomLarada küstüm..
    Ve muzLu pastayıda aLdatıyorum browniLerimLe..

Sen gittin baba.. ve ben yaLnızım..
    Ben öLdüğünü anLamayacak kadar çocukmuyum baba..
    Çocuğum Puding pastamı yapıp üstüne seni çisdim şekerLerimden.. GeL baba.. Ben haLa o bıraktığın jeLibomLardan korkan çocuğum.

İşin özeti babamla hep kötüydüm nedense seneler geçtikçe dahada yakınlaşıyorum ona bazen düşünüyorumda o olmasa aman Allah göstermesin çok kötü oluyorum resmen hani çatı göçer altında kalır boğulursun ya öyle oluyorum..
    Bazen aklıma geliyor babamın ne içkisi ne kahvesi vardır kazandığını getirir aklıma gelir ilkokulda bana ekmek arası yapardı kocamaaaan yarım ekmek arası patates kızartırdı çok sevdiğimi bilirdi yanına ayran sonra beraber okula giderdik yol üzeri beraber yolda bi kutu bulup top oynardık hala hatırlıyorum beraber oyun oynadığımızı okula gitmeden önce hatırlıyorum o pastaneden bana aroma vişneli meyve suyu aldığını birde pizza alırdı pastaneden çok severdim haşlığımıda cebime koyardı okul çıkışıda beni beklerdi okuldan 4çıkar yine oyun oynayarak eve giderdik sene 89 idi sene 2004 kaza yapmıştım dururumum kritikti hani derdim ya bu adam beni sevmez üzülmez taş kalpli hüngür hüngür ağladığını bilirim hastane kapısında...

• quote:

Orijinalden alıntı: cengiz hard

Babamı 8 yaşımda kaybettiğim için bilemiyorum. Amcam ve dedem ilgilendi benimle hep. Oda zannediyorum bir baba gibi olmadı hiçbir zaman.

Toprağı bol olsun Allah gani gani rahmet eylesin..
  • bazıları sevdiğini belli edemez
  • Babami 6 ay once kaybettim. Emin ol senin gibi dusunuyordum. Aslinda duygulari biyle degilmis. Bana bir kere seninle gurur duyuyorum demedi bir kere seni seviyorum demedi. Sen adam olcanda ben gorcem dedi. Essegolu esek dedi. Tek derdin para dedi. Yaz tatilimde 90 gun boyunca calistim 90 gunluk tatilde 11 gun izin yaptim. Koskoca yaz tatilinde 11 gun izin yaptim. Babamim soktugu yer dedim calistim
    Laf olur dedim calistim. 1 jaftalik maasimi goturmedim dedum diye laf yapti. Oldugu gun butun herseyi tek mektupta acikladi. Hatta tek satirda. "Seni seviyorum oglum. Ne kadar soyleyemesemde seninle iftar duyuyorum. Sozumu dinleyin diye sizden uzak durdum."

• mavi kalem kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyleri yaşıyorum şu anda.Kim bilir belkide öyledir ama beni yaptıklarına pişman olduklarını düşünüyorum.Nefret ettiğini düşünüyorum belki alttan seviyordur.Allah rahmet eylesin.Arasıra diyorum şurada ölsem ne kadar üzülürler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.