Şimdi Ara

Bir avea numarasının kime ait olduğunu nasıl anlarım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
23.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avenaın sitesine falan baktım bilinmeyen no servisi var ama adam gibi çalışmıyor. Rehberimdkei tüm avealı hatları isim soyadları denedim hiç birine ait bilgi bulamadı nedense.

Beni çaldıran biri var aradım açmadı. Bu numarnaın kime ait olduğunu nasıl anlarım. Benim için önemli şu anda.

Teşekkür ederim

• seni arayan numarayı yaz
    11855 gönder
    sistemde kayıtlı ise ad soyad bilgisi sana gelecektir
    4 kontör bedeli var isim soyisim bilgisi gelirse gelmezse kontör düşmez
  • Avea'nın rehber servisi düzgün çalışmamakta. Kendi numaranızı rehbere kayıt edin. Kendinizi sorgulasanız dahi numara kayıtlı değil mesajı geliyor.Aria ve Aycell birleşmesi sonrasında bir hata oluştu ve bu sistem bozuldu. Aradan seneler geçti ama hâlâ aynı servis düzelmedi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tksharmely

Avea'nın rehber servisi düzgün çalışmamakta. Kendi numaranızı rehbere kayıt edin. Kendinizi sorgulasanız dahi numara kayıtlı değil mesajı geliyor.Aria ve Aycell birleşmesi sonrasında bir hata oluştu ve bu sistem bozuldu. Aradan seneler geçti ama hâlâ aynı servis düzelmedi.

ben kullanabiliyorum numara kayıtlı ise ad soyad bilgisi geliyor
  • böyle bir servis olduğunu bilmiyordum,gerçi pek de ihtiyacım yok,arayıp kendim soruyorum kim olduğunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nymphadora

böyle bir servis olduğunu bilmiyordum,gerçi pek de ihtiyacım yok,arayıp kendim soruyorum kim olduğunu

bu serviste sadece hattın kayıtlı kişiyi öğrenebilrsin kullanan kişi farklı olabilir
  • Hat faturalı ise ve eğer borcu varsa, Vakıfbank veya Garanti Bankası ATM'sine gidip fatura ödeme ekranından GSM ödemelerine gir. Numarayı yaz. Fatura tutarının olduğu ekranda ad soyad da görünecektir. Numara rehbere kayıtlı olmasa bile görünüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

Hat faturalı ise ve eğer borcu varsa, Vakıfbank veya Garanti Bankası ATM'sine gidip fatura ödeme ekranından GSM ödemelerine gir. Numarayı yaz. Fatura tutarının olduğu ekranda ad soyad da görünecektir. Numara rehbere kayıtlı olmasa bile görünüyor.

güzel bişi genelde eski kız arkadaşlar gibi
    tanıdk olmayan birileride arayabiliyor tabi
  • bu servisi hiç kullanamadım ömrümde
  • yıldız yüz kare den öğrenebilirsin numara öğrenme servisini kullanarak kime ait olduğunu öğrenebilirsin 2 sms ya da 4 sms ücreti olması lazım tam hatırlamıyorum uzun süre oldu kullanmayalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ege_Aşığı

yıldız yüz kare den öğrenebilirsin numara öğrenme servisini kullanarak kime ait olduğunu öğrenebilirsin 2 sms ya da 4 sms ücreti olması lazım tam hatırlamıyorum uzun süre oldu kullanmayalı

*100# YANİ ARAMA TUŞUNA BASIYON daha sonra 9 ve arama tuşuna tekrar daha sobra 7 ve arama tuşuna basıyon ve çıkan 3 tercihten seçimini yaparak numarayı arattırıyrsun
  • avea kontör bilgiye *123# gibi birşey yapsa artık bıktım valla kontörümü zor yollardan öğrenmekten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.