Avenaın sitesine falan baktım bilinmeyen no servisi var ama adam gibi çalışmıyor. Rehberimdkei tüm avealı hatları isim soyadları denedim hiç birine ait bilgi bulamadı nedense.
Beni çaldıran biri var aradım açmadı. Bu numarnaın kime ait olduğunu nasıl anlarım. Benim için önemli şu anda.
Teşekkür ederim
seni arayan numarayı yaz 11855 gönder sistemde kayıtlı ise ad soyad bilgisi sana gelecektir 4 kontör bedeli var isim soyisim bilgisi gelirse gelmezse kontör düşmez
Avea'nın rehber servisi düzgün çalışmamakta. Kendi numaranızı rehbere kayıt edin. Kendinizi sorgulasanız dahi numara kayıtlı değil mesajı geliyor.Aria ve Aycell birleşmesi sonrasında bir hata oluştu ve bu sistem bozuldu. Aradan seneler geçti ama hâlâ aynı servis düzelmedi.
quote:
Orjinalden alıntı: tksharmely
Avea'nın rehber servisi düzgün çalışmamakta. Kendi numaranızı rehbere kayıt edin. Kendinizi sorgulasanız dahi numara kayıtlı değil mesajı geliyor.Aria ve Aycell birleşmesi sonrasında bir hata oluştu ve bu sistem bozuldu. Aradan seneler geçti ama hâlâ aynı servis düzelmedi.
ben kullanabiliyorum numara kayıtlı ise ad soyad bilgisi geliyor
böyle bir servis olduğunu bilmiyordum,gerçi pek de ihtiyacım yok,arayıp kendim soruyorum kim olduğunu
quote:
Orjinalden alıntı: Nymphadora
böyle bir servis olduğunu bilmiyordum,gerçi pek de ihtiyacım yok,arayıp kendim soruyorum kim olduğunu
bu serviste sadece hattın kayıtlı kişiyi öğrenebilrsin kullanan kişi farklı olabilir
Hat faturalı ise ve eğer borcu varsa, Vakıfbank veya Garanti Bankası ATM'sine gidip fatura ödeme ekranından GSM ödemelerine gir. Numarayı yaz. Fatura tutarının olduğu ekranda ad soyad da görünecektir. Numara rehbere kayıtlı olmasa bile görünüyor.
Hat faturalı ise ve eğer borcu varsa, Vakıfbank veya Garanti Bankası ATM'sine gidip fatura ödeme ekranından GSM ödemelerine gir. Numarayı yaz. Fatura tutarının olduğu ekranda ad soyad da görünecektir. Numara rehbere kayıtlı olmasa bile görünüyor.
güzel bişi genelde eski kız arkadaşlar gibi tanıdk olmayan birileride arayabiliyor tabi
bu servisi hiç kullanamadım ömrümde
yıldız yüz kare den öğrenebilirsin numara öğrenme servisini kullanarak kime ait olduğunu öğrenebilirsin 2 sms ya da 4 sms ücreti olması lazım tam hatırlamıyorum uzun süre oldu kullanmayalı
quote:
Orjinalden alıntı: Ege_Aşığı
yıldız yüz kare den öğrenebilirsin numara öğrenme servisini kullanarak kime ait olduğunu öğrenebilirsin 2 sms ya da 4 sms ücreti olması lazım tam hatırlamıyorum uzun süre oldu kullanmayalı
*100# YANİ ARAMA TUŞUNA BASIYON daha sonra 9 ve arama tuşuna tekrar daha sobra 7 ve arama tuşuna basıyon ve çıkan 3 tercihten seçimini yaparak numarayı arattırıyrsun
avea kontör bilgiye *123# gibi birşey yapsa artık bıktım valla kontörümü zor yollardan öğrenmekten
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme