Şimdi Ara

bir askerin 24 saati nasıl geçer askerde (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
1
Favori
115.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gligaMesH

ya bu ülkenin sizin gibi adamlara ihtiyacı yok diyenleri de anlamıyorum "adam bir askerin 24 saati nasıl geçer diye soruyor" . en saçması da daha askere gitmemiş olanların yorum yapması.

Ben askere gitmemiş olsamda Doğuda askerliğini yapıp gelmiş çok ağbim var ve hepsinle dertleşirim muhabbet ederim hepsinin askerliğini dinlerim dinlediklermide paylaşırım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nobody8

quote:

Orjinalden alıntı: rektum

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: rektum

quote:

garsonum yazayım mı şimdi hade tecrübe konuşsun biraz askerler

not : garson olrak bir yerlerde çalışmadım

Kadın gibi davrananları konuşanları askerden ihraç ediyorlar belki bilmek istersin...

Bilgine..

vay demek seni ihraç etmişler ve şuan tecrübe konuşuyor desene

Ben senin gibi canımın derdine düşkün değilim Allah'ın izniyle 2 yıl sonra okulum bitiyor ve

Gönüllü olarak "Komando" olucam senin gibi kaçıcak delik aramıyorum...

Türkiye Cumhuriyeti'nin senin gibi bir evladı YOK..!

önce ol sonra konuş

biz komanda olacağım diyenleride gördük

kaldıki kaçmak istesem şuan yurt dışına gitme durumum var ama ben biran önce bu sorunu halletmek için yollar arıyorum

seninle burda vatan millet sakarya edebiyatı yapmayacağım aklına kendine sakla

Senin için en iyi çözüm doktora gidip "ÖN DİŞİ" aldırmak..!

• quote:

Orjinalden alıntı: Baracuda

Askerde duş olayı nasıl? Gece cunup oldun yandın nasıl boy abdesti alacan.

Hocam askerde duş olayı şöyle, diyelim ki gece kamyonu devirdiğini hissettin, hemen kalkıp havlunu, duş jelini ve şampuanını alıp duşlara gidiyorsun. 24 saat sıcak su var, istediğin her an duş alabilirsin. İstersen jakuzi de var, sana tavsiyem bir kutu da köpük götürmen jakuzide baya eğlenceli oluyor. Duşunu alıp tekrar temiz temiz yatağına gelip istirahatine devam ediyorsun

Kaç kere soğuk suyun altında köpüklü kaldığımı bilirim ben

• quote:

Orjinalden alıntı: gligaMesH

ya bu ülkenin sizin gibi adamlara ihtiyacı yok diyenleri de anlamıyorum "adam bir askerin 24 saati nasıl geçer diye soruyor" . en saçması da daha askere gitmemiş olanların yorum yapması.

ben onu muhattap almıyorum zaten kendi başına bıdı bıdı yapsın dursun

arkadaşlar garsonum diye yazacağım yazayım mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kara_eylül

senin işin zor olum, hapı yuttun sen, vay be ne günlerdi 5 kamyon taş gelirdi biz boşaltırdık başkası 1km öteye taşırdı başkası aynı kamyona tekrar yüklerdi ertesi sabah yine aynı yerde aynı kamyonlar biz boşaltırdık başkaları taşırdı başkaları yine aynı kampyona yüklerdi, bi karar aldık komutana gittik komutanım ya boşuna uğraşmayalım anahtarı bize verin biz taşları kamyonla gezdirelim dedik, neyse komutan bu üstün fikirden çok etkilendi biz ödül verdi bu gece disko ya gidin bi güzel eğlenin dedi, ne yalan söylim dehşet saatlerimiz geçti diskoda

• quote:

arkadaşlar garsonum diye yazacağım yazayım mı?

Ebeyim Diye yaz sana daha çok yakışır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CW_Doktoray -- 7 Haziran 2006; 13:30:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

valla beni en çok duş sorunu ve alaturka tuvaletller düşündürüyor...

şu ana kadar alaturka tuvalet kullanmadım hiç... valla geldiği zaman da tuttum..yapmadım hiç birşey..

Ya Bune Be Kardeşim. Ulan Zamanında Osmanlı Erkekiği Dedin Mi Dağ Taş İnliyodu. Şuna Bak Zamanında Toprağa Açılan Bir Delik İçene Edenler Adam Olmuşta Öyle Böyle....

Türk İnsanı Askeride Askerliğide Sever Kardeşim Gideceksin Ne Derlerse Yapacaksın 35 000 Kişi Teröre Şehit Oldu Sadece Şu 15 yıl İçinde Onlar Ana Baba Evladı Değil Mi?

Sen Kimsin Yok İstanbulluyum, Garsonum...

Bunları Diyenler Pembe Teskere Almak İçin Ameliyat Olsunlar....

Benden Bu Kadar...

Yazıklar Olsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: bade

quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

valla beni en çok duş sorunu ve alaturka tuvaletller düşündürüyor...

şu ana kadar alaturka tuvalet kullanmadım hiç... valla geldiği zaman da tuttum..yapmadım hiç birşey..

Ya Bune Be Kardeşim. Ulan Zamanında Osmanlı Erkekiği Dedin Mi Dağ Taş İnliyodu. Şuna Bak Zamanında Toprağa Açılan Bir Delik İçene Edenler Adam Olmuşta Öyle Böyle....

Türk İnsanı Askeride Askerliğide Sever Kardeşim Gideceksin Ne Derlerse Yapacaksın 35 000 Kişi Teröre Şehit Oldu Sadece Şu 15 yıl İçinde Onlar Ana Baba Evladı Değil Mi?

Sen Kimsin Yok İstanbulluyum, Garsonum...

Bunları Diyenler Pembe Teskere Almak İçin Ameliyat Olsunlar....

Benden Bu Kadar...

Yazıklar Olsun.

Kardeş senin benim gibi düşünen insan sayısı 10 parmağı geçmiyo artık hepsi olmuş (...) !

• rektum en büyük ( .....) sen olmuşsun
  • quote:

rektum en büyük ( .....) sen olmuşsun

Benim Bu Vatana Canımda Feda Malımda...!

Mustafa Kemal Atatürk acaba seni görseydi ne derdi çok merak ediyorum

Ne Mutlu Türküm Diyene Mi yoksa...
  • sen önce nickini düzelt gel

o nickle mi mustafa kemali ağzına alıyorsun
  • konu nerelerde gelmiş başından ne sorulmuş ne cvp. verilmiş, askerliğini yapanlar yapıyor iyi veya kötü bitiyor, oralara gidenlerde çok değişiyor, kimse kimseyede yazıklar olsun vs. deyip durmasın konuşmakla bu işler olmuyor, 15 ay yerine profesyonel olarak insanlar eğitilse ve uzman askerlik sistemine geçilse bu kadar şehit olamayacağıda kesindir, 1 ay acemilik eğitimi alan birisini yıllarca dağda yaşamış, silah kullanmasını bilen kalleşlik yapmasını bile, yediği ekmeğe ihanet edenlerin içine yollanırsa , o 1 aylık eğitim alan kişi onlara karşı ne yapabilir daha 20 yaşlarında, bu çoğu insan için geçerli, vatan borcudur yapar geliriz Allahın izniyle vatanımız için gerekirsede ölürüz, mesele o değil, uzman askerlik sistemine geçilse hem daha az para harcanacaktır, hemde daha iyi bir savunma gücü olacaktır,

not: bu yazdıklarımdan sonrada kimse bana, devletimizin uzman askerlik için parası yoq, veya biz Türküz asker olup vatanı koruruz, sen ne biçim Türksün vs. diye yazmasın, muhakkaki vatan tehlikeye düştüğünde en önce biz koşarız savaşmak için bu vatanımız için ölmeye,
    saygılar,

• Yeter yaa kaç kere sormuşsun ne yazarsan yaz Bu Arada askerde kilo vermezsin alırsın diyorlar doğrumu..
  • quote:

sen önce nickini düzelt gel

o nickle mi mustafa kemali ağzına alıyorsun

Bu nick benim değil hesabı başkasından devir aldım ben...!
  • askerlikte yaşanan zorlukları eleştiren arkadaşlar olmuş. şunu hatırlatmak isterim askeriyenin amacı sizi rahat ettirmek değildir hertürlü zorlu koşullara alıştırmaktır. yani hiltonun rahatlığını beklemeyin.
    tekrar söylüyorum ne demişler ANA KUCAĞI DEĞİL BURASI ASKER OCAĞI
  • walla bu kilona bağlı çok zayıf birisi isen alırsın şişman isen verirsin, çünkü askerde, yapılan yemekler vs. belirli bir standarta göre yapılıyor protein vs. değerleri falan askerler için iyi olan neyse o seçiliyor, bu durumda yapılan sprotif faaliyetlerdende kaynaklanıyor daha doğrusu vücudunuz dinç oluyor, dayanıklı oluyor,

ama askere gidip çöküpte gelenlerde var
  • öyle diyorsunda şehit olanlara ne demeli , şehit olanların çoğunluğu daha 20 yaşında askeri eğitimi çok az olanlar, profesyonel bir askermi daha çabuk ölür yoksa 1 ay acemiliğini tamamlayarak usta birliğine geçip operasyonlara katılan askerlerimizmi,

quote:

Orjinalden alıntı: soldier.

askerlikte yaşanan zorlukları eleştiren arkadaşlar olmuş. şunu hatırlatmak isterim askeriyenin amacı sizi rahat ettirmek değildir hertürlü zorlu koşullara alıştırmaktır. yani hiltonun rahatlığını beklemeyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bLuEbLooD®

öyle diyorsunda şehit olanlara ne demeli , şehit olanların çoğunluğu daha 20 yaşında askeri eğitimi çok az olanlar, profesyonel bir askermi daha çabuk ölür yoksa 1 ay acemiliğini tamamlayarak usta birliğine geçip operasyonlara katılan askerlerimizmi,

quote:

Orjinalden alıntı: soldier.

askerlikte yaşanan zorlukları eleştiren arkadaşlar olmuş. şunu hatırlatmak isterim askeriyenin amacı sizi rahat ettirmek değildir hertürlü zorlu koşullara alıştırmaktır. yani hiltonun rahatlığını beklemeyin.

ben askerden geldiğimde acemi birliği 3 aydı 1 ay değil. kısa dönemlere 1 ay ama onları da zaten cepheye sürmüyorlar. daha çabuk ölme hadisesine gelince. ölen şehitlerimiz çoğunlukla mayın pusu vs. gibi sebeplerden dolayı şehit olmuşlardır. karşımızdaki düşman düzenli ordu değil gerilla taktiği uygulayan şerfsiz hainlerdir.
    üstelik dikkatinizi çekerim doğudaki askerlerimizin çoğunluğu komando erlerinden oluşmaktadır. ayrıca C timlerimizde 3 aylık acemi eğitiminden sonra 4 ay daha (4 ay veya 3 ay yanlış hatırlıyor olabilirim) komando eğitimi almaktadır.
    görüldüğü üzere askerliğimiz kesinlikle amatörce yapılan bir uğraş değildir. son derece profesyonel bir hizmettir.
    doğudaki askerlerimiz ile batı bölgelerindeki askerlerimize aynı eğitimin verilmesi beklenemez. çünkü doğu ile batı arasındaki tehlike farkı ve batının da çok turistik yerler olması çeşitli niteliklerdeki eğitimi zorunlu kılar.
    askerliğe tepki gösteren arkadaşlar. askerlik savaşta sadece kurşun sıkılmakla yapılmamaktadır. yeri geldiğinde arama kurtarma, yeri geldiğinde küçük bir okulun inşaasına yardım etme yeri geldiğinde öğretmensiz okullarda eğitim verme yeri geldiğinde okuma yazma öğretme ve aklınıza gelebilecek her işe askerimiz atılmaktadır.
    askerlik vatan borcudur askerlik namus borcudur.

• evet anlattıkların gerçektende güzle bunun için sana teşekkür ederim, Aydında 1 ay acemi eğitimi görüp Diyarbakıra giden bir arkadaşım var, 3 ay değil tam 1 ay kaldı Aydında, üstelik 15 ay askerlik yapıyor, her akşam köylere gidiyoruz diyor kontrole, yinede verilen 3 ay/4 ay eğitim bana göre kısa bir eğitim süresi,
    neyse, daha fazla uzamanın bir anlamı yok, herkesin mecburen istesede istemesede yapacağı bir vatan borcudur, bizde severek yapacağız, isteyerek yapacağız yoksa ne askerlik fgeçer nede orada geçen zamanalrda bir faydamız dokunur, önemli olan kazasız belasız atlatmak ailemize sevenlerimize kavuşabilmektir. ama gelemzsekte , şerefimizle namusumuzla, vatanımız için seve seve öeln birisi oluruz:)

saygılar,
  • başka askerden dönen yok mu
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.