Şimdi Ara

bir askerin 24 saati nasıl geçer askerde (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
1
Favori
115.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dijital elektronik sertifikam var. bilgisayardan anlarım. güvenlik ve bilgisayar sistemleri ile ilgili yerlerde çalıştım. bunları belirtsem rahat edermiyim?
  • askerligimi hakkari de komando olarak yaptim doguda yapmani isterim hem parasi guzel 180 tl maas ve bati gibi siki degil oyle zamanlar oluyor ki tras bile olmuyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

arkadaşlar dijital elektronik sertifikam var. bilgisayardan anlarım. güvenlik ve bilgisayar sistemleri ile ilgili yerlerde çalıştım. bunları belirtsem rahat edermiyim?

TV'yi üstüne zimmetlerler
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarksmanTr

quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

arkadaşlar dijital elektronik sertifikam var. bilgisayardan anlarım. güvenlik ve bilgisayar sistemleri ile ilgili yerlerde çalıştım. bunları belirtsem rahat edermiyim?

TV'yi üstüne zimmetlerler

hadi yaa bende hani yazıcı falan olurum sanıyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

quote:

Orjinalden alıntı: Baracuda

Askerde duş olayı nasıl? Gece cunup oldun yandın nasıl boy abdesti alacan.

Hocam askerde duş olayı şöyle, diyelim ki gece kamyonu devirdiğini hissettin, hemen kalkıp havlunu, duş jelini ve şampuanını alıp duşlara gidiyorsun. 24 saat sıcak su var, istediğin her an duş alabilirsin. İstersen jakuzi de var, sana tavsiyem bir kutu da köpük götürmen jakuzide baya eğlenceli oluyor. Duşunu alıp tekrar temiz temiz yatağına gelip istirahatine devam ediyorsun

Kaç kere soğuk suyun altında köpüklü kaldığımı bilirim ben

• Konuyu baştan sona kadar okudum.Ulan çocuk ne korkakmış.İkide bir garson olsam rahat edermiyim?istanbulluyum dersem rahat edermiyim?Hala forumda takılıyorsa ona tavsiyem cinsiyet değiştirmesi.Bir erkek bu kadar korkak olur mu ya?Bu benim oğlum olsa dışarıda oğlum var demeye utanırım valla.Soğan erkeği
  • ne askerliği yaa bide bunla uğraş
  • quote:

Orijinalden alıntı: LsR

quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

quote:

Orjinalden alıntı: Baracuda

Askerde duş olayı nasıl? Gece cunup oldun yandın nasıl boy abdesti alacan.

Hocam askerde duş olayı şöyle, diyelim ki gece kamyonu devirdiğini hissettin, hemen kalkıp havlunu, duş jelini ve şampuanını alıp duşlara gidiyorsun. 24 saat sıcak su var, istediğin her an duş alabilirsin. İstersen jakuzi de var, sana tavsiyem bir kutu da köpük götürmen jakuzide baya eğlenceli oluyor. Duşunu alıp tekrar temiz temiz yatağına gelip istirahatine devam ediyorsun

Kaç kere soğuk suyun altında köpüklü kaldığımı bilirim ben

mantıksız emirler, hakaretler, olmayan uyku düzeni, pis yatakaneler hepsini duymuş ve kendimce bunları yaşayacağımı kafaya oturtmaya çalışmıştım ama bunlar hiç aklıma gelmemişti

doğru düzgün bi wc ile duş da olmayacaksa nasıl yaşanacak orda ya

• siz daha durun

çatal bıçağa nöbet tutturacaklar
  • Mühimmat bölüğüne düşerseniz Seyit Onbaşı kadar olmasa da yakın performans göstermek zorunda kalabilirsin. Ben 65 Kg olmama rağmen yahu 75 kiloluk mermi kalkar mı diyordum ohooo o da bir şey mi 5 kişi kamyon yüklüyorduk :) Kısa dönem olmama rağmen günlük 8 saat nöbetimiz vardı bazen 10 saat oluyordu, çapraz falan hak getire kimsenin işi olmaz ama günde 4 kez nöbete gidersin, akşam 6'da nöbete gidersin gelirsin 8'de yemek buz gibi üzerine bir de bulaşık yıkarsın 30 kişinin tabağı çatalı kaşığı şusu busu yemekhane temizliği... Sen 18:00-20:00 nöbete gittiğin için gece 02:45'te uyanır 03:00-05:00 nöbetine tekrar gidersin, sabah 05:15 gibi gelir saat 06:00'a kadar uyursun kalkar giyinirsin falan filan kahvaltı, sonra temizlik sonra hadi bakalım kamyona mühimmat yükle öğlen gel yemek ye aa o da ne nöbet gelmiş 12:00-14:00 nöbete, yemek yine buz, nöbetten dönersin yemek yersin çayı içersin sonra tekrar kamyon yüklemeye gidersin akşam olur saat 19:00-21:00 nöbetin var yemek gelirse şansına yersin gelmezse nöbete git akşam 21'de yemeğini ye bu gece bulaşık sıran yok ama duş saati değil kısmetse 2 gün sonraya der uyursun kafayı koyarsın devrilirsin sonra gece 03:45 biri sesleniyor:

-Hoca kalk! Hoca kalk nöbetin var, hoca bak uyuma bak nöbetin var :)

Hadi bakalım sabah 04:00-06:00 nöbetine....

bu kısa hikayenin kahramanları içinde öğretmen-polis-hakim-savcı-mühendis-antropolog-pideci-torbacı-hırsız-çaycı-işsiz-işçi-zengin-yaşlı-genç herkes var:)

Avantajları: Garson olmanın nedir bilemiyorum ama bizde 3 tane garson vardı biri şoför biri kazancı diğeri de jeneratör tamircisi oldu. Gittiğin yer ve verilen göreve göre değişir biz 35 kişiydik bunca yoğunluğa rağmen Digiturk'te Kendra'nın H.Hefner'den ayrılıp o yarmayla evlenip bebek yapmalarına kadar olan tüm programlarını izledim ek olarak kiiping ap vit Karshian vazgeçilmezimizdi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uykusuz1i -- 17 Ocak 2011; 12:40:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Ne garsonu kardeş git çakı gibi "Komando" ol...

Vatanı Mp3 Dinleyerek mi koruyacaksın ?

Vatanı sabahtan akşama kadar küfür yiyip boş boş yerleri temizleyerekmi kurtaracaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Ne garsonu kardeş git çakı gibi "Komando" ol...

Vatanı Mp3 Dinleyerek mi koruyacaksın ?

• 91/3
  • Mayısta veya kasımda bende gideceğim daha belli değil, gelince anlatırım konu burada kapansın..

Gittiğim yer temiz olsun, başka şey istemiyorum ya. Eksikler olmasın..
  • vallahi benim askerlik sabah iç sonrada dış mıntıka temizliği sonra ictima ondan sonra spor hareketleri ve daha sonra ise dışarı çıkıp poğaça ve gazete alıp yatağa uzanıp gazete okuyarak geçti.her hafta sonu 3000 metre koşu bazen hafta içide oluyor koşudan sonra komutana göre çekebildiğin kadar şınav sonra mekik en sonunda ve en önemlisi 8 tane barfiks çekmekle geçti.hafta için öğleden sonra uykumu almış bir biçimde ya nöbete yada olay olmasını bekleyip hazırda beklemekle geçti.
  • Ben askerliği Revirde yaptım haftanın 4 günü 45 asker toplayıp otobüsle Asker hastanesine götürüp bırakırdım çarşıda gezer akşam toplayıp otobüsle geri gelirdim olmayanları yok yazıp görevli subaya teslim edip tv başında arkadaşlarla lak lak yapardım..

Vatan için özel birşey yapmadım.

Hep revirdeydim Hasta askerlerle uğraşıyordum

Yani o kadar gurur verici yada toplanıp anlatacak bir olayım yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan -- 17 Ocak 2011; 16:35:05 >
  • Açıkçası beyler ben yaptığım askerliği anlatsam kitap garanti olur destanı bilemem ama yazmayacağım. Tek yazacağım askerlik yerine zamanına komutanına arkadaşlarına göre değişiklik gösterir. Sabit olan askerlik mantığı heryerde aynıdır...
  • 4 sene geçmiş aradan askere gittin mi lan nobody8
  • Ben askerliği ısparta dağ komando olarak yapdım 87/4 tertip olarak

Ordan tunceliye verdiler oryantasyon eğitimi denen bi olay oldu 2 3 ay maf ettiler resmen yerlerde sürün sırtında 40 kg + G3 ile dağ tepe gez sonra bitti meslek seçimi yapmışdım ilk gelidğimde ordan şöförler odasıan geçdim yani Ulaştırma takımına

Ordada Beyaz sivil transit aldım klima mp3 cd çalar v.s onla sivil olarak askeri personel taşıdım böle geçdi ama askerliğin ilk 6 ayi s.. geçdi diyebilirim kısa uzun ol hiç fark etmez maf ederler adamı yeri geldi bulaşık da yıkadım çamaşırda hergün dul yapan ben günlük soguk suyla duj yapdım duramadım Allaha şükür hastalanmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_Come_Back

arkadaşlar askerlikte cep telefonu kullanılıyormu? bazı arkadaşlar kullandığını söylediler

kim dediyse yalan demiş telefon yasak herşey yasak

kolonya yasak

farklı renk çorap yasak

farklı renk iç çamaşırı yasak

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.