Şimdi Ara

Bir aşığın hikayesi [YAŞANMIŞ BİR OLAYDIR]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
2
Favori
1.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşk..Herkesin başından en azından bir kez olsun geçmiştir ve yaş,boy,kilo vs.. tanımaz.Eğer ki kişi aşkına karşılık alamadıysa yaşadığı aşkın en korunu,en ağırını yaşadığını
    zanneder;zanneder diyorum çünkü:herkes kendi aşkının kahramanıdır.Neyse fazla uzatmadan ben de kendi aşk hikayemi sizlere anlatmak istiyorum.

Ortaokulu bitirip liseye başladığımda liseye başlamanın vermiş olduğu bir haydutluk söz konusuydu,aslında böyle şeylerden hoşlanan bir tip değilimdir ama lise ortamı,yeni arkadaşlar
    derken kendimi sınıfın düzenini bozanlar grubunda buldum.Bu olayın bir yerde son bulacağına,her ne kadar da rahat durmasak da hocaların bizi sınıfta bırakma ikazlarına karşın sınıfı
    geçireceğini umuyorduk.Biz sadece umuyorduk o sene bizim grup aynen kaldık.

Araya yaz tatili girdi,sınıfta kalmanın vermiş olduğu eziklik yetmezmiş gibi bir de çevrenin etkisi beni iyice bitirdi,sorumluluk sınavlarında da hiç bir ders verememiştim yani tatil tatil
    değil bir cehennem oldu.Bu bana ders olmuştu farkındaydım,bu nedenle yeni kararlar vermiştim kendime o arkadaşlarla eskisi kadar samimi olmayacaktım.Bu kararımı da uygulamak
    pek zor olmadı.Tatili de öyle böyle geçirdim..Okullar açılmıştı,yeni sınıfıma çıktım geçen senede oturduğum en arkada cam kenarı olan sıraya oturdum.Bu sene liseye yeni başlayanlar
    arasında benim geçen senedeki kafamda olanlarda vardı.Onlara bakınca kendimi görüyordum,aradan çok zaman geçmemişti ama üstümde yaşımdan daha bir olgunluk vardı.Sessizce
    kendimce takılıyordum,geçen seneden benim gibi 2.senesinde olan yaklaşık 10-12 kişi daha vardı arasından bi kaç tanesi tanıyordum onları da sadece sima olarak ya da aynı okul
    yolunu paylaştığım kişilerdi.Suratlarına baktığım da ders almışa benziyolardı.Etrafıma göz atıyordum herkes gibi ama ben daha bir rahattım,sınıftakiler birbirini tanımaya çalışıyolardı.

Aradan 1 hafta geçti,sınıf birbirine ısınmaya başlamıştı.Ben yine sessiz ve kendi halimce takılıyordum bu davranışın bana cool bir hava kattığının da farkındaydım ve buna devam
    etmekten zevk alıyordum.Derslerde başlamıştı hoca ders anlatırken gözüm etrafı ve dışarıyı seyre dalıyordu ve ki o gözüme çarpana kadar..Okul başlayalı 1 hafta olmuştu ama
    o güzelliği görmemek mümkün müydü ? Dışarıya bakmayı kestim ve onu seyrediyordum ta ki gözlerimiz çakışıncaya dek.Gözlerimiz birbirine değince sanki bir anda başımdan kaynar
    sular dökülmüş gibi oldu anında gözlerimi kaçırdım,kulaklarım suratım pancar gibi olmuştu.Eski halime gelene kadar bi daha bakmaya cesaret edemedim sonra arada tekrar istemsizce
    gözlerim onu arıyordu ve sanırım o da durumun farkına varmıştı ne zaman ona baksam gözlerimiz çakışıyordu ve her seferinde de kaçırıyorduk.Gidip konuşmayı düşünmüştüm ama
    ne diyeceğimi bilemiyordum aklıma yoklama kağıdından adını öğrenmek geldi ve sonrasında da facebook tan ekliyecektim hem böylece tanışmış olacaktım ve konuşma fırsatımında
    olabileceğini düşündüm.Aklıma geleni yaptım ismini öğrendim "Tuana"..Ne kadar da güzel gelmişti kulağıma eve gidene kadar tekrarladım içimden,bir yandan da tebessüm oluşuyodu
    suratımda.Eve gelir gelmez hemen nete geçip face'den ismini arattım profilini buldum ve ekledim,içimde bir yandan da acaba isteği kabul edecek mi diye heycan vardı.Sonra üstümü
    değiştirdim bir şeyler atıştırdıktan sonra tekrar nete girdiğimde isteği kabul etmişti bunu görünce içimde bir anlık bir şeyler kopmuştu.O anlık heyecanla hemen mesaj attım
    " Seni tanımak istiyorum.." diye, acaba nasıl bir karşılık verecek diye beklemeye başlamıştım heralde bir şeyler anlamıştır diyordum kendi kendime,bekledim bekledim yanıt gelmedi.
    Sonra ise düşündüğüm de yanlış bir başlangıç yaptığımı düşünmüştüm ve sonra uzun bir ara mesaj atmadım.

Okul devam ediyordu.Başladığım gibi sessizliğimi pek koruyamadım,yeni gelenler beni kendi aralarına çekmeye çalışıyorlardı bazen aralarında bulunuyordum ama kendimi fazla kaptırmı
    yordum.Tuanayla da bir türlü konuşma fırsatım olmamıştı ama karşılıklı bakışmalar devam ediyordu,hatta bazen ben gözlerinde dalıp gidiyordum bu aralar bakışmaların sıklaştığı durum
    lardı,bir türlü cesaretimi toplayıp konuşamadım.Ya da nerden başlamalıydım onu da bilmiyordum bu böyle devam etti.

İlk dönemin ortalarındaydık,sabah okula gelip her zaman ki gibi yerime geçmiştim aradan 2 dk geçmedi yanıma ilkokuldan da tanıdık olan Tufan geldi ve bana direkt olarak
    "Aga ben kiminle çıkıyorum biliyo musun? " dedi.Pek samimi olmadığım adamın bir anda yanıma gelip te bana böyle bir şey sorması tuhafıma gitmişti bende "Ben ne biliyim oğlum"
    diye cevap verdim,cevap verdim ama içime bir anda kötü bir his düştü.Tufan sırıtarak bana bakıyodu ben hala şaşkındım Tufan hemen "Tuana yla çıkıyorum lan" dedi.O an öyle bir
    şaşırmıştım ki neşeyle geldiğim okula bir anda bütün keyfim,rengim kaçmıştı.Hemen devamını getirdim " Hangi Tuana bizim sınıftaki Tuana yla mı " diye emin olmak istedim,
    Tufan " Eveeet " diye uzattı sonrada telefon numaramı istedi o an neden numaramı istemişti anlam veremedim ama numaramı verdim..

Ders başlamıştı bu haberden sonra elim ayağım titremeye başlamıştı,not tutarken hocanın söylediklerini kaçırmaya başladım.Sonra bunun bana yapılan bir oyun olduğu aklıma geldi
    acaba Tuana da bazı şeyleri anlayıp benim ona karşı olan tavırlarımı mı ölçmek istiyordu ? Neden olmasın dedim kendi kendime,Tufan benden telefon numaramı almıştı belki de
    Tuana aldırmıştı.. Evet kendimi iyice buna inandırmıştım ve biraz olsa da rahatlamıştım,teneffüs olduğunda Tufanla Tuanayı yan yana görmeye başlamıştım bunlarda oyunun bir
    parçası diyordum kendi kendime.Bir kaç gün geçti olay böyle devam etti facebook tan da takip ettiğimle Tuana ilişki durumu yapmıştı sanırım gerçekten sevgili olmuşlardı.
    Ben bunu kendime hiç yedirememiştim çünkü:öyle bir güzelliği hiç bir şekilde Tufan gibi bir tip hak etmiyordu.Tufan 2 yıllık olmasına rağmen hala sokaklarda kovalamaca oynayan
    çocuklardan farkı yoktu.Gidip te konuşamadığım için çok pişmandım elimden gelen hiç bir şey yoktu yapabileceğim tek şey ayrılmalarını beklemek ve sonrasında duygularımı açmaktı.

Aradan yaklaşık 2-3 hafta geçmişti Tuana ile Tufan ilişkilerini daha fazla sürdüremeyip ayrılmışlardı.Zaten en başından belliydi onların beraber olamayacağı,ben de bu olaya tabi ki
    de sevinmiştim Tuana'nın üstündeki havayı atması için bir süre daha bekleyip sonra da ona duygularımı açmayı düşünüyordum..

1.dönemin sonuna gelmiştik,karneleri aldık geçen seneye oranla daha iyiydi karnem buna da seviniyordum.Tatili nette takılırak geçiriyordum,Tuana'ya da arada sohbet başlatmak için
    proje ödevlerinden bahsediyordum ama karşılıklı bir kaç cümleden fazlası gelmiyordu bi süre böyle devam ettirmek istedim ama başarılı olamadım.Tatilin 1 haftası geçmişti geri kalan
    bir haftayı da İzmir'e kuzenin yanında değerlendirmeye karar verdim,hep monoton bir hayattan sıkılmıştım bu da iyi olacaktı benim için.

Bir gece facebookta takılırken Tuana'dan mesaj geldi o an kapanmaya yüz tutmuş duygularım tekrar alevlendi,proje ödevini soruyordu sonrasında sohbeti devam ettirdim,konuşmak
    çok iyi gelmişti,sonrasında telefon numarasını istedim tereddüt etmeden verdi o sevinçle güzel bir uyku çektim.Sabah olduğunda kahvaltı yapıp hemen dışarı çıktım,en yakındaki
    Turkcell bayisine gidip hemen sms yaptım,sonra da başladık konuşmaya..

1 hafta gibi bir zaman geçti her gün mesajlaşıyorduk,tıpkı bir sevgili gibiydik sadece konuşmalarımız aşk dolu sözcükler yoktu.İyice beni kendine bağlamıştı 1-2 saat mesaj alamayınca
    kıllanmaya başlıyordum.Okullar p.tesi açılıyordu içimde onu görmenin de heyecanı vardı,İzmir'den cuma akşamı döndüm.Yolculuk boyunca sohbet ettik..Artık okullar açılsın istiyordum
    en çok ta onu görmek için..P.tesi gelmişti sabah kalkıp kıyafetlerimi giyip okula gittim her zaman ki yerime geçtim,yine ilk başlardaki gibi bakışmalar başlamıştı ama bu sefer daha
    bir başka gibiydi çünkü:o kadar şey konuşmuştuk ve ikimizde bazı şeylerin farkındaydık.Cesaretimi toplayıp bir türlü konuşamadım 3 gün geçti ve tek bir kelime dahi edemedim akşam
    eve dönünce " yarın derse girmeden okulun arkasında buluşalım,seninle bir şey konuşmak istiyorum" diye mesaj attım.Tuana'da söyleyeceklerimin farkına varmış olacak ki ilk başta
    ben utanırım gibisinden tavırlar almaya başladı,sonra da farkettim ki lafı başka yerlere çekiyo mesajla söylemeye karar verdim çünkü başlamıştım artık geri dönüş yoktu.
    "O kadar konuştuk seninle Tuana hiç mi farkına varmıyorsun bazı şeylerin .." diye mesaj attım ve büyük bir heyacanla nasıl bir cevap geleceğini bekliyordum ve beklenen cevap geldi.
    "Ben de bazı şeylerin farkındayım,anlamadığımı sanıyosun ama her şeyin farkında olduğum için böyle davranıyorum,belki de seninle sadece yakın bir arkadaş kalmak istiyorumdur.."
    Bu mesajı okuduktan sonra hiç bir şey eskisi gibi devam etmedi,artık daha bir başka bakıyordum herkese,insanlardan tiksinir hale gelmiştim.Oturup da düşündüğümde kendimi resmen
    kullanılmış gibi hissediyordum,beni önce kendine bağlamıştı sonra da böyle yaparak acı çekmemi istiyordu sanki..Bir şans hakettiğimi söyledim ama o şansı bir türlü bulamadım..
    Okulda da bir başkaydım uzun bir süre kendime gelemedim,reddedilmeme rağmen hala gözlerimi ondan alamıyordum ve anlıyordum ki o bakışların birer aldatma olduğunu..
    Okuldan çıkıp kursa gitmiştim sonra ara verdik ve hava almak için dışarı çıktım.Bir anda gözümün önünde Tuana belirdi,göğsümün üzerinde o an öyle bir şey oturdu ki yutkunmakta
    zorlanıyordum.Gözlerine takılı kaldım o ise bana bakıp gülümsüyordu ben gülümseyemedim öylece geçti gözümün önünden..Sonra tekrar derse dönmüştüm bugüne kadar olan konuşmaları
    mız geldi aklıma neredeyse ağlayacak duruma geldim sonunda ders bitti ve eve gittim.Elim telefona gidiyordu istemsizce ve korkarak mesaj attım artık gururumu da katmıyordum araya
    " herkes bir şansı hakeder Tuana,senden sadece tek bir şans istiyorum" diye mesaj attım..Kısa sürede cevap geldi .."oof tamam artık uzatma lütfen .." kendime acıyordum düştüğüm
    hale üzülüyordum.Atmamalıydım diye düşünüyordum o mesajı ama içim de gidiyordu ve sonrası gelmedi her şey böyle bitti.Ondan sonra bir daha hiç sevgilim olmadı ..
    Geriye kalan fotoğraflarını yüklemiştim telefonuma arada onlara bakıyorum ve tebessüm edip geçiyorum.

• Özeti çıkınca okurum olmadı bi ara okurum
  • okurum bi ara
  • yukarı
  • Okudum hepsini dostum, kızların o bakışları başlı başına aldatmadır hep bu böyledir. Yaş kaç şuan ?
  • ayakta alkışladım dostum haklısın .
  • güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cümleler sana mı ait
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

http://forum.donanimhaber.com/m_34823931/tm.htm

özetlemiş her şeyi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadTR

Cümleler sana mı ait

evet.
  • Geçmiş olsun ne deyim hepsi böyle bunların
  • repack sürümü ne zaman çıkar bunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

repack sürümü ne zaman çıkar bunun

repack ı felan yok hikaye bundan ibaret.
  • İnsanlarla bilgisayar sistemleri aynıdır aşk bir virüs yada trojan gibidir kafanıza koymuşsanız heklenmeyecek ele geçirilmeyecek bir sistem yoktur aynen bir insanı kafanıza koymuşsanız doğru adımları uygularsanız onu ele geçirip kalbinin kapılarından içeri girip onu size aşık edebilirsiniz. Senin anlattığın hikayeye göre kız duygularından tam olarak emin değil şu sözüyle ".......belki de seninle sadece yakın bir arkadaş kalmak istiyorumdur.." Yani sen bir yere kadar doğru gitmişsin sistemi neredeyse ele geçirmene bir adım kalmışken yani arkadaşlık kapısını geçip sevgili kapısına kadar gelmişken bir şeyleri yanlış yapmışsın açamamışsın son kapıyı buda aynen hekırlıkta olduğu gibi tecrübe gerektiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sybercomp -- 30 Nisan 2013; 1:57:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.