Şimdi Ara

Bir Android telefona iPhone ile aynı parayı verir misiniz? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
1
Favori
10.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden vermeyeyim? Belki iOS bana uygun değil, bilgisayar gibi kullanmak istiyorum telefonu ve premium model olsun istiyorum. Eğer böyle düşünürsem tabiki de androide o parayı verir 5-6 sene giderim.
  • Anket;
    Bir Android telefona iPhone ile aynı parayı verir misiniz?

Zorunda mıyım ?!!?!??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkkrsy -- 2 Ağustos 2018; 22:5:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Android kullananların çoğu gariban kesim, ister kabul edin ister etmeyin ama gerçek bu. Piyasada en çok satan Android telefonlar orta sınıf cihazlardır, tepe model Android almak isteyen adam o fiyatları gördükten sonra ister istemez IOS'a yönelmeye başlıyor. Hiçbir Android telefona da 2,000 TL'den fazlası verilmemeli, 18 aydan fazla yazılım desteği almayacak bir aygıta o kadar para bağlamak çok anlamsız. Kaldı ki bugün iPone ikinci elde de değer kazanan ve çabuk satılan bir modelken Android modeller direkt çöpe atılan para durumunda kalıyor.

Çok paranız varsa ya da kolay yoldan kazanan haramcı kesimdenseniz Android alabilirsiniz. Paranızın değerini biliyorsanız IOS alın.
    Telefon kiyasinda son nokta. Garibanliktan haramciliga.. Saka gibi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana göre şuan android ios farketmez herhangi bir telefona 8500 tl verilmez. ne vadediyor o paraya? s9 plus aldım 4500 tl. kamera peformans ekran kalitesi fln 10 numara. gidip bi s9 plus parası daha verip neden iphone alayım. bana ne verecek farklı olarak?hiç bir telefon -şuan için diyorum yarın doların ne olacağı belli değil- o paraları haketmiyor ama apple a helal olsun. çok sağlam bir pazarlama stratejisi yürütüyor.

• Asla verilmez. Ben yıllardır Blackberry kullanıyorum. Alıştığım tek konu kalite. Android telefonlar kaliteli değil. En pahalısını da kullandım. Yıllarca ikinci mikrofonu koymamak için ölüp geberen bir platform android. KAsa malzeme kalitesi utanç verici ama millet bayıla bayıla alıyor. Ucuz diye alıyor yaygın diye alıyor. Android başarılı bir platform değil sadece tekel haline geldiği için yaygın. Cihazı istediğiniz kadar kaliteli yapın içinde android varsa ucuzunu alın. Iphone başka bir şey. Keşke Blackberry kendi yazılımı ile kendi tasarımlarını üreterek bu iki platformun yanında yer alabilseydi çok daha rahat konuşurdum. Üretimi onlar da Çinli firmalara devretti bu marka kıyımında yok gitmek istemediler. Belki de bu bir fırtınadır ve Blackberry bundan sağ çıkmaz için böyle bir karar aldı bilmiyorum. Ama son söz olarak demeliyim ki Android ile Iphone'a aynı para verilmez. Elinizi vicdanınıza koyun. Iphone'a bir bakın bir de en kral androide. Android her zaman işlevsel olacak. TV'de android kullanıyorum. Ama telefon olarak en ucuzu alınmalıdır ve Iphone ile kıyaslamayın.

• Ne android ne de ios cihaza o para verilir. bu başlık sorusunun kısa cevabı olsun.
    mesut bey'e katılıyorum. olayı şöyle genişletmek isterim; bütün cihazlar birbirine benziyor artık. ios android farketmeksizin. ve iki ekosistem de birbirlerinden etkilendiler. çerçeve candır diyen apple X modelinde bunla çelişti, çentik leştir diyenler de çatır çatır çentik koydular.
    Olayın bir de yaş/ iş güç yönü var. öğrencilik hayatımda sık sık telefon değiştirirken (senede 1 bazen 6-7 ayda bir) şimdi bir telefonla 3.yılıma girdim. yani sahip olduğun senin kendi işini görüyorsa bozulana-çalınana kadar değiştirmeye gerek yoktur. bu 2000 de kazansan yüzbinler de kazansan böyle.
    popüler kültür, arkadaş rekabeti, kafeye gittiğinde araba anahtarının yanına iyi bir tel koyma, aşağılık duygusu, özentilik ne dersek diyelim; büyük ölçüde bir dış baskı nedeniyle mevcut cihazlardan soğutulup, daha pahalıya ve ihtiyaç olunmayana bir eğilim yaratılıyor.
    Olay sadece Türkiye'de de böyle değil.Dünyanın hemen her yerinde durum bu malesef.

• Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Bu kadar saçma ve yanlı bir yorum görmedim. iphone parası ne demek. İnsanlar sizin dar görüşünüz gibi madem o kadar para vericem iphone alıp hava atıyım diye telefon almıyor. Samsung ve Huawei hem kamera hem tasarım olarak çok başarılı telefonlar yapıyor ve kim hangi tasarımı beğeniyorsa onu alabilir
  • windows 10 64bit bile çalıştırsalar telefonlara 1000 dolar vermem
  • Bir telefon için 6000 lira verilmez almayın aldırmayın ellerinde kalsın. Nasıl olsa ilerde yine zamlanacak diye telefon almayın gerçekten ihtiyacınız varsa alın ki bir telefona o kadar para verilmez mümkün değil ya akıl mantık işi değil...
  • mustafa080 M kullanıcısına yanıt
    Almayıverin kardeşim güncelleme. Güncelleme güncelleme diye diye bi hal oldunuz ya...
  • Android iPhone değil tillahı olsa o parayı vermem. iPhone un ne özelliği varmış ki Android 1000$ ı hak etmezken iPhone hak eder oldu ikiside telefon sonuçta neden bir telefona 1000$ verilirmi diye başlık atmak yerine iPhone u Android ile kıyaslıyırsunuz. Başlıkta bile reklam kaygısı var yazık size tarafsız adım atmaz oldunuz.
  • Alacağım tek telefon xiaomi olur. Fiyat performans bana göre mükemmel.
  • fearlestorm kullanıcısına yanıt
    Dostum zannediyorsun ki 6000 tl yi keyiflerinden koyuyorlar :) Dolar bugün 5 liranın üzerinde. Devletin ne kadar vergi aldığını az çok biliyorsundur. Adam bütün dünyada belli bir fiyatta atış yapıyor. Gelip Türkiye'de 3/4 fiyatına satayım diyeceğini sanmıyorum. Pazardan pazara market stratejileri değişkenlik gösterebilir ama bu kadar büyük fark olmaz. Sonuçta ortalama bir rakam belirleyip o fiyattan satıyorlar bütün dünyaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apulunas

iphone'a para vermem, isterse 100$ olsun, adamlar telefonu kontrollü eskitiyorlar, daha ne kötülük yapsınlar kullanıcılara.
    Kontrollü eskitme değil şunu bir türlü kavrayamadınız. Pili eskiyen telefonların işlemci hızlarını düşürüp ani yük binmelerinde engelleyip telefonların kapanmalarını engellemek için bir önlem. Son güncellemelerle zaten işlemci hızını da yükseltebiliyorsun.

Benim elimde 2 senelik 7 Plus var ve Eylülde çıkacak olan ios 12 yi indirdim yani 3.büyük güncellemesini aldı ve şuan telefon hiç olmadığı kadar hızlı telefonumu tekrardan sevdim :) güncellemeyle yavaşlatma olayı değil bu dediğim gibi. Pili değişin düzeliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.