Şimdi Ara

Bir Android telefona iPhone ile aynı parayı verir misiniz? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
1
Favori
10.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o paraları yazılımı markası ne olursa olsun vermem,neredeyse aynı özelliklere sahip farklı bir ürün alırım,kaldıki parayı vereceğim ürünü 4-5 sene kullanacağım hersene telefonmu değişir,bu duruma anlam vermek zor.

• 5000₺ verdim p20pro aldım. Şimdi bakıyorum da içime sine sine söylüyorum iyiki almışım. Aynı paraya iphone alsaydım herşeyi geçtim pil süresinden pişman olacağıma eminim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Forrestt. kullanıcısına yanıt
    Bootloader kilidi saçmalığı olmasa alacağım nadir Android telefonlardan biri. Firma güncelleme desteğini kesince avucumu yalayacağım telefonu almam kesinlikle,ha illa alacaksam 4-5 android versiyonu sağlayacak olanı alırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imhotep_of_grudge

saçmalama 300 günden fazla kapanmayan telefonlarda tek sıkıntı yok hemde SAMSUNG var işin içinde... lenovo, ZTE var... kasan tek şey depolama az olnca oluyor... 32GB SD kartla kasan yok...
    Yapacak bir şey yok iphone da kasmıyor. O zaman boş yere laga luga da yapmanın anlamı yok

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Ben o elemanı blokladım hocam kafam rahat,size de tavsiye ederim.

• AMD En Eyisi Moruq A kullanıcısına yanıt
    Valla p20pro nun güncelleme desteği kesilene kadar ben 36 yaşına geleceğim. O saatten sonrada rom root falan uğraşamam. Bu yaşımda en güzel fotoğrafları çekeyim pilim bitmesin diye bir telefon aldım çok şükür fazlasıyla herşeyi karşılıyor. Örnek foto atayım 😅
    Bir Android telefona iPhone ile aynı parayı verir misiniz?

Bu telefon çok hojdir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mesut a kim beleş ve pahalı olanı verirse o onun için en iyisi olmuştur, bir bakıyorsun PS4 ü överken seneye aldığı xbox la birlikte xbox a arka çıkıyor ,aynı şey telefonlar içinde öyle 1 2 ay sonra note 9 verseler muhteşem der ios artık bitti der.

göbek adı rüzgar gülü kesin bu adamın.

• quote:

Orijinalden alıntı: al-ozaria

"Bir telefona 1000$ verir misiniz?" olsa şu anki başlığa göre daha mantıklı olurdu.

Şöyle bir istatistik yapılsa Türk kullanıcılarda,

+30 yaş üstü / erkek / telefonunu kazandığı para ile alan /aile babası bekar olsa da playboy olmayan / teknolojik gelişmelerle donanım, yazılım dünyası hakkında az çok bilgi sahibi /

kullanıcılarda android cihaz kullanım yüzdesi %85'in üstündedir.
    30 yaş altı, kadın, koca ya da baba parası yiyen, bekar ve instagram fenomeni olmaya çalışan, teknolojiden-donanımdan-yazılımdan hiçbir halt anlamıyorsa ne marka telefon alacağı zaten başlıkta ve videoda ısrarla ve belki de farkında olmadan içinde var.

Ama dediğiniz gibi olarak Note 7'yi ağlaya ağlaya geri verdikten sonra eğer bi playboy olsaydım bile yine sırf diğer özelliklerin hepsini taşıdığım için gider note9 alırdım. Ama şimdi onu da almayı düşünmüyorum tabi Note 5'i de telefonsuz kalmamak için almıştım, elimde idare edecek bir telefon olsaydı ve note 8 zin yakın zamanda çıkacağını bilseydim şuan note 8 kullanıyor olurdum.

Ama 1000$ bi teelfona verilir misorusunun cevabı ise. Mecburen kazıklanıyoruz, ama illa vereceksem de Andoid bir telefon alıp 5 yılda bir veririm, her sene neden tekrar tekrar 1000$ dolar vereyimki, ben 0 1000$ı 1 ayda zor kazanıyorum. Gider saçıma, dişime gözüme yatırırım, zaten hiçbir kız o sırada elimdeki telefona bakmaz. Hoş zaten bakacak marka takıntılı kızla da yalvarsa bile beraber olmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 4 Ağustos 2018; 1:13:54 >

• Şaka yapıyorsun :D

Samsung dan baska telefon hayatta kullanmam artık , zamanında kullandık 3G 3Gs 4S 5s 6s , yetti .

Android de 1.000 Doların üzerine bile çıkarım gerekirse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mesu'un videosuna video ile karşılık vereyim bari. Videoda iphonecu bir arkadaşın Note 8 için hayran kalarak anlattığı özellikler zaten en az 5 yıldır tüm android telefonlarda olan özellikler ama en az 5 sene sonra bunu farkedebilmiş. Mesut Çevik Bu videoyu 2012 yılından önce yayınlasaydı kısmen haklı olabilirdi ama yine de 2012 yılında bile bir Android kullanıcısı(hatta symbian) şebeke üzerinden en az 5 yıldır görüntülü konuşma yaparken kendisinin 2018'de bile bunu yapamayacağını bilmiyor olacaktı. Bu bakımdan bakınca bence hiçbiri bin dolar etmez ama mecburiyetten veriyoruz işte. Bir de hepsine içine radyo koymadıkları için halen uyuz oluyorum. Zorla mı ya, internet kullanmak zorunda mıım. Ben internet kullanmadan Samsung ile nasıl görüntülü konuşabiliyorsam 5 hatta 10 seen önceki gibi de radyo dinleyebilmek için internet harcamayayım diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 5 Ağustos 2018; 1:17:41 >

• Mesut çevik doğru söylüyor. Eksik söylediği kısım ise İphone unda yavaş yavas bu girdaba gireceği. Zira artık inovatif yenilik çıkmadığı için olay tamamen donanım yarışına dönmüş durumda. Donanım yarısına dönüp, iş sıradanlaştığında Çin lilerin önünde durmak mümkün olmuyor.

Samsung un bu fiyatlara telefon satması için karşısındaki insana vip hizmet vermesi gerekli. Mesela teknik servise gidecek telefonu elden alıcak, yedekleme yapıcak, yerine yedek telefon vericek, sonra tamirden gelince teslim edicek, geri yükleme yapacak. Yeni telefon çıkışında, piyasaya girmesine 1 hafta kala bilgi vericek, eski telefonu makul fiyattan alıp, yenisini önericek vs. Bunu çeşitlendirebiliriz. Teknolojide kısır döngüye giriyorsan hizmette farklılaşmaya yoğunlaşmalılar.

Şu an öyle bir ışık yok. Ben, -Bir Note 8 kullanıcısı olarak.- Note 9 ile hezimete uğrayacağıni düşünüyorum Samsung un.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 5 Ağustos 2018; 15:5:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Daha dün net kârı açıklandı dünyada bir ilki gerçekleştirdi ne üçüncüsü

https://tr.sputniknews.com/ekonomi/201808021034581661-apple-piyasa-degeri-1trilyon-dolara-ulasti/

Alıntıları Göster
    Telefon satış adetinde 3ncü sıraya inmiş..karlılıkta dünya lideridir orası kesin. üç kuruşluk şeyleri dünya paraya satmasını iyi bilir apple.

• iphone'a para vermem seçeneği olsaydı keşke.

• Bu muhabbetler de sıktı artık. 4gb ve üstü ram çıktı çıkalı andrid telefonlar da dört dörtlük çalışıyor.

ram arttı işlemci hızlandı grafik de iyi!!!

ben iphone'a para felan vermem!

xiaomi alır keyfime bakarım. gönül isterdi ki samsung alalım ama ekonomik durumlar böyle!
  • Telefona 1000 dolar verilmez

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.