Şimdi Ara

Bir anda moralim bozuldu öneriniz var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise son sınıfıım yarın etütler başlıyor okulda yani 1 ay erken açılmış oluyor okuk sabah 9-10 da başlayıp 5 gibi bitcek

Her neyse normalde okulu arkadaş çevremi falan seviyorum hatta iyi olucak canım sıkılmıştı 1.5 aydır boş boş beklemekten. Para da sınırlı her gün dışarı da takılamıyoruz.

Ama neden bilmiyorum pat diye moralim bozuldu sanki saniyeler içinde depresyona geçiş yaptım .

Moralimi düzeltmem için önerileriniz var mı la böyle komik videolar veya ne bileyim güzel videolar hani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hm Ok -- 11 Ağustos 2015; 21:47:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• FEM'in fonksiyon ve trigonometri konularını izle. Ben çok gülmüştüm.
    Not:Sözelim

• ülkede genç olmak zor kardeşim,katlanacaksın.birşeyleri feda etmeden biryerlere gelemiyorsun maalesef.kitap oku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tal. -- 11 Ağustos 2015; 21:54:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tal.

ülkede genç olmak zor kardeşim,katlanacaksın.birşeyleri feda etmeden biryerlere gelemiyorsun maalesef.kitap oku.

Kitap okumayı severdim ama son 1 haftadır bi kasvet var üstümde normalde tüm gün evde canım sıkılır mutlaka dışarı çıkardım. Son 1 haftadır hiç çıkasım yok kitap falan da okumak istemiyorum nedense.
    Farketmediğim bir şeye canım mı sıkıldı acaba bu gece de bir değişik oldum dediğim gibi
    Neyse arkadaşları görünce geçer belki yarın bu can sıkıntım

• Üniverte mezunuyum kardeşim, bende okullar açılacak ama ben gidemeyeceğim diye strese girdim, herkesin bir derdi var Allah uçak kazası vermesin...

• quote:

Orijinalden alıntı: #ŞARBAY#

Üniverte mezunuyum kardeşim, bende okullar açılacak ama ben gidemeyeceğim diye strese girdim, herkesin bir derdi var Allah uçak kazası vermesin...

Hocam sen gene sıkkıntının sebebini biliyosun benim niye canım sıkkın onu bilmiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yukarı

• quote:

Orijinalden alıntı: Hm Ok

quote:

Orijinalden alıntı: Tal.

ülkede genç olmak zor kardeşim,katlanacaksın.birşeyleri feda etmeden biryerlere gelemiyorsun maalesef.kitap oku.

Kitap okumayı severdim ama son 1 haftadır bi kasvet var üstümde normalde tüm gün evde canım sıkılır mutlaka dışarı çıkardım. Son 1 haftadır hiç çıkasım yok kitap falan da okumak istemiyorum nedense.
    Farketmediğim bir şeye canım mı sıkıldı acaba bu gece de bir değişik oldum dediğim gibi
    Neyse arkadaşları görünce geçer belki yarın bu can sıkıntım

başlangıçlar zordur.kritik bir viraja giriyorsun kardeşim.ama ileride bunları hatırladıgında gülümseme gelir suratına neler yapmışım diye.zaman akıp gidiyor hakkında hayırlısı kardeşim.

• quote:

quote:

Üniverte mezunuyum kardeşim, bende okullar açılacak ama ben gidemeyeceğim diye strese girdim, herkesin bir derdi var Allah uçak kazası vermesin...

Hocam sen gene sıkkıntının sebebini biliyosun benim niye canım sıkkın onu bilmiyorum

jupiter yine uranüse trip atıyor galiba.

• Erkenden okul açılması. Kötü bee abi

• quote:

quote:

Yeni bir ortam. Son sene , kazanamazsam nasil bakarim ailemin yuzune kaygisi, lise arkadaslarini son kez gorecek olman.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.