Şimdi Ara

bir agnostik olarak cin görmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dediğim gibi agnostiğim ve cinlere inanmıyorum. Şimdi bu durum sadece rüya içinde rüya gördüğümde ve rüyada olduğumu farkettiğimde oluyor.

Bugün yine lusid rüya için siesta yapıyordum. -öğle uykularında rüyalar daha yoğun hatırlayabildiğim için- 1 saat uyuyorum ve tam remin ortasında uykunun içine edecek alarm kuruyorum akabinde uyumaya devam edince dalarken düşündüğüm şeyi rüyaya çevirebiliyorum(bazen de uyanmadan önce gördüğüm şeye bilinçli olarak dönmeye çalışıyorum) ya da gördüğüm rüyada farkındalık kazanma konusunda daha başarılı oluyorum. -uzun zamandır denediklerim arasında en başarılı olan yöntem bu-

Ya farkeder farketmez uyanıyorum ya da çok heyecanlanıp rüya ani bi şekilde sona eriyor. Ayda 1 ya da maksimum 2 defa içinde adam akıllı kalabildiğim kısmen kontrol ettiğim rüya görüyorum-onlarda bile kısa süre sonra banlanıyorum- Bugün çalan alarm sonrası uykuya daldım ve rüyamda odamdayken bi anda farkettim aha aha evett rüyamdayım diyorum ama böyle sanki bi yandan da yatakta olduğumu hissediyorum gerçeklikle rüyam arasında gidip geliyorum.

Tam oldu laaan havasındayken yine rüyam kesildi ve yatakta gözüm açıldı ve tıpkı bana benzeyen mahlûk karşımda simsiyah yüz ve bembeyaz göz ile bana gülümsedi. Ama hâlâ gerçekliğimi kaybetmiş durumdayım. Gerçekten cin gördüğüme emindim. Birkaç sn kıvranmam sonunda kayboldu ama uyku felcinden mütevellit bir süre daha hareket ettiremedim vücudumu. Olaydan sonra ilk dakikalar o kadar korkmuş durumdaydım ki agnostik olduğumu ve daha önce bunu defalarca yaşadığımı bile hatırlamayıp gerçekten cin basma vakası yaşadığımı zannettim.

Gerçek olmadığını biliyorum tabi hemen kendime geldim sonrasında mamfih ne zaman rüyamda olduğumu farketsem o matkap sesiyle birlikte hareketsiz kalıyorum ve değişik görüntüler görüp zar zor kendimi uyandırıyorum. Kalktıktan sonra da klasik uyku felci yaşıyorum. Ne zaman ama ne zaman rüyada bilinç kazansam bu durum başıma geliyor.

3-4 sene öncesine kadar ağır dindar namazında müslümandım ve çocukluktan beri cinlerden çok korkardım. Ama dediğim gibi en ufak inancım yok cinlere karşı ki dinsizliğimin ilk evrelerinde her türlü çağırma/küfür ritüelini uygulamışımdır tık yoktu. Lusid rüyaya başladığımdan beri yaşadığım bi durum ve artık bu durum
    yüzünden lusid denemelerini bırakmayı düşünüyorum.

Mesela yine bi gün odamdaydım kot pantolon giyiyordum karanlıkta. Bi dk benim bu karanlıkta burada ne işim var hem ben asla kot giymem ki! der demez bi anda yatağa sürüklenip anlamlandıramadığım kara görüntüler ve kafamı delercesine titreten ve gerçekliğimi bozan matkap sesi eşleğinde yatakta yine uyku felci çekerek uyandım. Çoğu sırt üstü yatmamdan mütevellit yaşadığım uyku felcinin sonucu olarak gördüğüm klasik hipnopompik sanrı olduğuna eminim. ama bugün özellikle yan yatıyordum hatta yanlışlıkla sırt üstü gelmeyim diye yastıkla desteklmiştim sırtımı.

Benim düşüncem şu; lusid denemeleri yarı-başarılı olduğunda heyecanlanıp uyanıyorum ve bi anda remin ortasında kendi kendime uyandığımda uyku felcine girip sanrılar görüyorum. Ama bugün deneyimlediğim gibi sırtüstü olmasa bile lusid tek başına hipnopompik sanrıya neden olabiliyor.

Siz ne düşünüyorsunuz? Psikolojik temeli nedir uyku felcinde sanrılar görmemizin. Siz uyku felcinde neler görüyosunuz? Gördüğüm şeyin küçüklük korkularıyla alâkası var mı yoksa genel olarak insanlar cinimsi görüntüler mi görüyor?

Tabi bir de bonus agnostikimsi soru eklemek lazım:

Bu rüya sonrası sanrı olaylarının hepsinin bilinçaltının rüya kontrolünü kaybetmemesine yönelik ürettiği bir koruma olma ihtimali nedir? Evet çok komik ama bildiğiniz zebani gibi. Sanki bilinçaltım ne zaman rüyada bilince kavuşsam "buralarda sadece ben at koşturabilirim ulan" dermiş gibi beni dışarı atıp bunları yaşatıyor. Bu beyin nasıl bir şeydir arkadaş.

Cevaplarda cinlerin gerçek olup olmadığına yönelik diretmeler değil, rüyada bilinci kazanamam ile bölünmesi ve sonrasında görülen sanrıların çocukluk korkumu içermesinin psikotik temelini anlatacak cevaplar arıyorum. Ha tabi siz de uyku felci sırasındaki gördüğünüz sanrıları nasıl yaşadığınızı anlatabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sonda musluman oluyo okuyun

• Hipnopompikten sonrasını okumadim. Böyle terim olmaz olsun.

• Bence bunun nedeni kendini sartlaman, bu isi cok istiyorsun yazdiklarindan da belli oluyor. Evet tam ruyana sahip olmusken, bu kadar kolay olamaz dusuncesine kapilip ruyadan cikiyorsun. Bu denemelerini kendini zorlayarak degil de daha rahat bir sekilde yapmani onerebilirim, yolunu aramalisin en azindan.

• ulan bu kadar yazıyı boş yere okuttun bana
  • 2. Paragrafta okumayi biraktim iyi yapmis miyim?

• Çok fazla kafana taktığın için oluyor. Ben bi şrey izlesem gece izlediğim şeyin kısa versiyonunu görüyorum. Çok araştırdığın için beynin de kalıcı hale gelmiş ve her defasın da rüya görmeni sağlayan beynin deki ağ ile aynı şeyi görüyorsun küçükken bana da oldu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş sanırım yanlışlıkla insan dönümüşü yapmışsın ve "gerçek"'i görmüşssün. Dönüşüm çemberi kullanmadan simya yapabiliyor musun bi kontrol et.
  • Bana kalırsa çocukluğundan kalan şeyleri kendince yorumluyosun. İstesende istemesende ailenden veya değil eskiden dindar bi insan olmandan kaynaklanıyo.

Silüetler görmen normal herkesin başına gelir uyku felcidir silüet görmedir vs. Bende yataktan kaç kere fırladım silüet görüp. Fırlayamayınca daha fena oluyo gerçi Sorun bunlara cin demekte.

Benimde eski kız arkadaşımın böyle hikayeleri vardı. Kız normal biriydi ama ailesi inanılmaz derecede dindardı. Defalarca söyledim doktora gitmen lazım diye ama tutturmuştu cinde cin diye. Bunlara inanmamasını sağlamak için neler yapmıştım ama senin kadar iradeli değilmiş anasının babasının etkisinden çıkamadı. O ana baba demeye bin şahit tipler kızı bi kere bile psikoloğa götürmediler.

Yani bence tamamen geçmişinden kaynaklı bi durum.

• gece gece iyi korkuttun kardeş.
  • Bu tür sanrılar ve hipopetik kavramlar oluşmasından mütevellit sanrılar aslında insanın kendine yakışanı giymesidir, optimizasyon ve stabilitenin yitirilmesi sonucu oluşan halkın kendi kendini yönetmesiyle ahenkle dans eden bu postmodernizim buhranında kaynaklanan messi,iniesta akımını oluşturur
  • Parapsikolojik olarak bakacak olursan lucid rüyalar sayesinde farkındalığını en üst düzeye çıkarmışsın ve astral seyahat noktasına kadar gelip deneyimsizliğinden yarı yolda kalmışsın.
    Uyku felcinden korkma onu kontrol etmeyi öğren. Gör ondan sonra çok rahatlayacaksın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.