Şimdi Ara

Bir 9550 Efsanesi[Driver Testleri!]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Hannibal abimden 2.el olarak aldığım MSI RX9550 Ekran kartına biraz zorlatma yaptım.TAbii FX5200'e olduğu gibi buna da güzel bi soğutma sistemi yapmaya çalıştım.Biraz kaba oldu ama neyse.

Şimdi soğutma resimlerine geçelim...

Kartın üstten görünümü.

Bu da üstten açılı bir resim.

Kat kat maaşallah,hamburger gibi bir görünümü var.

Arkadan açılı görünüm.

Bu da kartın arkadan dik görünümü...

Stock GPU fanını söktüm,hs'ye dokunmadım şimdilik bununla idare etmeye çalışıyorum.

Kartın köşe tarafı...

Anakart genel görünümü...

Evet resimler bitti,şimdi sıra ss'lerde...

Kart AtiTool ile max. 546/708 Stabil oldu bu soğutma ile,3DMark03 Testlerine 530/700 giriyorum ve bir sorun çıkarmıyor.Ama 01 testlerinde problemlerim var,onları da yakında çözecem inşaallah.

İşlemci 2.2Ghz iken,ramlar da 400Mhz---2.5/2/3/3---2.6V iken aldığım değerler aşağıda.

250/400 Stock hızlardaki puanı....8333Puan aldım.

400/600 günlük olarak rahatça kullanılabilecek hızdaki puan...

515/630 iken aldığım bir ss,VALIDATIONu da var.

Bu da 500/700 hızlarında iken,1833Mhz işlemci ile 3Dmark03 puanı...

Driver problemleri yaşıyorum,onu da çözersem daha iyi puanlarla geleceğim inşaallah.
    Son Omega Driver'ı de indirdim.Onunla da bir deneme yapacağım inşaallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 25 Ocak 2006 20:05:53 >

• güzel olmusta üstteki fan işlemciden yayılan sıcağı karta çekmesin?
    ayrıca bu msi ların ram timingi mi yüksektir nedir de bu değerde bu skorları almış?
    bende asusun 9550 si varken 450/594 2001 : 13500 küsür 2003 : 4006 yapmıştı
  • kart kasaya sığıyo mu?

Değerler güzel valla hayırlı olsun

ayrıca msi in timingleri asustan daha yüksektir.o yüzden çıktığı değerlere göre düşük puan alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piêr Dé Sans -- 23 Ocak 2006 17:27:40 >
  • eline sağlık çok güzel bir çalışma sonuçlar başka bir güzel kartı ikiye katlamşsın
  • abi fanların güzel olmuşta - kartı göremedim ben
  • ağzım açık kaldı senden sıradışı bi soğutma beklerdimde bigmc beklemezdimhll olsun.votlaj mod düşünüyomusun?
  • xt hızlarını devirmişsin helal olsun stok soğutmayla arasındaki mhz farkları nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaç pci slotu kaplıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: nemesis returned

kaç pci slotu kaplıyor

pci'yı unut

Helal olsun güzel puan
  • Çok yüksek mhzlere çıkmışsın helal olsun.Ama puanlar düşük geldi.Dediğin gibi driverdan olabilir.Bi kaç farklı driverda dene bakalım nasıl olacak.
  • kolay gelsin :D
  • Kart işlemciden gecen havayı bir miktar çekiyor ama zaten cpu da soğuk,ortam da soğuk...
    Kart 2 pci slotunu kapatıyor.Vmod yapmayı düşünüyorum ama elimde billgi yok şu an.
    Ram hızları stock soğutmaya göre 25mhz civarı artış gösterdi.
    Core hızı ise 10mhz felan artmıştır fazla değişen birşey olmadı onun için.
    Şimdilik güzel bir soğutması var,ancak dediğim gibi driver problemleri var.Onları da çözersem 540/700----2.3Ghz işlemci ve 460Mhz civarı bir ram hızıyla en az 14K alırım diye düşünüyorum.

515/630 iken 13318 alıyorsa 540/700 olarak 14K almam zor olmaz diye düşünüyorum.
  • Tebrikler kart hala nasibini almadı
  • hacı sen naptın yawww walla gorselı bos wer ama deyerler baya ii kutlarım yenı 9550GT hayırlı olsun
  • guzel yapmısın ama puan dusuk gibi geldi bana.duron 1800+asus 9550 420@530 3400 puan falan almıstım.su en son cıkan omega driverlarını bi dene bence.
  • Valla bu kart 9550GT değil de 9550XT oldu,zaten modlayan benim DiabloXT.

Birazdan biraz daha kasacam, 540/700 deniycem hadi hayırlısı
  • getir bide nf7-s de basalım... ben 11000 ialamıyom vmod yapılacak en kısa zamanda...
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaTaLL

getir bide nf7-s de basalım... ben 11000 ialamıyom vmod yapılacak en kısa zamanda...

Valla abi Vmod düşünüyorum zaten...İnternette birkaç birşey buldum.Sonuçta voltaj denetleyici çipler aynıdır diye düşünüyorum,voltaj artırımı yapabiliriz ama ne kadar artırdığımızı bildiğimiz ve şu anki voltajın ne olduğunu öçleceğimiz pinlerin tam olarak nerde olduğu belli değil...Sen elektronikçi adamsın yapalım iyi bişiyler yaw.

• ne diyeyim abi aradaki bağlantıları nası yaptın yaaa !!!!!!!
  • Biraz önce sürücü denemesi yaptım.
    Son omega driver,5.12 olan ve 2.5.97a denedim.En yüksek puan veren 2.5.97a oldu.Yaklaşık 500puan farketti diğerlerine göre...

Şu an 01 skorum max şu oldu:
    525/666 hızlarında iken yaptım bunu

Validation:
    http://service.futuremark.com/compare?2k1=8876107

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.