Şimdi Ara

Biosu resetleme!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ark. bios'a koyduğum şifreyi unuttum nasıl bulabilirim veya bios a nasıl reset atabilirim. Lütfen yardım Lütfen!!!!

• valla hocam bununla ilgili programlar vardı arat bul ama yok ben kendim uğraşırım dersen pilin yakınlarında jumper vardır onu çıkarıp yan tarafındaki pine takarsan resetler kendini ama bunu kitapçığına bakarak yap. olmadı en iyisi pili çıkar bi kaç dakka bekle tekrar aç hallolur.
  • pili bilgisayar açıkken mi çıkarmam lazım
  • tabiki hayır pc yi kapa ondan sonra çıkar.
  • pc yi kapat.
    elektrik kablosunu güç kaynağından çıkart.
    pili tornavida yardımıyla yada elinle çıkart.
    power butonuna basılı tut.
    tekrar pilini tak ardından güç kablosunu.

bios şifresinin ve ayarlarının sıfırlanmış olması gerekir.
  • teşekkürler yardımınız için denicem sonucu yazarım
  • Diğer cevap yazan arkadaşlardan özür dilerim , dün bir arkadaşa yazmıştım umarım yardımı dokunur:

Bios resetleme yöntemleri :http://forum.donanimhaber.com/m_1988825/tm.htm

Biosu resetleme!!!

Biosu resetleme!!!

Bilgisayarınızın tüm güç bağlantılarını kesin , Biosunuzu resetlemek için resimde görülen (tabi örnek bu) jumperi 1 yada 0 da bulunan jumperi 0 dan ya 1 e alın yada 1 de ise sıfıra alın power tuşuna basılı tutun (10sn) biosunuz resetlendi , sonra jumperi eski çıkarttığınız yerine geri takın tekrar pc yi açmaya çalışın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bios Sorunu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bios pilini çıkarmak işe yaramadı bide Hayati ark. yöntemini deneyelim.Yine de bütün cvp yazan ark. ilgilendikleri ve cvp yazdıkları için teşekkürler...
  • ark yazılan bütün yöntemleri denedim olmuyor benim anakartta biosun yanında reset filan yazmıyor napcaz, başka bi yöntemi yok mu bunu programla resetleme yapamazmıyız şimdiden teşekkürler
  • Biosu resetlemede en bilindik yöntem pili çıkarıp 15 dk akdar beklemektir.Bu yöntem işe yaramazsa pili çıkarın alttaki 2 tırnağa birden iletken bir metal yardımıyla dokunun (amaç ikisi arasında bağ kurmak) bu sayede bios sıfırlanmış olacaktır.
  • ben o söylediğiniz yöntemleri denedim olmuyor ark. bi prog. filan yok mu bunun lütfen yardım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.