Şimdi Ara

BioShock Infinite Video İnceleme (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
0
Favori
6.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazıları grafik puanını eleştirmiş. Bazı incelemelerde oyunun ne kadar gerçekçi göründüğüne yada yüksek çözünürlüklü kaplamalara pek bakılmaz sonuçta oyunun konsepti o değil. Grafikler üstüne düşeni fazlasıyla yerine getirmiş atmosferi yaratmada son derece başarılı bu mantıkla 9.5 fazla değil. Bf 3 gibi grafikleri olsaydı emin olun bu kadar etkileyici olmazdı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • videonun sonundaki şarkıdamı aynı
  • muazzam ötesi bir oyun tam deli işi ya :) tebrikler....
  • İnfinitedeki Elizabeth mi ? Last Of Us daki Ellie mi daha iyi partner ? Göreceğiz ;)

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: raiden777

İnfinitedeki Elizabeth mi ? Last Of Us daki Ellie mi daha iyi partner ? Göreceğiz ;)

Half-Life 3 çıkarsa ve Alyx olursa oyunda tokatı basar geçer acımaz
  • Ben oyunu oynayamıyorum. 5- 10 dk sonra ses gelmeye devam etsede oyun donuyor. Aynı sorunu yaşayan ya da çözümünü bilen var mı?
  • Talha abi bir oyun ancak böyle incelenebilir dedirtmişsin resmen. Emeğine sağlık. İşinin hakkını sonuna kadar veriyorsun. Başarılarınızın devamını dilerim :)

• Arkadaşlar oyunun tam çözümüne başlamış bulunmaktayım.Türkçe Altyazılı olarak oynuyorum.Göz Atmanızı rica ediyorum.

Bioshock Infinite Türkçe Altyazılı Bölüm 1 : Bulutların Üzerindeki Şehir

http://www.youtube.com/watch?v=Acn5nlmTFyQ
  • TÜRKÇE OLMADIĞI İÇİN,BENİM İÇİN,HİÇ BİR ŞEY İFADE ETMEYEN BİR OYUN!

• Keşke bu tür oyunlar Türkçe'de çıksa.
  • Oyun demek aslında hayal gücüdür, oynanabilirlik grafik vs. fasa fiso.. bize tekrar hayal gücünün aslında ne olduğunu gösterdiğin için teşekkürler BioShock. 9.7 mi ? az bile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grozny -- 1 Nisan 2013; 0:28:47 >
  • Talha abi cidden aşmış bu incelemede.

• ŞİMDİ KÖTÜ GİBİ DURABİLR AMA bi başladım oynamaya dur şurda cıkcam diom ama devam edesim gelio ya yok böle bişey çok bağlıyor hele rayları gorunce insan bi ayrı seviniour :DD
  • Allah'ın adını veriyorum, ingilizce bilmeyen konuyu anlamayan insanlar Bioshock ve MGS serisi üzerine yorum yapmasın.

Ayrıca editöre bravo diyorum, mükemmel bir inceleme. Ne IGN, ne de gamespotta bu kadar iyi incelemer yok

• Bu oyuna da en az yarım saat inceleme yakışırdı zaten. Helal olsun. Oynamış kadar oldum :)
  • ahem...oyunu 2,5 kere bitirdim(hehe espiriye gel) ve o grafiklerin 9,5 alması imkansız o iğrenç yüz ifadeleri bazı binalardaki kaplama hataları bu oyun en fazla 8,7 alır sırf parlak bir güneş ve ışıldaklı bir otam için 9,5 verilemez...başka bir oyun olsa (kesinlikle hiç birinin fanı değilim) crysis 3 battlefield 3 10/10 alması gerekiyorken direk oyundaki buglara dalıyorsunuz bioshockdada tonlarca bug var şimdi klasik koyun sürüsü (fan topluluğuna) bunu söylediğim için eksilenceğim ama size en yüksek ayarlarda oyunun ilk 10 dakikasında çekilmiş detaysız kaplamalar yüz ifadeleri bugların fotoğraflarını atayım

• Oyun zaten efsane; inceleme de Bioshock Infinite'e yakışacak türden mükemmel olmuş. Daha iyisi kesinlikle olamazdı, hatta "Review of the Year"a direkt adaylığı koyabilirsin. Emeğine diline sağlık Talha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 1 Nisan 2013; 13:05:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_t

ahem...oyunu 2,5 kere bitirdim(hehe espiriye gel) ve o grafiklerin 9,5 alması imkansız o iğrenç yüz ifadeleri bazı binalardaki kaplama hataları bu oyun en fazla 8,7 alır sırf parlak bir güneş ve ışıldaklı bir otam için 9,5 verilemez...başka bir oyun olsa (kesinlikle hiç birinin fanı değilim) crysis 3 battlefield 3 10/10 alması gerekiyorken direk oyundaki buglara dalıyorsunuz bioshockdada tonlarca bug var şimdi klasik koyun sürüsü (fan topluluğuna) bunu söylediğim için eksilenceğim ama size en yüksek ayarlarda oyunun ilk 10 dakikasında çekilmiş detaysız kaplamalar yüz ifadeleri bugların fotoğraflarını atayım

Grafiksel anlamda işin tekniğine girersen evet, bir Crysis 3 daha iyi olabilir ancak burada oyunun grafiğine verilen puan, sana sunulan görselliğin etkileyiciliği ve oyun atmosferine bağlayıcılığı ağırlıklı olur, öyle de olmalıdır. Yoksa bu söylediğin; çok güzel, tüm ayrıntıları ile çizilmiş bir manzara tablosuna "mükemmel" deyip, buna karşın içinde harika ayrıntılara sahip olan, değişik renklendirmelerle, boyutlandırmalarla bazı şeylere özel vurgu yapan sürreal bir çalışmaya "hiç gerçekçi olmamış, rezalet" demek ile aynı mantığa gelir.

Kısacası oyun aldığı puanı sonuna kadar hakediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 1 Nisan 2013; 10:46:08 >

• Free to Play'in, Multiplayer'ın, Mobil oyunların popüler olduğu, hikaye modunun önemini giderek kaybettiği şu dönemde,bu oyun bir büyük bir nimettir.

• quote:

Orijinalden alıntı: by_t

ahem...oyunu 2,5 kere bitirdim(hehe espiriye gel) ve o grafiklerin 9,5 alması imkansız o iğrenç yüz ifadeleri bazı binalardaki kaplama hataları bu oyun en fazla 8,7 alır sırf parlak bir güneş ve ışıldaklı bir otam için 9,5 verilemez...başka bir oyun olsa (kesinlikle hiç birinin fanı değilim) crysis 3 battlefield 3 10/10 alması gerekiyorken direk oyundaki buglara dalıyorsunuz bioshockdada tonlarca bug var şimdi klasik koyun sürüsü (fan topluluğuna) bunu söylediğim için eksilenceğim ama size en yüksek ayarlarda oyunun ilk 10 dakikasında çekilmiş detaysız kaplamalar yüz ifadeleri bugların fotoğraflarını atayım

Hem ortaya laf atıp hem de ardından "klasik koyun sürüsü" diye kendini hemen bir savunmaya geçmen ne kadar da acı.

bioshock infinite'in crys 3 ya da bf3 gibi olma mücadelesi verdiğini düşünmüyorum grafiklerde. Her oyunun foto gerçekçiliği yakalaması mı lazım güzel olması için? İllallah dedirttiniz be arkadaş. Burada tasvir edilen dünyayı çok başarılı bir şekilde yanısıtıyor Infinite, ötesi var mı? super mario galaxy'de yüksek puanlar aldı sebebi bf3 gibi olmasımıydı. Aşın artık kendinizi. Oyun dünyasında kaplamalar, yıkımlar olmadan da harika hikayeler anlatılabilir. Bunun en güzel kanıtı bio infinite. Eğer gerçekciliği yakalamaya çalışsaydı belki bu kadar etkili bir atmosfer sunamazdı. Sen çektiğin görüntüleri al bi zahmet senin gibi grafik için yanıp tutuşan bi forum odasında paylaş.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.