Şimdi Ara

BioShock Infinite Video İnceleme (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
0
Favori
6.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 27 yaşındayım ve 26 senedir oyun oynuyorum. (legolar, misket, oyuncaklar, çelik çomakta dahil)

26 senedir oynadığım oyun dünyasında geçmişe bakıp tüm oynadığım oyunları gözden geçirdiğimde oynadığım en iyi 3. oyun diyebilirim. (tabiki oynadığım zamana göre kıyaslayın. misal mario yu 1995 da oynadıysam, bunu da 2013 de oynadıysam o zaman aldığım haz ile bu zamandaki aldığım haz arasında kıyaslama yapıyorum.) son zamanlarda ise oynadığım en iyi oyun. bu oyun YILIN OYUNU arkadaşlar. açık ve net. oyuna kötü diyen kullandığı oyun cihazı neyse kaldırıp camdan aşağı atsın. bu kadar keskin konuşuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CommandPrompt

Anladık Talha,kitap okuyup film izliyosun tamam. Herşeyi bir kitapla yada filmle örneklendirmesen de anlarız sanırım... (Gelsin fanboy eksileri)

Yav he he .
  • Selamlar,

Bir türlü üye girişi yapıp yorum yazmak nasip olmadı. Ellerinize sağlık, Bu nesil için yılın oyunu olma ihtimali yüksek. Gerçi nesilin son yılında epey sağlam oyunlar gelecek. bu da bizi sevindiriyor. İnceleme için çok teşekkürler tekrar ellerinize sağlık.
  • oyunu çok beğendim gerçekten güzel olmuş..

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_t

ahem...oyunu 2,5 kere bitirdim(hehe espiriye gel) ve o grafiklerin 9,5 alması imkansız o iğrenç yüz ifadeleri bazı binalardaki kaplama hataları bu oyun en fazla 8,7 alır sırf parlak bir güneş ve ışıldaklı bir otam için 9,5 verilemez...başka bir oyun olsa (kesinlikle hiç birinin fanı değilim) crysis 3 battlefield 3 10/10 alması gerekiyorken direk oyundaki buglara dalıyorsunuz bioshockdada tonlarca bug var şimdi klasik koyun sürüsü (fan topluluğuna) bunu söylediğim için eksilenceğim ama size en yüksek ayarlarda oyunun ilk 10 dakikasında çekilmiş detaysız kaplamalar yüz ifadeleri bugların fotoğraflarını atayım

Nvidia ve AMD'nin en sevdiği koyunlardan. Grafik diyince siz kastıran ırt zırt efekt dolu oyun iyi sanan tip. Gerçek grafik oyun dünyası ile uyumlu olandır, bakınca "ulan ne hayal gücü" dedirten grafiktir. Sen git battlefieldde dandirik binalara bak "hacım yhaa adamlar bicim duvar yapmış ufff efekte bak panpss" tadında oyun eleştirmeye devam et.

• quote:

Orijinalden alıntı: zxcewq

Arkadaşlar oyunun tam çözümüne başlamış bulunmaktayım.Türkçe Altyazılı olarak oynuyorum.Göz Atmanızı rica ediyorum.

Bioshock Infinite Türkçe Altyazılı Bölüm 1 : Bulutların Üzerindeki Şehir

http://www.youtube.com/watch?v=Acn5nlmTFyQ

+1

Hahhahaıhahha mükkemmel yorumlamışsın kardeşim ellerin dert görmesin:)
  • Oyun hakkında bende görüşlerimi bildirmek istiyorum,oyunun inceleme puanlarını görünce gerçekten çok şaşırmıştım.Diğer bioshock oyunlarını bıraz oynamama ragmen yenı cıkan seriyi daha ıyı olan sistemimle güzel bı sekılde oynarım diye dusundum.Verilen puanlar övgülü incelemeler ne oluyor ya dedim heralde şahaser bir oyun.Takiii oynamaya başlayana kadar herşey iyi güzeldi.....

Oyunu yaklaşık 3-4 saat oynadım,grafiksel anlamda kaplama anlamında oyunu begensemde bir disneyland oyununda hissettim kendimi neden dedim içimden daha gerçekçi kaplamalar varken çizgi film tadında aktarıldı oyun diye.Heryerden para pul toplamak savasın ortasında f tuşuna basıyorum okadar f tuşu tabanlı bir oyunki=) oyunu bıras daha ileryeyeyim efsane dediler belkı ılerde severım dedim ama,oyun basımı donduruyo,mıdemın bulanmasına sebep oluyordu 1 saat oynamadan sonra.Bu tepkı cok genıs bı gorus alanı olmasından kaynaklıydı,fare hassasiyetımı bıraz dusurmustum bu nedenle.Hikayeler senaryolar cok sey dedıler ama dümdüz git kapıyı ac gelen dusmanları öldür,sonra öbür kapıya git, düşmanları öldür,sonra diğer kapı,düşmanları öldürr eeee? napıyorum ben hep aynı şeyi yapıyorum.Efrafımda bir dünya var ama benım bu dunyayla işim yokki arkadas,gereksiz detaya girilmiş oyunda,mesela her kosebasında duran upgrade,hıc ısıme yaramıyor desem...parcalanmayan objeler!! cogu obje hasar almıyor fızık yok,grafık 9.5 vermıs talha bey kesinlikle bu puanı hakeden bir oyun değil infiniti ben grafikte neye bakarım
    Kaliteli kaplamalar,ışık ve gölge,köşe yumuşatmaları,fizik motoru,hasar modellemeleri (bugların cok onmlı oldunu dusunmuyorum) bu saydım ozellıklere gore ben grafık olcerim.grafıkler kesınlıkle muhtesem degıl!!
    1999 yılında çıkan Kingpin oyununu hatırlattı bana bioshock infiniti ,topla,git,öldür. baska birşey göremedim oyunda ben.Ne yazıkki benim için bir hayal kırıklığı oldu,umarım benim gibi düşünen sayısı azdır.Herkese iyi oyunlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: zxcewq

Arkadaşlar oyunun tam çözümüne başlamış bulunmaktayım.Türkçe Altyazılı olarak oynuyorum.Göz Atmanızı rica ediyorum.

Bioshock Infinite Türkçe Altyazılı Bölüm 1 : Bulutların Üzerindeki Şehir

http://www.youtube.com/watch?v=Acn5nlmTFyQ

Videoyu izlemedim ama birşeyi merak ettim, 1 saatlik videoyu 1080 p de upload etmen ne kadar sürdü ? Upload hızın ne kadar, video boyutu ne kadar. Cevaplarsan memnun olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: popkolik25

TÜRKÇE OLMADIĞI İÇİN,BENİM İÇİN,HİÇ BİR ŞEY İFADE ETMEYEN BİR OYUN!

Valla millet sana eksi atmış ama ben sana helal olsun diyorum.Çoğu kişi cesaret edip çıkıp şunu söyleyemiyor.

Sanki ülkenin %80'i ingilizce biliyorda "bir şey anladıysam ne olayım" deyince linç girişimine kalkmadıkları oluyor.

Hele bu sitede 3-5 numune varki gerçek hayattaki yaşamlarını çok merak ediyorum.Bak bunların kült lafıda şudur haa;

"sene 20** olmuş halen ingilizce bilmeyen adam var" sene 20** olmuş ama sende adam olmayı öğrenmemişsin be gülüm ben bunu diyomuyum?Ama artık deme zamanı geldi.Bu üstteki alıntı yaptığım çocuğada eksi atanların çoğu kesin ingilizce bilmiyordur bilse bile oyunu anlayacak kadar bilmiyordur ona rağmen sırf "büyücü büyücü öldürün büyücü" atmosferi yaşatmak için eksi atmışlardır.

Neyse Allah akıl fikir ihsan eylesin bu adamlara.Düzelirler düzelirler.İnşallah.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oyun iyi güzelde ingilizce bilmediğimiz için (evet suç bizim hadi öldürün bizi ingilizce bilmiyoruz diye) bi şey anlamadık gitti.Ve ilk 2 oyun gameplay olarak ve atmosfer olarak daha iyiydi.

Ve o oyunlarda en azından puzzle tarzı mini oyunlar vardı.İnfinity'deki tüm düşmanları toplasan bir big daddy etmez.

Benden bi kaç yorum önce uzun yazan bi arkadaş güzel anlatmış.Oyun f tuşuna basmakla geçiyor hakikaten.Geriye kalan oyunu dolduran elizabethle ilgili diyaloglar, onlarında çoğunu anlamıyoruz.

Bi oyunun sonu az bir şey etkiledi.Ama ordada ingilizce bilenler bile halen kestirememişler , e yuh diyorum yani.

Ben puan veremeyeceğim çünki hikayeden bir şey anlamadımki şu puanı alsın deyim.Firma saolsun bir altyazı bile koymamış içine.

Ama grafiklere gelecek olursak unreal motorunu en iyi kullanan seri bu oyundu.Vel hasılı 1 ve 2. oyunda bıraktığı etkiyi bu oyunda yapmadı malesef.

Şu 2 oyunu kıyaslamıyorum zaten her türlü abes kaçar ortak bir yanları bile yok ama yinede söylemeden edemeyeceğim.

Hitman absolution beni en çok etkileyen oyunlardan biri oldu.Hemde eski serilerini oynamadan bu izlenimi bıraktı bende.

Millette şöyle bir izlenim oluşmuş.Bioshock'a isminden dolayı bir saygı oluşturulmuş olumsuz bir eleştiri yapılacak olsa - yeme korkusu ve hakarete maruz kalma korkusu var olmuş.

• Ha bu arada emeğe saygı yarım saatlik video inceleme başka bi yerde yok.

Takdire şayan bi çalışma neredeyse tüm detaylara değinilmiş.

• En kısa zamanda oynamayı düşündüğüm oyunlardan.

İnceleme için çok teşekkürler. İlk fırsatta izleyeceğim.
  • Emumaster gereksiz şeyler yazmışsın , ingilizce bilmemek suç değil ayıp değil sadece bir gerekliliktir . Eğer sen oyun alıp oynuyorsan ingilizceyi bilmen gerekiyor ya değilse bioshock infinite değil diğer oyunlarıda anlayamazsın . İngilizce evrensel bir dildir bugün dünyanın 4 bir tarafında bu dil konuşuluyor . Neyse oyun konusunda orjinal kullanmayan bir ülkeyiz biz bundan dolayıda oyunlara TÜRKÇE dil desteği sunmuyor adamlar . Ben olsam bende sunmam ingiltere de satacak oyun 1 milyon türkiyede satacak maximum 15 bin şimdi sen bu adamlara TÜRKÇE dil desteği sunar mısın ? Sunmazsın değil mi çünkü sana TÜRKİYE den para gelmiyor ki adam cebinden para çıkartıp destek mi verecek sana oyunu TÜRKÇE oynasın diye ? Bu adam CEVAT YERLİ mi ? gerçi onunda oyunlarını kimse almıyor bahane çok bizim halkımız da illaki bir şey bulurlar söylemek için .

Ayrıca demişsin ki ingilizceyi bilmiyorum dediğin zaman linç edesi geliyor insanların . Burada ben ingilizce bilmiyorum diyeni linç etme gibi bir şey görmedim . Genelde şunu diyorlar "İngilizce bilmiyorum oyun berbat olmuş hiç bir şey anlamadım adamın birisi bulutların üstüne şehir kurmuş işte düşman var öldürüyorsun F tuşu ile eşya topluyorsun oyun olmamış " hah işte bunu yazıyorlar millette tepkisini veriyor

Bu - yeme korkusu nedir bir açıklar mısın ? Sen fikrini söylüyorsun bura da katılmayan - ler katılan + verir . Bunun korkusu nedir yani - alınca ülkeyi terk mi etmen gerekiyor yoksa Neyin korkusu bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Geralt the Witcher

quote:

Orijinalden alıntı: by_t

ahem...oyunu 2,5 kere bitirdim(hehe espiriye gel) ve o grafiklerin 9,5 alması imkansız o iğrenç yüz ifadeleri bazı binalardaki kaplama hataları bu oyun en fazla 8,7 alır sırf parlak bir güneş ve ışıldaklı bir otam için 9,5 verilemez...başka bir oyun olsa (kesinlikle hiç birinin fanı değilim) crysis 3 battlefield 3 10/10 alması gerekiyorken direk oyundaki buglara dalıyorsunuz bioshockdada tonlarca bug var şimdi klasik koyun sürüsü (fan topluluğuna) bunu söylediğim için eksilenceğim ama size en yüksek ayarlarda oyunun ilk 10 dakikasında çekilmiş detaysız kaplamalar yüz ifadeleri bugların fotoğraflarını atayım

Nvidia ve AMD'nin en sevdiği koyunlardan. Grafik diyince siz kastıran ırt zırt efekt dolu oyun iyi sanan tip. Gerçek grafik oyun dünyası ile uyumlu olandır, bakınca "ulan ne hayal gücü" dedirten grafiktir. Sen git battlefieldde dandirik binalara bak "hacım yhaa adamlar bicim duvar yapmış ufff efekte bak panpss" tadında oyun eleştirmeye devam et.

önce cevaplarken adam olmaya bak benim tüm fpslerden nefret ettiğimi herkes bilir -_-

• quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Dur sana klasik yorum girişinde bulunayım.

1-Altyazı ile çeviri yaptırmanın maliyeti ne olur?Firmayı ne kadar zarara uğratır.Sadece altyazılı çıkıp türkiyede satılsa o firmaya daha çok katkı sağlarmı?Witcher 2'de olduğu gibi senin benim gibi kişiler tarafından çevirilip oyuna resmi olarak entegre edilse türkçe olarak çıkmazmı?Ki kaldıki ismi geçen oyun sıradan bir oyun değil bioshock serisi ve oyunçeviri teklif gelse veya kendi teklif etse seve seve yapcak adamlar doludur.

2-Bu sitede ismi lazım değil önceki mesajımdada yazdığım gibi 3-5 numune var.Sen bilmiyorum yorumlarına denk geldinmi tanıdınmı onları onlarla karşı karşıya 2 kelam yorum ettinmi?

"sene olmuş 2013 halen ingilizce bilmeyen insanlar var" diyen adama eğer ben bir yazar olsaydım ve roman yazacak olsaydım bu adamı seri katil bile yaparım.

Çünki bu adam çok saçma bir sebepten ötürü ingilizce bilmeyen insanları ister istemez TÜRKÇE bir oyun sitesinde rencide ediyor.Bu ben olmuşum başka birisi olmuş hiç farketmez.Ve bundan daha ciddi bir durum bu adam kendince laf konuştum sanıyor yararlı bir şey söyledim sanıyor.

Yaşadığım yerde kullanılan dil türkçe.Konuştuğum insanlar türkçe konuşuyor.TV izlemem ama yayınların çoğu türkçe.Kullandığımız windows cebimizdeki androidli telefona kadar türkçe destek var.

Gelelim oyun dünyasına.Hadi crytek'i saymıyalım hatırın kırılmasın.Sony gerikalımı sony malmı sony öküzmü?Sony zararmı ediyorda türkçe oyun çıkarıyor?

Veyahut square enix'in dağıtımını yaptığı IO'nun yapımcılığını yaptığı hitman absolution türkçe altyazı ile çıkıyorda Koskoca take two'nun alt firmalarından birisi olan 2k ve ona bağlı olan irrational games türkiye gibi bir ülkede bir çok seveni bulunan bioshock adlı oyuna 1 altyazı bile koyamıyormu?

Aynı şeyler diğer oyunlar içinde geçerli gta'ydı şuydu buydu.

Yok kardeş yok ne sen kendini kandır nede ben sana sürekli cevap yazmak zorunda kalıyım.

180 liradan türkiyeye oyun satmayı biliyorsan bi zahmet o ülkeye bari altyazı koy lan altyazı altyazı senden dublaj isteyen yok altyazı.

İçine it s..sın text text.

Şimdi anladınmı canım kardeşim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuMaster -- 1 Nisan 2013; 18:10:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster

quote:

Dur sana klasik yorum girişinde bulunayım.

1-Altyazı ile çeviri yaptırmanın maliyeti ne olur?Firmayı ne kadar zarara uğratır.Sadece altyazılı çıkıp türkiyede satılsa o firmaya daha çok katkı sağlarmı?Witcher 2'de olduğu gibi senin benim gibi kişiler tarafından çevirilip oyuna resmi olarak entegre edilse türkçe olarak çıkmazmı?Ki kaldıki ismi geçen oyun sıradan bir oyun değil bioshock serisi ve oyunçeviri teklif gelse veya kendi teklif etse seve seve yapcak adamlar doludur.

2-Bu sitede ismi lazım değil önceki mesajımdada yazdığım gibi 3-5 numune var.Sen bilmiyorum yorumlarına denk geldinmi tanıdınmı onları onlarla karşı karşıya 2 kelam yorum ettinmi?

"sene olmuş 2013 halen ingilizce bilmeyen insanlar var" diyen adama eğer ben bir yazar olsaydım ve roman yazacak olsaydım bu adamı seri katil bile yaparım.

Çünki bu adam çok saçma bir sebepten ötürü ingilizce bilmeyen insanları ister istemez TÜRKÇE bir oyun sitesinde rencide ediyor.Bu ben olmuşum başka birisi olmuş hiç farketmez.Ve bundan daha ciddi bir durum bu adam kendince laf konuştum sanıyor yararlı bir şey söyledim sanıyor.

Yaşadığım yerde kullanılan dil türkçe.Konuştuğum insanlar türkçe konuşuyor.TV izlemem ama yayınların çoğu türkçe.Kullandığımız windows cebimizdeki androidli telefona kadar türkçe destek var.

Gelelim oyun dünyasına.Hadi crytek'i saymıyalım hatırın kırılmasın.Sony gerikalımı sony malmı sony öküzmü?Sony zararmı ediyorda türkçe oyun çıkarıyor?

Veyahut square enix'in dağıtımını yaptığı IO'nun yapımcılığını yaptığı hitman absolution türkçe altyazı ile çıkıyorda Koskoca take two'nun alt firmalarından birisi olan 2k ve ona bağlı olan irrational games türkiye gibi bir ülkede bir çok seveni bulunan bioshock adlı oyuna 1 altyazı bile koyamıyormu?

Aynı şeyler diğer oyunlar içinde geçerli gta'ydı şuydu buydu.

Yok kardeş yok ne sen kendini kandır nede ben sana sürekli cevap yazmak zorunda kalıyım.

180 liradan türkiyeye oyun satmayı biliyorsan bi zahmet o ülkeye bari altyazı koy lan altyazı altyazı senden dublaj isteyen yok altyazı.

İçine it s..sın text text.

Şimdi anladınmı canım kardeşim?

Kardeşim bak sırasıyla cevap veriyorum amacım seni rencide etmek ya da aşağılamak değildir bunu belirteyim .

1- Oyun çeviri istekte bulundu fakat olumlu cevap alınamadı diye biliyorum . En son konuştuğumda durum bundan ibaretti. Şimdi ne oldu ne bitti bilmiyorum .

2- Hayır o cinsten birilerine denk gelmedim , geldiklerimden birisinin söylediğini yazdım .

3- Yaşadığın yerde ki insanların hemen hemen hepsinde cep telefonu var çok sattığı için türkçe dil desteği var telefonunda bunuda bilesin . TV demişsin zaten o yayın yapılan ülkede yaşıyorsun bırakta o türkçe olsun .

4- Sony o saydıklarının hiç birisi değil oyunları TÜRKİYE de satıyor catır catır ki adamlar TÜRKÇE dil desteği sunuyorlar bazı oyunlarına . Madem sony den örnek verdin niye ps2 ps1 ve hatta ps3 ün ilk zamanlarında TÜRKÇE oyun çıkartmıyorlardı ? Çünkü orjinal almıyordu insanlar umarım açıklayıcı olmuştur.

5- Hitmanın türkiye de çok fazla fanı var hatta imza kampanyası yaptılar olsun mu diye bayada katılım oldu sonucunda oyun TÜRKÇE altyazılı çıktı ve sattıda yani oyun . Talep arz meselesi diyelim biz buna.

6- 180 lira demişsin de bilmediğin bir şey var sevgili kardeşim . adamların oyunu 60 dolar . Türkiyenin parası değersiz olduğu için yükseliyor mebla ayrıca KDV , ÖTV , Mağaza karı bilmem neleri üstüne bindirdiğin zaman o uçuk fiyat çıkıyor ortaya . Firmanın insiyatifine kalmış bir durum bu isterse ekler isterse eklemez TR altyazı demek ki adamlar oyunlarının TÜRKİYE satışından memnun değil ki altyazı yazmaya üşenmişler. Konsol dendiği zaman millet herkes orjinal kullanıyor sanıyor fakat yanılıyorlar işte . Konsolda korsan var mı ? Var TÜRKİYE de alası var hemde , takas var mı ? Yine alası var isteyen istediği oyunu orjinal alıyor oynadıktan sonra takas ediyor bunun yapımcı firmaya katkısı var mı yok . Kısacası satsa adamlar eşşek değil ya yaparlar TÜRKÇE . Bak uncharted 3 e ne bileyim god of war ascensiona satıyor , yine the last of us a da bakabilirsin büyük ihitmal TÜRKÇE destekli gelecek oda satacaktır .

7- İçine bilmem ne bir şey yazmışsın . Text öyle bildiğin note pad e bir şeyler yazmak değil Her oyunun farklı crytleri ve kodlamaları vardır her oyunu aynı progmramla açamazsın yazılımları farklıdır çünkü . Buna ödenen lisans parası , o programı kullanan elemana verien paralar , türkçe lokasyon için çalışan çevirmenler bilmem neler bunları kattığın zaman illa ki bir ücret çıkacaktır aslında çoğu firmayada dokunmaz bu . Sonuçta bir SESLENDİRME değil ama işte oyun satmayınca TÜRKİYE de adam da bunlara hiç girmiyor .

Galiba anlatabildim , saygılar.

• Beyler galiba Gta 4 incelemesi silinmiş.

O zaman The New High Score goes to - Bioshock:Infinite.
  • quote:

Heee bak demekki konsoldada korsanın olduğunu kabul etmişsin.Peki bu adamlar dublaj yaptığı halde bu ülkede özellikle 4.30 ve 3.55 cfw makinalar kol gezerken neden bu kadar riske atıyor kendilerini?Demekki yinede alan alıyor korsan kullananda kullanıyormuş.

Kaldıki biz dublaj bile istemiyoruz.Textte olsa kodlamada yaptırsan elemanına parada ödesen dublaj'a yapacağın yatırımın yanısıra hiç kalır.

Hadi o zaman konuyu farklı elden ele alalım.Bir çoğu pc kullanıcısı wow fanıdır diablo fan'ıdır.Peki bu blizzard kendine bu kadar destek veren türk oyuncu olduğu halde neden bu oyunları türkçe çıkarmadı?

Adamlar parayı saydı oyununu aldııııııııııı.Blizzard neden oyunlarını türkçe çıkarmadı?

Bu arada sony ps3'te türkçe çıkardıysa ki bunun yanı sıra dublaj yapan firma varsa hepsine crytek'in cesurca atılımı ilham olmuştur.Yani ps2 veya ps1 dönemi ile alakası yok.Kaldıki hem sony hemde yapımcı firmalar ps1 ve ps2 döneminde daha çok kazanıyordu oyun yapım maliyeti düşük olduğu için.

Yani dostum konuyu nereden ele alırsak alalım.Bir altyazının çıkmamasının üşengeçlikle falan alakası yoktur.Bir altyazı çıksa o firma batmaz hatta irdelemez bile onları.Tamamen adam yerine koymamakla alakalı bir durum.

Ha sen firma olarak senin oyununu orjinal alan bir türk oyuncuyu adam yerine koymazsan bende seni firma olarak adam yerine koymamam çok yerinde bir karar olur.

O yüzden şu çok eksi yemiş arkadaş sonuna kadar haklı.

Eksi konusunada ona binaen değindim.Sonuçta adamı haklı olduğu halde haksız çıkarmışlar o yüzden söyledim.Yoksa - alsan ne + alsan ne?

• Emumaster Konsolda ve Pc de korsanın olduğunu zaten herkes biliyor . Bunun kabul edilecek bir yanı yok , olmamalıda . Korsan her zaman kötüdür kullanılmamalıdır bunu hep söylemişimdir. 4,30 ve 3,55 cfw dediğin PS3 e ait yazılım sürümü , niye riske atıyoru şöyle açıklıyayım aslında risk yok ortada . Bu ülkede türkçe destekli oyunlar çok satıyor nedeni ise insanların geneli TÜRKÇE bilmiyor ve onlara değer verildiğini düşünerek oyunları alıyorlar . Dolayısıyla firmada ben TÜRKÇE yapınca hakkatten sattı diyip devamını getirebiliyor.

Bazen terside olabiliyor örneğin The Withcer 2 Enchanced sürümü TR altyazılı geldi ama yine fazla satmadı , yeni oyunlarına TR altyazı koymaya bilirler . Dediğim gibi işte altyazı her zaman daha ucuza mal olur fakat işte dediğim gibi firmaya bağlı bu işler.

Blizzard konusuna hiç girmiyelim firmanın yaptığı gerçekten ayıp. TÜRKİ ye dünyada Blizzard oyunlarını satın alan ülkeler arasında 9. sırada yer alıyor . Arada bir söylentisi çıkıyor WoW kısmi olsa da yerelleştiriliyor , diablo 3 TR altyazı desteği ile birlikte gelecek denmişti oda olmadı . Bura da blizzardın yaptğı ayıptır evet katılıyorum buna sonuna kadar.

Diğerlerine söyleyecek bir şeyim yok zira , hep aynı şeyleri konuşuyoruz daha fazla da bu konu hakkında yazı yazmayacağım çünkü konu ekseninden çıkmak üzere.

• EmuMaster

01.04.2013 15:52:10

İNSANLARI ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL.SENARYOSUNU ANLAMADIĞIM BİR OYUN İÇİN ÖLÜP BİTMELİ MİYİM?KALDI Kİ BEN NE OYUNA,NEDE OYUNU SEVENLERE BİR LAF ETTİM.ŞAHSİ GÖRÜŞÜMÜ BİLDİRDİM.UMARIM OYUN ÇEVİRİ EKİBİ BİR AN ÖNCE BİR YAMA HAZIRLAR DA ANLAYARAK OYNARIZ.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.