Şimdi Ara

Bioshock Hikayesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
10.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1. oyununu çok az oynadım, 2. oyundada biraz ilerledim ama hikayesini bir türlü çözebilmiş değilim yani ilerliyorum ama sarmıyo artık bi yerden sonra çünkü ne olduğunu bilemiyorum birisi bana açıklayabilirmi kısaca

• google'a bioschock hikaye yazınca gelen ilk site burası zaten, nefret ediyorum sizin gibi google'a yaz aracılardan, sırf yorum yapmış olmak için yapıyorsunuz heralde? bana bir tane site söyleyin böyle oyunların hikayelerini spoilerlar dahil olmak üzere anlatan ? ulan hangi oyuna baksam google'dan illaki bir forum çıkıyor orada da kesinlikle bir iki tane google'a yaz aracı çıkıyor yeminle. hoş üzerinden 3 sene geçmiş ama olsun. ne tuhaf bir psikolojiye sahipsiniz yahu, söyleyeceğiniz bir şey yoksa yorum da yapmayın.
  • bende yaklaşık 30 dk önce başladım ilk oyunun başına göre uçakta giderken uçak suya düşüyo suda bina var o binadan denizaltı gibi birşeye biniyoruz ve yer altına iniyioruz,

çok güzel iyi hoş ama

içerdeki yaratıkların olayı nedir niye hepsi maskeli baloda mutasyona uğramış gibi bende çok merak ediyorum çünkü seninde dediğin gibi tamam oynanıyo ama olay nedir bunlar niye böyle çarpık
  • Andrew Ryan, 1946'da Rapture şehrini kurdu ve seçilmiş sanatçı, bilim insanı ve düşünürler şehre yerleşti. İlk başta herşey iyi gitti, fakat daha sonra çalışanlar arasında isyanlar baş gösterdi. Frank Fontaine, büyük bir şirket kurup, işçileri de yanına alarak Andrew Ryan'a karşı çalışmaya başladı. Bu sırada Tenenbaum denen bilim insanı, kendini yenileme yeteneği olan bir deniz canlısı keşfetti. Fontaine ile de romantik olarak yakınlaşan Tenenbaum, bu deniz canlılarından elde ettiği alışkanlık yapıcı etkisi olan ADAM maddesini pazarlayarak Andrew Ryan'a karşı ekonomik savaş vermeye başladı.
    ADAM insanları genetik olarak geliştiriyor, fakat kullanımı bırakıldığı taktirde insanlarda mutasyona yol açıyordu. Cesetlerden ADAM toplamak için Tenenbaum, Big Daddy'ler tarafından korunan Little Sister'ları yarattı. Bu sırada Jasmin Jolene isimli, Andrew Ryan'ın çocuğuna hamile olan bir fahişe fetüsü Tenenbaum'a sattı ve o da Jack Ryan(Andrew Ryan'ın oğlu, yönettiğimiz kişi) üzerinde genetik çalışmalar yaptı.
    Andrew Ryan bu ihaneti öğrendi ve Jasmin Jolene'yi öldürdü. Fontaine, Andrew Ryan'ın oğlunu Ryan'a karşı bir silah olarak kullanmak için eğitmeye başladı ve nihayet 1957'de Jack'i saklanması için dış dünyaya gönderdi. Bundan sonra Fontaine ve onun ADAM bağımlısı Splicer ordusu Andrew Ryan'a karşı bir iç savaş başlattı. Çaresiz kalan Andrew Ryan Fontaine'in splicer fabrikası 'Fontaine Futuristics'i ele geçirdi ve daha güçlü plasmidlerle kendi Splicer ordusunu kurdu.
    Fontaine, kendisini ölmüş gibi gösterdi ve devrimci kahraman Atlas'ı yarattı. Atlas'ın orduları 1959 yeni yıl arifesine kadar Ryan'a direnmeyi sürdürdü, ta ki Jack Ryan yani biz Rapture'a geri dönene kadar.

alıntı :http://tr.wikipedia.org/wiki/Bioshock

• quote:

Orijinalden alıntı: GranTurismo

Arkadaşlar 1. oyununu çok az oynadım, 2. oyundada biraz ilerledim ama hikayesini bir türlü çözebilmiş değilim yani ilerliyorum ama sarmıyo artık bi yerden sonra çünkü ne olduğunu bilemiyorum birisi bana açıklayabilirmi kısaca

Çok az oynayarak nasıl konusunu anlamaya çalışıyorsun oyunu yeterli ingilizcen varsa oyna bitir bi hele ondan sonra anlamadığın yer varsa sorarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Arkadaşlar 1. oyununu çok az oynadım, 2. oyundada biraz ilerledim ama hikayesini bir türlü çözebilmiş değilim yani ilerliyorum ama sarmıyo artık bi yerden sonra çünkü ne olduğunu bilemiyorum birisi bana açıklayabilirmi kısaca

Çok az oynayarak nasıl konusunu anlamaya çalışıyorsun oyunu yeterli ingilizcen varsa oyna bitir bi hele ondan sonra anlamadığın yer varsa sorarsın.

işin komik tarafı bir google'a yazayım demek yok, armut piş ağzıma düş ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn1984

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

işin komik tarafı bir google'a yazayım demek yok, armut piş ağzıma düş ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atalay_cankaya -- 9 Eylül 2010; 3:26:36 >

• google'a bioschock hikaye yazınca gelen ilk site burası zaten, nefret ediyorum sizin gibi google'a yaz aracılardan, sırf yorum yapmış olmak için yapıyorsunuz heralde? bana bir tane site söyleyin böyle oyunların hikayelerini spoilerlar dahil olmak üzere anlatan ? ulan hangi oyuna baksam google'dan illaki bir forum çıkıyor orada da kesinlikle bir iki tane google'a yaz aracı çıkıyor yeminle. hoş üzerinden 3 sene geçmiş ama olsun. ne tuhaf bir psikolojiye sahipsiniz yahu, söyleyeceğiniz bir şey yoksa yorum da yapmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • wiki'de üstün körü anlatılıyor her şey, ayrıntılı hikaye aramak istiyor insan... ayrıca bir şey farketmiyor ilk sayfada doğru düzgün hikayeyi anlatan bir burası bir de ekşi var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.