Şimdi Ara

Bioshock v Bioshock Remastered

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bioshock collection aldım. İçinde ayriyetten 1. ve 2. oyunun remastered sürümleri de var. Oynamaya normal sürümden mi başlasam iyi olur, remastered sürümünden mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Remastered sürümlerinde oynarken sürekli gerçekleşen çökmelerden bahsediyorlardı steam yorumlarında düzelttiler mi bilmiyorum.

• Remastered ile başlamıştım ben ilk oyuna, çökme sorunlarından dolayı normal sürüme geçmek zorunda kalmıştım. İkinci oyunda da yine remastered ile başlayıp normal sürüme geçmiştim Bazı sistemlerde çöküyor maalesef, Steam topluluk sayfalarında yazan her şeyi denememe rağmen çözememiştim ben. Oyunum da işletim sistemim de orjinal bu arada.
    İnternetin hızın iyiyse, AKK yoksa remastered sürüm indirip çöküp çökmeyeceğini denemen daha iyi olur. Ama böyle bir şansın yoksa direk düz sürümlerini yükle geç derim. Çoğu kullanıcı da zırt pırt çöküyor çünkü remastered sürümler.
  • Tamamdır, çok sağolun.

• Ben her iki versiyonu da oynadım ve şans olabilir ama hiç bir çökme sorun yaşamadım. Açıkçası oynanış olarak zaten fark yok, görsellik olarak da bir fark yok. Eğer oynarken Ach. de alayım diyorsanız remastered ile başlayabilirsiniz ama öyle bir sıkıntınız yoksa, önem vermiyorsanız normal versiyon ile görsellik olarak büyük farklar yok.
  • 2K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgiler için. Hikaye olarak bir farkı var mı peki? Bazı kişilerden bölüm içlerinde ek görevler olduğunu duydum; ceset taşıma gibi. Bu arada görsellik farklarına baktım ve açıkcası normali daha gerçekçi geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: utkupa

Teşekkürler bilgiler için. Hikaye olarak bir farkı var mı peki? Bazı kişilerden bölüm içlerinde ek görevler olduğunu duydum; ceset taşıma gibi. Bu arada görsellik farklarına baktım ve açıkcası normali daha gerçekçi geldi

Hikayeye önem veriyorsanız ki aldığınıza göre belli ve ingilizceniz iyi değilse tüm serinin türkçe yamaları var türkçe oynayın.Oyun kaliteli hikaye olarak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BioShock Infinite Türkçe Yama
    11 yıl önce açıldı
    Assassins Creed Syndicate PS4
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bioshock collection alınca sadece remastered sürümlermş geliyo yoksa onlarla birlikte normal sürümlerde geliyomu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bioshock v Bioshock Remastered Buna ek olarak normal sürümlerde geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACB48DDD7 -- 9 Eylül 2017; 12:39:4 >
  • Tesekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkupa

Ekstra ek görevler yok hocam, en azından hatırladığım kadarıyla ama Google'a yazdım öyle bir bilgi çıkmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.