Şimdi Ara

bioshock 2 Türkçe Yama Yapan Varmı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
8.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaskar bioshock 2 ye türkçe yama yapan varmı böle bı çalışma varmı

GIGABYTE (A) MA785GMT-UD2H DDR3 5200 V+GL+S 938 ANAKART -- AMD PHENOM II X4 965 QUADCORE 3,4GHZ 8Mb S938 İŞLEMCİ -- RAM 2 GB*2 DDR3 1333 MHZ KINGSTON KVR1333D3N9K2/4G -- VGA 896 MB ZOTAC GTX2602 DDR3 448B HDTV/DVI/TV 16X -- FAN CM SPHERE RR-CCZ-LL22-GP CPU COOLER -- THERMALTAKE 650 WATT TOUGHPOWER QFAN GÜÇ KAYNAĞI (TAK ÇIKART KABLOLU) -- HD 500 GB SAMSUNG 7200 RPM SATA2 16 MB -- LOGITECH LX3 OPTİK MOUSE -- CREATIVE SBS A500 5+1 SPEAKER -- PHILIPS SHP2000 HI-FI KULAKLIK PC-TV (2M KABLO) -- BENQ FP71G+ LCD Monitör
  • birileri hayrına yapsada kullansak cok iyi olurdu ... benim ing. en fazla hello dan ibaret ..
    Gigabyte X38DS5- Intel core2 Quad Q6600 (2.4ghz go rev)- Zalman S9700led- Sparkle GeForce 8800 GT- Kingston 2x1Gb 1066 Mhz- Seagate 250gb sata2 16mb NQC- Asus 1814BLT 18X Drw- Akasa 3.5" internal kart okuyucu- Hıgh Power Rock solid 1000W- Asus Vento 7700- Hyundai N91W 19 LCD-
  • 1.sine yapan olmada ki 2. sine olsun hem yapıalmiyor diye biliyorum ben dosya sisteminden ötürü en azindan 1de öyleydi 2 dede ayni sistemse onada yapılmaz
    GIGABYTE (A) MA785GMT-UD2H DDR3 5200 V+GL+S 938 ANAKART -- AMD PHENOM II X4 965 QUADCORE 3,4GHZ 8Mb S938 İŞLEMCİ -- RAM 2 GB*2 DDR3 1333 MHZ KINGSTON KVR1333D3N9K2/4G -- VGA 896 MB ZOTAC GTX2602 DDR3 448B HDTV/DVI/TV 16X -- FAN CM SPHERE RR-CCZ-LL22-GP CPU COOLER -- THERMALTAKE 650 WATT TOUGHPOWER QFAN GÜÇ KAYNAĞI (TAK ÇIKART KABLOLU) -- HD 500 GB SAMSUNG 7200 RPM SATA2 16 MB -- LOGITECH LX3 OPTİK MOUSE -- CREATIVE SBS A500 5+1 SPEAKER -- PHILIPS SHP2000 HI-FI KULAKLIK PC-TV (2M KABLO) -- BENQ FP71G+ LCD Monitör
  • ilk oyunu bitirmiştim şimdi bunu da oynuyorum çok sevdiğim bir oyun.. yama yapma işinden anlamam ama bu teknik kısımdan anlayan varsa text dosyalarını yollasın çevirilerini yapabilirim..
    Makina Mühendisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 TÜRKÇE YAMA
    11 yıl önce açıldı
    Destiny 2 Türkçe Yama Yok Mu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bildiğim kadarıyla dosyalar açılamadığı için yapılmıyor değil yapılamıyor bir babayiğit programcı çıkıpta gerekli dosyaları açıp türkçeleştirdikten sonra yeniden paketleyebilecek bir şeyler yazabilirse eminim hemen çevirilir çünkü konusu ve hikaye atmosferi en sağlam oyunların başında geliyor özellikle birincisi
  • almancayı veya fransızcayı veya ispanyolcayı bilen iyi bilen birileri varsa, dil dosyalarını yollayabilirim. İki oyunun da. Ama şu var İngilizce dosyalarının çoğu oyunun açılamayan arşivi olan blk dosyalarında. ama diğer dillere çok rahat ulaşılabiliyor.(ama şu var bioshock 1 için, görevlerin ve altyazıların ingilizce dosyalarına ulaşılabiliyor, audio diaryleri bulamadım. ama onları da bioshock wikiden çok rahat bulunabilir. almanca kalan tek yerler nesnelerin açıklaması olan art altyazıları, harita isimleri vb şeyler kalıyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celikeins -- 12 Temmuz 2011; 18:58:11 >

hint: ß = ss
  • Evet yapılmıyor değil yapılamıyor konuyla alakası yok ama biri çıkıp Wampire The Masquarde Bloodlines yaması yapsa elinden öpücem.

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper
  • Kendımı Gordum

Orijinalden alıntı: 2K

Evet yapılmıyor değil yapılamıyor konuyla alakası yok ama biri çıkıp Wampire The Masquarde Bloodlines yaması yapsa elinden öpücem.

dediğim gibi ingilizce üstünden değil de diğer dillerin üstünden yapılabilir. Yani yapılamaması sadece İngilizce dili için geçerli. Onun nedeni de, oyun nesnelerin, maplerin hepsinin altyazısı bu nesne objelerde olduğundan çok dağınık ve toplanamayacak halde. Ama diğer dilllerinki toplu bir halde.

• quote:

Orijinalden alıntı: celikeins

quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Evet yapılmıyor değil yapılamıyor konuyla alakası yok ama biri çıkıp Wampire The Masquarde Bloodlines yaması yapsa elinden öpücem.

dediğim gibi ingilizce üstünden değil de diğer dillerin üstünden yapılabilir. Yani yapılamaması sadece İngilizce dili için geçerli. Onun nedeni de, oyun nesnelerin, maplerin hepsinin altyazısı bu nesne objelerde olduğundan çok dağınık ve toplanamayacak halde. Ama diğer dilllerinki toplu bir halde.

Dostum ne yazık ki onunla da uğraşacak adam yok tabi ki para karşılığı yapmıyorlar suçlayamayız ama Call of Duty falan gibi ENG. gereksinimi çok olmayan oyunlara yama yapıp duruyorlar.

STEAM ID

• olsada yesek ya...

"Once we were many, now we are few. Hunters, killers of the world’s filth. Witchers. The ultimate killing machines. Among us, a legend. The one they call Geralt of Rivia. The White Wolf."
  • Bana Almanca'da yardım edecek biri olsa da birlikte çevirsek.(bioshock 1 için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celikeins -- 15 Temmuz 2011; 15:48:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: celikeins

Bana Almanca'da yardım edecek biri olsa da birlikte çevirsek.(bioshock 1 için)

Dostum sana yardım eden çıkmazsa ben Almanca kursuna başlayıp sana yardım edeceğim artık yapacak bir şey yok.

STEAM ID
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.