Şimdi Ara

bios yada boot menüyü açamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
50.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • meraba arkadaşlar ben yeni bi leptop aldım toshiba satellite 1410-902 serisi ama biosu açmak için açılışta her tuşu denedim fakat olmuyo aslında bana lazım olan boot menusu çünki xp kurmam lazım ve flash diskten kurucam yanı cd romu arızalı ve boot menuyle açıp açılış disketini flash disk yapmam gerek ama ne bişosu nede bot menuyu acamadım acilen yardımlarınızı mbekliyorum teşekkürler...

• ctrl+esc........
  • olmadı arkadaaçılıyoşım sadece boot (f1 diyor ama onada basıyorum yine normal xp )başka bildin varsa lütfen yardımlarını esirgeme
  • her anakartta farklidir bios tuşu f9 f10 f11 f12 ye bas acılırken yada f2 bilgisayar baslarken sürekli bas onlardan biridir
  • quote:

Hit Esc when toshiba logo is displayed on bootup and then F1 to enter the BIOS.

internette böyle bir bilgi buldum, umarım işine yarar. yani:

toshiba logosu görününce esc'ye bastıktan sonra f1'e basmak gerekiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctorfizik -- 9 Kasım 2007; 8:50:17 >
  • cevaplarınız için tşkler arkadaşlar esc tuşuna bastımda bana parantez içnde f1 diyor basıyorum ama tekrardan xp açılıyo nedir bu anlamdım daha önce bi çok biosa girdim ve diyer tuşlarıda denedim olmuyo çok adcilen yardıma ihtiyacım var kulanan bilenlerin
  • benim bildiğim esc ile girmesi lazım....f2 denedinmi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bios'ta Boot menüsü yok
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • onuda denedim ama malesef olmuyo boot menusu bile yeterli ama 2side çıkmıyo offfff
  • esc ile girceksin..f1 tuşuna basma...esc ye bastıktan sonraki ekranın bir görüntüsünü buraya yolla.bakalım.
  • okey çekip geliyorum
  • bilgisayar açılırken f9 a bas olmazsa yeniden acılırken f10 a bas olmazsa yeniden acılırken f11 e bas olmazsa f2 ye bas oda olmazsa f2 yi dene bunlari tek tek acılırken yap
  •  bios yada boot menüyü açamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gülçehre -- 9 Kasım 2007; 9:27:38 >
  •  bios yada boot menüyü açamıyorum
  • ben koydum ama resim çıkmadı saolsn devil resmi koymuş evt bu resim esc tuşuna basınca çıkan resim yardımnlarınızı esirgemeyin arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: gülçehre

ben koydum ama resim çıkmadı saolsn devil resmi koymuş evt bu resim esc tuşuna basınca çıkan resim yardımnlarınızı esirgemeyin arkadaşlar

ya benim dediğimi dinlemiyorsun ki bended e aynı laptop vardi sattim acılırken ya f2 ye basicaksin biosa girmesi için yada f8 f9 f10 f11 f12 bunlardan birine basicaksin tek tek dene sonra biosa girersin tabii bios sifresi ister büyük ihtimal. deneyerek bul
  • tamam arkadaşım denemiştim <ama senin için bidaha butun tuşları deniyecem
  • olmadı malsef arkadaşım tüm tuşları denedim yav deliricem neden böyle oluyo allahın aşkına birileri yardım etsin :(((((
  • Arkadaşım notebook larda bazı tuşları aktif etmek için fn butonu ile aktif etmek istediğin tuş bloğunun keyine bazman gerekir.. Fonksiyon tuşlarıda (F1, F2,F3,...) bu şekilde açılıyordur muhtemelen. yani sen F1 e bastığını sanıyorsun fakak aslında o an F1 aktif değildir. Fonksiyon tuşlarınn aktif olduğundan emin ol ve sonra bios için F1 e bas.
  • ama arkadaşım yolamış oldumu üsteki resimde f1 e bas diyor yanı bu durumda başka hiç bi tüşa basamda o sayfadan çıkmıyor yanı bidek f1 basınca diyer sayfaya geçiyor nabıycam bilemiyorum
  • ama f8e bastımı güvenli mod seçenekleri açılıyo buradan bi şekilde ulaşamamı acaba
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.