Şimdi Ara

BIOS UPDATE Asus P5N-E SLI ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler pc baya bi ağırlaştı bios update heralde toparlayacaktır da bn bu boardu nasıl biosunu update edicem ??? ASUS P5N-E SLI Nvidia chipsetli..
    alttaki resimde asusun sitesinden kendi boardumu falan seçtim orda bios sekmesine tıkladığımda en üstte ki en güncel bios sürümü heralde fakat bende bide asusun kendi cd'sinden yüklediğim asus update yazılımı var onunla bağlantılı olarakmı yapıcam bi anlatırsanız sevinirim teşekkür ederim...

• slm sana siddetle tavsiyem asus update ile guncelleihtiyac varsa zaten kendi bulup indiriyo sanada sadece kurmak kaliyo.Kolay gelsin
  • asusun kendi programlariyla yapacaksin bu isi

yalniz bilgisayarda herhangi bir sorun yoksa bios update yapmani tavsiye etmem, mesela benim usb windowsta 2.0 olarak gozukmuyordu sitesinden girip baktim, yeni bios surumunde bu sorunun giderilmis oldugu yaziyordu bende onu yukledim ama en son surumunu deil!

neye ihtiyacin varsa onunla ilgili olan bios surumunu yukle, bu yazilim guncellestirmek gibi deil, yuklerken sorun olursa kotu olur

asusun sitesinden gerekli programlari(bios icin ozel bir update programi olmasi lazim) aldiktan sonra bios surumunu yukle ve bios update ederken bilgisayarindaki yukledigin bios dosyalarini goster ve islem gerceklessin
  • tamam hallettim kolaymış ya tırstığım kadar değilmiş
  • Arkadaşlar bilgisayarınızda ups varsa bıos update yapmaya karar verin, çünkü o anda elektrikler kesilirse Anakartı unutun bilgisayar bidaha açılmaz, açılır ama anakartın üzerindeki küçük bir çipin değişmesi gerekecektir.

@The Jolly Joker şans senden yanaymış elektrikler kesilmemiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: krm-iks

Arkadaşlar bilgisayarınızda ups varsa bıos update yapmaya karar verin, çünkü o anda elektrikler kesilirse Anakartı unutun bilgisayar bidaha açılmaz, açılır ama anakartın üzerindeki küçük bir çipin değişmesi gerekecektir.

@The Jolly Joker şans senden yanaymış elektrikler kesilmemiş

yok ben işimi sağlama aldım elektrik arızayı aradım 1 saat içinde acıbademde elektrikler kesilicekmi die sordum

• Bu anakarttan memnunmusun bende duşunuyomda??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus UEFI bios ile overclock?
    9 yıl önce açıldı
    Gigabyte Touch Bios ile overclock
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: KırıkKılıç

asusun kendi programlariyla yapacaksin bu isi

yalniz bilgisayarda herhangi bir sorun yoksa bios update yapmani tavsiye etmem, mesela benim usb windowsta 2.0 olarak gozukmuyordu sitesinden girip baktim, yeni bios surumunde bu sorunun giderilmis oldugu yaziyordu bende onu yukledim ama en son surumunu deil!

neye ihtiyacin varsa onunla ilgili olan bios surumunu yukle, bu yazilim guncellestirmek gibi deil, yuklerken sorun olursa kotu olur

asusun sitesinden gerekli programlari(bios icin ozel bir update programi olmasi lazim) aldiktan sonra bios surumunu yukle ve bios update ederken bilgisayarindaki yukledigin bios dosyalarini goster ve islem gerceklessin

Arkadaşa katılıyorum..
    İhtiyaçlarınız doğrultusunda ve ihtiyacınınz olduğunda bios update yapın..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.