Canlı Yayın
Yapay zekayı oyun gibi kullanıyor ve çılgın fikirleri test ediyoruz. İzleyici yorumlarıyla şekillenen interaktif yayında ilk soru: İstanbul'un enerji ihtiyacı %100 güneşten karşılanabilir mi?
Şimdi Ara

Bios Şfresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar enteresan bir sorunla yine karşınızdayım :D.
    Şimdi ben bu biosa 1 ay önce şifre koymuştum şifre 123'dü sonra bilgisayarı kapattım bir gün sonra bidaha girdim bilgisayara açtım biosu şifre istedi yazdım 123 ama kabul etmedi hata verdi.Bilgisayarımın markası Casper Anakartımın modelini bilmiyorum bilgisayarda everest,Cpu-z... gibi programlar var öğrenebilirim yani anakartı ama nerde yazdığını bilmiyorum.Yani kısacası ben biosa girmek istiyorum.Ama bilgisayarın içini açarak bios pilini söküp takarak değil.Bir programla şifre kıran programlarla o tarz bir program varmı?
    Yani bilgisayarı açmadan bios şifremi nasıl sıfırlayabilirim.Teşekkürler.

İngiltere'de stadlara, Kopenhag'da bu vatana
    Tüm dünyada gönüllere adını yazdıran ,
    Şanlı GALATASARAY taraftarıyım...
  • master şifresini hatırlamıyorsan @beray07'nin dediği gibi bios pilini çıkartmak zorundasın.anakart modeli anakartın üstünde yazar.

gigabyte ga-ma785gt-ud3h / athlon2 x4 630 2.8 / kingston hyperx 2x2 1333 / sapphire 5770 vaporx (geçici olarak sapphire 5750) / lg w2230s
    lustral special / prozac 20mg / tranxilene 5mg / rileptid 1 mg / remeron 15mg
    ŞEKERSİZ ÇAY İÇENLER [FAN CLUB] / CAMFROG SÖNMEZ -PALTALK- TIKLA VE DETAYLARI GÖR, SÖNMEZ DAYIYLA SOHBET ET ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dell bios şifre kırma
    15 yıl önce açıldı
    Şifre Reset
    20 yıl önce açıldı
    Bios Sıfırlama Sorunu!!!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.