Şimdi Ara

Şifre Reset

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    1-)Yeni sitede şifre nasıl resetleniyor(gerçi ben login yaptığımda e-maili istedi yazdım bişi olmadı)
    2-)Login olduktan sonra üstteki olay oldu ama bundan sonra birdaha login ettiğimde hiç bir şey olmuyor yine aynı sayfa çıkıyor homepage i çıkıyor.Acaba logout mu olmak lazım
    Yardım ederseniz sevinirim...

• bildiğim kadarıyla önce oyunda olmıcan çıkcan oyundan. sonra login olcan siteye 2 boşluk var 2sinede email adresini yazıyon sonra şifrenin gelmesi için Bismillah çekip submit e basıyon. çoğu kişinin şifresi gelmedi. ne master charlar patladı. ama benimki bastığım gibi geeldi maile. sonra gelen şifre ile login oldum siteye orda new password yazıyon gizli soru cwp var aşağıda onlarıda yapıyon kendi istediğin bi şifre oluşturmuş oluyon
    Eru vardı, Tek Olan; Ilúvatar derlerdi adına Arda'da. Ve o önce Ainur'u yaptı, Kutsal Olanları, bunlar zihninin evlatları idiler, ve sair hiçbir şey yaratılmadan evvel onunla birlikteydiler. Ve konuştu onlarla, ezgiler sundu; ve onlar önünde şarkılar söylediler, ve o memnun oldu. Lakin uzunca bir müddet her biri bir başına söyledi şarkısını, ya da birkaçı birlikte belki, kulak verip dinlerken diğerleri; her biri sadece Ilúvatar'ın zihninin geldikleri parçasına vakıf oldular, ve kardeşlerini anlarken olgunlaştılar, lakin yavaşça. Her halükarda, dinledikçe derinleşti kavilleri ve yükseldiler uyum ve ahenkte.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Format ve şifre
    6 yıl önce açıldı
    Recovery mod şifresi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.