Şimdi Ara

Bios ekranı görüntüsü kalıyor ama bilgisayar açılıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayarı bu sabah açtığımda BIOS ekranını geçtikten sonra yeniden BIOS ekranı geldi fakat şunu fark ettim ki bilgisayar açılıyor, sadece BIOS ekranı görüntü olarak hep ekranda kalıyor. Arka planda bilgisayar açık. Şifremi girip masaüstüne gidebiliyorum. TeamViewer ile girince fark ettim. Ama teamviewer'dan girdiğim zaman da ekran simsiyah. Sadece pencerelerin üst çubukları görünüyor bir de ayarlar bölümünü açabiliyorum. BIOS setup ve boot menüye girmeye çalıştığımda da aynı şekilde oluyor. BIOS ekran görüntüsü her zaman üstte kalıyor. Bilgisayara arka planda olağan şekilde çalışıyor. İşin ayrı bir tuhafı her zaman üstte kalan bu BIOS görüntüsü de hareketli. Donuk bir görüntü değil. Daire sürekli olarak dönüyor. Araştırdım fakat benzer bir problem bulamadım internette. Boot menuye giremediğim için format da atamıyorum. Bilgisayar da yeni daha eylül 2016'da topladım. MSI H170 Gaming M3 anakart.

    Anakart üzerinden CMOS temizledim. Temizleme işleminden sonra BIOS'a girebildim. Default settings yaptım ve çıkış yaptım. Bilgisayar resetlendikten sonra aynı sorun yine devam etti ve BIOS'a ve boot menuye yine giremiyorum.







  • Bende de aynı sorun oluyordu. Biostan screen logoyu kapatınca düzeldi bi deneyin isterseniz.Bu ara ben b350 tomahawk kullanıyorum.

    Edit: Cmos dan sonra girebiliyorsanız biosa update yapmayı deneyin öncelikle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mischta -- 27 Nisan 2017; 14:26:0 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.