Şimdi Ara

Bios Çökme Çözümünü Bilen....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • foxconn h55a anakartımın 2011 bıos versıyonunu yukledım makıne kapandı tekrardan açılma ekranı gelir gelmez shutdown kapattı kendini ve birdaha açılmıyor tabi çöken bir bios için bios pilini cmos clear yapmak aptallık bunun haricinde bu sistemi nasıl kurtarabilirim?

Biosum bu..
    http://u1312.hizliresim.com/1j/6/v7p05.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rozablade -- 6 Aralık 2013; 20:58:22 >

• rozablade kullanıcısına yanıt
    ankaradaysan anakartı bana getir değilsen kargoyla gönder, elimden geleni yaparım kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz0695

ankaradaysan anakartı bana getir değilsen kargoyla gönder, elimden geleni yaparım kardeş.

Elinden Gelebilecek İşlemler Neyse,bizimle Paylaşsanda Hem Sen Bana hemde biz diğerlerine yardımcı olalım.
  • rozablade kullanıcısına yanıt
    Bazı sorunlar vardır cihazdaki arızayı görmeden herhangi bir çözüm bulamazsın, bana cihazı göndereceksin ben gerekli testleri yapıp arızanın nereden kaynaklandığını bulduktan sonra nasıl çözebileceğimi bulucam ve maddi olarak neye malolacağını sana bildirdikten sonra yapıp sana yollicam. bende isterim burdan yazmayı ama bu arıza birçok şeyden kaynaklanıyor olabilir şimdi bişey yazsam sen onu uygulamayı beceremeyip daha zor bir arıza olusturursan sen böyle dedinde yaptım böyle oldu dersin olmaz. Ama şunu yaparım sorunu çözerim, sorunun ne olduğunu ve nasıl çözdüğümü buradan yazarım ihtiyacı olan arkadaşlar faydalanır :)
  • hatalı bios yüklediysen bios chipi yanmış olabilir tek çare chipi değiştirmek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bios bulma sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.