Şimdi Ara

BIOS çipi yanması?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar. Bi kaç zaman önce aptallık ederek BIOS’tan Intel HD Graphics devre dışı bıraktım. Bu işlemin hemen ardından LAPTOPu açmaya çalıştım ancak kamera ışığı yanıyor laptop açılmıyor. Bende bilgisayarcıya götürüp durumu izah ettim. Ertesi gün almaya gittiğimde BIOS çipi yanmış değiştirmeliyiz dediler. Bu durumun böyle olacağına inanmadığım için yaptırmadan teslim aldım. Sizce bu sorun BIOS resetlemekle çözülebilir mi? Başına gelen varsa aydınlatırsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne yanması yaw laptopta başka gpu yoksa ve sen tek gpuyu iptal ettiysen görüntü gelmemesi normal biosu sıfırlarsan sorun çözülür

• başka ekran kartı yoksa Intel HD grapics devredışı bırakılmaması lazım anlaşılan bunu atlamışlar. bios pilini çıkarıp sifirlamak lazım laptop olduğu için sanırım bunu yapamazsın o zaman biosu default ayarlara getirmek sorunu çözer bunu için. ekranı görmeden bios menüsüne girip oradan default ayarları seçip onaylamalisin oldukça zor bir işlem.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.