Şimdi Ara

Bios anakart sorunu..galiba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim sorum anakartımla ilgili galiba baştan bilgisayarımın teknik özelliklerini sayayım celeron 1.2,ramım SD,512mb;ekran kartı asus gforce FX5700,harddiskim 7200rpm 80gb bir dvdrom bire cd sürücüm var,(anakartım PHOENİX D686)şimdi asıl konuya geleyim 1,2 hafta önce başladı bilgisayarımın power tusuna bastıktan sonra işlemci fanı çalışıyor,harddiskin ışığı kısa bir süre yandıktan sonra bir işlem yapmıyor ekrana görüntü gelmiyor daha doğrusu,başlarda fazla önemsemedim fakat ilerleyen günlerde birkere yaptığım bu işlemi(yani power tusunu bir kere basıp açılma olayını)2ye daha sonra 3 e daha sonra 20 ye en sonra artık bilgisayarım açılınca hiç tepki vermyor işlemcinin fanı yanıyor ama o açılıştaki dıtttt.. sesi yok her yolu dendim biosa reset attım pili çıkarttım bilgisayardaki bilşenleri söktüm ama bişi değişmedi,yeni harddisk aldım,power supply aldım aynı,..aynı..eğer çözülmeyecek bişise bana UYUMLU ANAKART MODELİ(celeron 1,5 taşıacak şekilde yada SD RAM uyumlu,ve İşlemce dediğim gibi aynı şekilde 1.5 kadar)ÖNEREBİLİRMİSİNİZ yardımlarınız bekliyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deltaoscar -- 9 Eylül 2007; 10:54:09 >

• önce forum kurallarını okumanı ve sonra şu başlığı değiştirmeni öneririm
  • şu şekilde bi sorun olurmu :)
  • Büyük Harfle konu açmak her forumda yasaktır....
  • cevabını bulmuşsun zaten Anakart sorunlu..
  • bunları satıomusun
  • O anakartları bulabileceğini sanmıyorum. belki bi iki hurdacıda kalmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    z87-a Anakart için ram sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BIOS Chipinin çıkartılıp değiştirilebildiğin bir araştır. eğer çıkartılıyor ve yenisini bulabiliyorsan değiştir. Sorun büyük ihtimal hallolacaktır.

2- BIOS pilini çıkarttıp en 5dk gibi bir süre bekletip tekrar tak bakalım değişen ne olacak
  • @pc-system1 Aramıza tekrar hoşgeldin. ii forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.