Şimdi Ara

Bioneem anti mite (ev akarlarına karşı) incelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
12.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hayatımın çeşitli dönemlerinde nefes alma zorluğu çektim.

    Özellikle son zamanlarda yattığımda nefes almakta iyice zorlanıyordum. Başım yastığıma yakınken burnum tamamen tıkanıyordu hiç nefes alamıyordum. Burnumu havaya dikip sırtüstü yatarsam ancak uyuyabiliyordum.

    İnsanların dökülmüş derileriyle beslenen ve akar denilen canlıların varlığını biliyordum. Bunlara karşı alerjim olabileğini düşündüm ve internetten çözüm araştırdım.

    250 liraya satılan özel çarşaflar, 800 liralık elektirikli süpürgeler vs derken BİONEEM denilen bir bitkisel kökenli bir fısfıs dikkatimi çekti. Bu konuda çok iddialı görünüyordu. Fakat DH forumda ismi bir kere bile geçmiyordu. Bir kadın sitesindeki kullanıcı "pek memnun kaldım" falan diyordu ama reklam olabileceğini düşündüm. Ama tıkanıklık çekilmez boyutlara varınca dayanamadım 50 lirayı gözden çıkarıp siparişimi botanikecza.com'dan verdim.

    Ürün geldi, yatağıma çarşaflara falan iyice sıktım. Sonuç çok iyiydi, artık yüzüstü yatsam bile tıkanıklık yaşamıyordum.

    Bir de yastığımın yüzünde geçmeyen bir sarılık vardı. Ben bunu cildimin yağı sanıyordum. 4 kat çarşaftan geçip yastık yüzümü sapsarı etmişti. 90 derecede yıkatmama rağmen geçmiyordu. Bioneem'i yastığa püskürtüp pencerenin önüne bıraktım, beş dakika sonra baktım yastık bembeyaz olmuş:) Bunlar da akarmış demek ki belki de yumurtaları falandı.

    Bu ilaç akarları öldürmüyor üremelerini engelliyor ve kaçırıyor. Anadoluda garipdos derler okaliptus ağacının yaprağı da böcekleri kaçırır. Formülünü gizli tutmak için neem ağacı tohumu diyorlar ama bence okaliptus bile olabilir. Bir kez kullandığınız zaman bir yıl etkili oluyormuş ama ben ayda bir defa sıkıyorum.

    Bu arada Botanikecza.com pek memnun edici değildi. Stokta var diye gösterdikleri ürünü satın aldım tedarik sürecinde dediler. İptal etsem mi diye düşünürken kargoya verdik dediler. Günlerce kargo gelmedi aradım kusura bakmayın tedarik edemedik dediler. İptal edin dedim "tamam iptal ediyorum" deyip beş dakka sonra ürün kargoya verilmiş diye aradılar. Kendileri de ne yaptıklarını bilmiyor galiba. Ürün geldiğinde ateş gibi ısınmıştı halbuki bu tür ilaçların soğuk tutulması gerekir. Ayrıca botanikezca.com isimli internet sitesi farklı isimler altında farklı domainlerde de satış yapıyor. Buram buram sahtekarlık kokan rahatsız edici bir site. Müşeri odaklı değil. Yine de ürünlerim elime sağlam bir şekilde ulaştı daha iyi bir yer bulamazsam yine alışveriş yaparım.







  • Şuandada işe yarıyormu acaba?
    İnşallah bendede işe yarar.Eczanelerde vardır sanırım...
  • Etkisi aynı değişmedi ama eczanelerde zor bulunur
  • Hala kullanıyormusunuz merak ediyorum? Bir de bu spreyin kokusu beni ilk iki gün çok kötü etkiliyor. 2012 ağustosta almıştım ve spreyi iki kere uyguladım. Şu ara yine tozdan akardan çeker oldum. Acaba gerçekten işe yarıyormuydu diye düşünmeye başlamadım değil. Tekrar almayı planlıyorum. Siz kaç şişe kullandınız?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyingfork -- 8 Ocak 2013; 15:06:39 >
  • Ben bir şişe almıştım hala kullanıyorum ara ara. çok sıkmaya gerek kalmıyor. ama düzenli olarak odamı havalandırıyorum ve odamda yataktan başka eşya yok artık. çok fark ediyor. bir de açtığım şu konuya bakabilirsiniz bu yöntem gerçekten alerjime de iyi geldi sinüzit+alerji
  • BİONEEM kullanıp faydasını gören var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.