Şimdi Ara

Biohazard Revival Selection (Resident Evil 4 & Resident Evil Code Veronica X) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
6.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ERTAN84

Code Veronica da uçaktaki boss ta takıldım,cephanem ve sağlığım çok az hemen ölüyorum.Mecburen oyuna tekrar başlayacağım.

sakın başlama bende orda çok takılmıştım ama yöntemi bulmuştum hiç cephane harcamadan bile geçebilirsin o bosun etrafında sürekli daire çiz ve yanlış hatırlamıyosam konteynır açıldıkça onun üstüne it işlem tamamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: alican88

quote:

Code Veronica da uçaktaki boss ta takıldım,cephanem ve sağlığım çok az hemen ölüyorum.Mecburen oyuna tekrar başlayacağım.

sakın başlama bende orda çok takılmıştım ama yöntemi bulmuştum hiç cephane harcamadan bile geçebilirsin o bosun etrafında sürekli daire çiz ve yanlış hatırlamıyosam konteynır açıldıkça onun üstüne it işlem tamamdır

dostum aradan 4 ay geçti yenimi söylüyorsunben oyuna baştan başladım,2 saatte hemen gelmiştim zaten oraya.Daha oyunu bitirmedim ama.Oyunu bitirmeye kıyamıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alican88

quote:

dostum aradan 4 ay geçti yenimi söylüyorsunben oyuna baştan başladım,2 saatte hemen gelmiştim zaten oraya.Daha oyunu bitirmedim ama.Oyunu bitirmeye kıyamıyorum

ahahaha valla hocam tarihe bakmamışım yahu bitirin bitirin code veronica serinin en sağlam oyunlarından birisidir

• arkadaşlar re4 ü uk hesaptan satın alabiliyormuyum region hatası verıyormu? konsolumda pal, hesabımda uk..yardımcı olursanız sevinirim..
  • Region hatası veriyor.

Xbox da alamadığım için usa hesabımdan bende playstation 3 de alıp oynamıştım.hesabın uk ise alınıyor diiye biliyorum ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

Region hatası veriyor.

Xbox da alamadığım için usa hesabımdan bende playstation 3 de alıp oynamıştım.hesabın uk ise alınıyor diiye biliyorum ama.

Evet denedim oyun hata veriyor ama onceki mesajlarda arkadaslar uk hesaptan alabilmisler anlamadim bu oyunu almak icin ne yapmam gerekiyor? Vpn mi yapmaliyim? Bilgisi olan yokmu bu konuda? Yillar once ps2 de oynamistim simdi canim cekti ama bu region sacmaligi cikiyor..

• VPN yapman lazım ama o konuda hiçbir bilgim yok. Bu tarz şeylerle uğraşmayı sevmediğim için Ps3 e almıştım zaten.

Arama kısmından xbox bölümünü kullanarak bir arama yap. VPN konusu var ve nasıl yapacağın anlatılıyor.
  • Tesekkurler ozaman onunla ugrasicam simdi birde..ya ben boyle sacma sistem gormedim madem oyunu indiremiyorum niye benim marketplaceimde fiyatiyla beraber gozukuyor?? Hadi ugrastim vpn ile aldim diyelimde herkez bunu yapmayi bilmek zorundami degilmi?

Buarada oyun tr livedada var ve ordanda hata veriyor ama 59 lira fiyati bile gozukuyor..Almaya calisinca region hatasi veriyor..

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.