Şimdi Ara

Biohazard Revival Selection (Resident Evil 4 & Resident Evil Code Veronica X) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
6.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SS'ler can alıcı. Ashley'nin HD olarak görelim birde füzelerini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

SS'ler can alıcı. Ashley'nin HD olarak görelim birde füzelerini.

Ne adamsın la.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queen Hentai -- 23 Eylül 2011; 11:36:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D C X L

@JOSEPH_STALin zorluk seviyesi seçimi var mı oyunda ?
    J versiyonda vardı ama bu son çıkanda yok sanırım ?

SS lerde dehşet bu arada

J versiyonu oynuyorum ben,zorlukta normal easy ve amatör seçenekleri var.

quote:

Valla Shevanın salçasından sonra Ashin füzeler pek etkileyici gelmiyor.

• Adult mesajlar ile konuyu baltalamayın. Oyundan konuşun.
  • Tamam oyundan konuşalım kamera açılarını pek beğenmedim,etek altı bakılmıyor
  • resident evil serisini defalarca bitirmişimdir.Ps1'den beri bütün oyunlarını oynadım halada devam ediyorum.sıkıldığım zaman açar resident evil oynardım,üniversitede boş olduğum zamanlar v.s hep resident evil oynardım.Millet manyak zannediyordu heralde beni.Yeni konsol alma arefesindeyim alayım birde HD oynayalım bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

quote:

Ne adamsın la.

Adam haklı

• Haftasonu RE4 kasıcam sanırım. Yaklaşık 1 günü yer çünkü zamanında hep 20 saatin üzerinde bitirme sürem vardı. (22-23 saat)
  • Fazla detaya girmicem ama sadece şunu diyebiliyorum yorumlar olumlu yönde.
  • Gavur yerlerde okuduğuma göre bu oyunu indirip oynamak profil BAN sebepi olabilir çünkü oyun sadece GOD de var yani bu oyunu satın almadan oynarsanız anında tespit edilebilirsiniz, illegal yöntemlerden GOD, Arcade oyun ve DLC oynayanların durumunu biliyorsunuz hepsinin profili ban yedi iyi düşünün derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 26 Eylül 2011; 10:39:19 >
  • USA hesap kullananlar UK hesap alıp öyle alsın oyunu. Ben mecburen öyle yaptım. GOD game işine asla girmedim zamanında bundan sonrada yok GOD game, yok non-jtag işine falan girmem asla. Adamı Live'da ters taklaya yatırırlar yoksa. :/
  • UK hesap alıp USA hesapla oynuyorum oyunu. Hakikaten eskiyi yad etmek çok güzel oldu. Cuma akşamı aldım hergün aralıksız oynuyorum hala bitmedi yaw......RE4 gerçekten şaheser bir oyun. Capcom'un RE5'te neden çuvalladığı aslında aşikar. RE4'e benzetmeye çalışmışlar ama benzetememişler olay bu. Aslında RE5'i de defalarca bitirdim haksızlık etmeyeyim yinede fakat RE4'ü bi hatırlayınca soğudum diyebilirim RE5'ten. Bu arada JOSEPH_STALin arkadaşın koyduğu ss'lerdeki gibi gözükmüyor açıkçası oyun bende yani biraz fazla kontrast basmış heralde arkadaş ama yine de HD olarak kötü olduğu anlamına gelmesin bu söylediklerim. Sadece oyun biraz karanlık geldi bana yani ışıklandırma az daha iyi olabilirdi gibi sanki. Belkide oyunun atmosferini baltalamamak için yapılmıştır bilemicem eğer öyleyse başarılı diyebilirim. Sonuç olarak benim gibi çok uzun süre sonra oyunu oynayacak arkadaşlar varsa(oyunu rahat 5 sene üzerine tekrar oynuyorum) kesinlikle kaçırmasınlar. Vereceğiniz paraya acımıyorsanız tabi....Bu arada Code Veronica'yı da alıcam inşallah ama keşke daha fazla Achievement koysalardı daha güzel olurdu. Bu arada şu RE serisinin tüm GC versiyonlarını bi güzel HD yapsalar tadından yenmez valla. Zero, Remake felan dehşet olur.

• GOD game yapmak benimde yemedi açıkçası. Yarın temiz yollarla edineyim bari oyunu.
  • quote:

GOD game yapmak benimde yemedi açıkçası. Yarın temiz yollarla edineyim bari oyunu.

Öyle işlere girme bro. Temiz oyun, temiz XBOX360.
  • Bugün Code Veronica çıkıyor aksama indiriyim de old school RES takılırım biraz.
  • Bunlar pal çıkmayacak mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugsymaloone

Bunlar pal çıkmayacak mı ?

Kutulu versiyonu sadece Japonya'da çıktı diğer bölgeler için sadece Live'da satışı sunuldu
  • Veronica düşmüş galiba Live'a ben bakamadım ama.
  • Resident Evil Code Veronica X şuan Live'da.
  • Ooo süper haber aksama ziyafet var, mujde için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.