Şimdi Ara

Biohazard Revival Selection (Resident Evil 4 & Resident Evil Code Veronica X) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
6.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Affliction

Demin UK hesap alıp RE4'ü indirmeye başladım. UK hesaptan baktım USA hesap oyunlarıma trial demiyor. Aynı şey UK hesaptan alınan oyunlarda USA hesapta da trial demez ise çok iyi olacak. :)

ben gecen gun us hesaptan renegage ops ve limbo aldim
    simdi uk den kullaniyorum hic bi sorun cikmiyo
    bu bolge sorunu falan hikaye midir nedir
    ya da ben mi bilmiyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

quote:

quote:

RE4 zaten gamecube versiyonuyla gayet iyiydi görsel olarak. Tek eksiği çözünürlüğüydü onu da koymuşlar çok eksiği kalmamış yani. Zaten benim slim konsola malum olay şu anda yapılamadığında kaçarı yok alıcam RE4'ü oyunsuzluktan kırıldım....Mass Effect 2'de artık börtü böceği yakalıyorum oyunsuzluktan.

Dostum yukarıyı okuduysan eğer, konsolun bölgesiyle profilinin bölgesi aynı değilse alamıyorsun.

Dostum profil bölgesini yılda 1 kez değiştirebiliyorsun. Xbox.com'da profilimi kurcalarken rastgelmiştim onu Avrupa'da bir ülke yaptım mı tamamdır sorun yok.

Vay bilmiyordum, eyvallah. Profile bir sıkıntısı olmaz değil mi? Achievement'lar, save'ler, puanlar vs..?

Sakın hesap bölgeni değiştirme zaten sadece live sistemi yeni açılan ülkelere geçiş yapmana izin veriyor atıyorum Güney Afrika hesapa geçersen oranın live hizmetini kullanmaya başlıyorsun alacağın pointsler bile oraya uygun olmalı çok sıkıntı çekersin. Live daki zune, last.fm, hulu ve diğer hiçbir hizmet bu ülkeler de yok sakın geçme USA dan başka bir hesaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 22 Eylül 2011; 13:28:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

quote:

quote:

quote:

RE4 zaten gamecube versiyonuyla gayet iyiydi görsel olarak. Tek eksiği çözünürlüğüydü onu da koymuşlar çok eksiği kalmamış yani. Zaten benim slim konsola malum olay şu anda yapılamadığında kaçarı yok alıcam RE4'ü oyunsuzluktan kırıldım....Mass Effect 2'de artık börtü böceği yakalıyorum oyunsuzluktan.

Dostum yukarıyı okuduysan eğer, konsolun bölgesiyle profilinin bölgesi aynı değilse alamıyorsun.

Dostum profil bölgesini yılda 1 kez değiştirebiliyorsun. Xbox.com'da profilimi kurcalarken rastgelmiştim onu Avrupa'da bir ülke yaptım mı tamamdır sorun yok.

Vay bilmiyordum, eyvallah. Profile bir sıkıntısı olmaz değil mi? Achievement'lar, save'ler, puanlar vs..?

Sakın hesap bölgeni değiştirme zaten sadece live sistemi yeni açılan ülkelere geçiş yapmana izin veriyor atıyorum Güney Afrika hesapa geeçrsen oranın live hizmetini kullanmaya başlıyorsun alacağın pointsler bile oraya uygun olmalı çok sıkıntı çekersin. Live daki zune, last,fm, hulu ve diğer hiçbir hizme bu ülkeler de yok sakın geçme USA dan başka bir hesaba.

Eyvallah hacı. Bitakım sıkıntılar olacağını tahmin ettiğimden sorayım dedim.

• burasi xboxmi$ ya
    bende ps3 sandim :D
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sakın hesap bölgeni değiştirme zaten sadece live sistemi yeni açılan ülkelere geçiş yapmana izin veriyor atıyorum Güney Afrika hesapa geçersen oranın live hizmetini kullanmaya başlıyorsun alacağın pointsler bile oraya uygun olmalı çok sıkıntı çekersin. Live daki zune, last.fm, hulu ve diğer hiçbir hizmet bu ülkeler de yok sakın geçme USA dan başka bir hesaba.

Ben bu tip sıkıntılar olduğunu bilmiyordum bende yapmam o zaman.Peki şöyle birşey olabilir mi uk hesap açıp oyunu aldıktan sonra oyuna girip mevcut UK profilden sign out olup asıl USA profile geçip devam edebilir miyiz?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben bu tip sıkıntılar olduğunu bilmiyordum bende yapmam o zaman.Peki şöyle birşey olabilir mi uk hesap açıp oyunu aldıktan sonra oyuna girip mevcut UK profilden sign out olup asıl USA profile geçip devam edebilir miyiz?

Affliction sanırım o tarz bişeyden bahsetmiş. UK hesap açıp HDD'deki oyunu ana profilinden oynuyor.
    Yazar bakalım detayları. Olmazsa o şekilde alırız. İşin kötüsü hazır hesapta olan puan yerine birde UK hesap için puan alıcaz.

• Kasmayın yav bu kadar almayın olsun bitsin zaten pahalı satıyorlar.
  • Dostum oyunsuzluktan kasıyoruz bu kadar napalım.
  • quote:

Dostum oyunsuzluktan kasıyoruz bu kadar napalım.

Oyundan bol ne var Gears of War 3, F1 2011, Dead Island bunları oyna yetmez mi sana bir süre?
  • UK hesaptan aldığım Resident Evil 4'ü USA hesabımda oynayabildim.

Eskiden böyle değildi sistem. İllaki oyunu aldığın hesapta oyun full olarak açılıyordu. Şimdi PS3 gibi olmuş her hesaptan istediğin oyunu oyna. :)

Oyun 50 TL bu arada UK Live'da.
  • O zaman çok iyi aynı PS3 deki gibi olmuş. Microsoft dan beklemezdim böyle bir şeye izin vermesini.
  • bu olay MS nin tüm hayat görüşüne ters bence kesin bir çakallık vardır
  • Hazırda 2700 puanım varken birde 2100 puan alamam UK hesap açıp.
    Yinede güzel bişey tabi, içerik farklılıkları için ikinci bir hesap açılabilir.
  • quote:

quote:

Dostum oyunsuzluktan kasıyoruz bu kadar napalım.

Oyundan bol ne var Gears of War 3, F1 2011, Dead Island bunları oyna yetmez mi sana bir süre?

Gears of War 3'ü XGD3 olayından dolayı oynayamıyorum gerçi TR'ye orjinali gelse uygun fiyattan onu da alabilirim belli değil ama şu an edinemiyorum işte anlayacağın. F1 2011 iyi mi kötü mü hiç incelemedim ama yarış işte......Dead Island ne kadar idare eder o oyun hakında da çok bilgim yok ama tavsiyelerin için saol yinede...RE4'ü alıcam ben bu akşam heralde ya cihaz slim olduğu için jtag da mümkün değil çünkü kaldık öyle yani.

• Oyun şahane valla. İyi elden geçirmişler. Grafikler sırıtmıyor. Gears Of War 3 bitti. Şimdi sıra Resident Evil 4'e geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

UK hesaptan aldığım Resident Evil 4'ü USA hesabımda oynayabildim.

Eskiden böyle değildi sistem. İllaki oyunu aldığın hesapta oyun full olarak açılıyordu. Şimdi PS3 gibi olmuş her hesaptan istediğin oyunu oyna. :)

Oyun 50 TL bu arada UK Live'da.

Çok pahalı. En sağlam oyunlar gelirken bence çok gereksiz. Fiyatı düşünce alırız, zaten zamanında oynadığımız oyun.
  • Güzel bir nostalji oldu,3. chaptera geldim.Oyunu oynarken nerede eski oyunlar diyor insan.Ashley i kiliseden kaçırıp yola düştüğümüzde yağan yağmur,etrafı saran sis,meşalelerle bizi kovalayan köylüler,bu oyunun yaşattığı atmosfer 5. oyunu tokat manyağı yapar

• @JOSEPH_STALin zorluk seviyesi seçimi var mı oyunda ?
    J versiyonda vardı ama bu son çıkanda yok sanırım ?

SS lerde dehşet bu arada
  • Resimler harika güzel hd'ye çevirmişler
  • Oyunda zorluk secimi normal ve easy seklinde tıpkı orijinal durumundaki gibi.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.