Şimdi Ara

Bıoblas şampuanı erkeklerde kullanabilirmi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
7.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlıktaki gibi arkdaşlar sıvı saç kremini ve şampuanını aldım saçım dökülüyor ve kepeklenme var diye ama sanırım aslında kadınlar içni üretilmiş erkeklerde kullanabilir fln diyorlardı ama emin olamadım
    bıoblas şampuanı erkeklerde kullanabilirmi?

• Kullanılır.Fakat bu şampuanlar dökülmeyi azaltsada saç çıkartmıyor haberin olsun.Kepek olayı çok kişisel ona birşey diyemem.
  • azaltsın ya saç çıkarmasda olur saçım acayip dökülmeye başladı HEAD SHOULDERS dan sonra acaba bi 4 ay falan alıştıktan sonra kesilecekmi öyle diyor millet ama sence?
  • Dökülmeyi bioxcin engelliyor.Başta döküyo ama uzun süredir başka şampuan kullanmıyorum şimdi saçlarım fazla dökülmüyo.Üstelik uzun saçlarım.Maddi imkan varsa minoxil forte öneririm oda saç çıkartıyor.Ama 1 ay 2 ayda olmaz bu işler.Yaklaşık 2 sende anca toparlandım ben.Doktora falan çok gittim.Çinko hapları kullandım.Önemli olan dökülme nedeni.O yüzden kan verip,doktorla kan değerleri hakkında konuşmak gerekiyo.Cidden tedavi olmak istiyorsan önce doktordan öneri kap sonra forumdan ve bizlerden
  • kan aldırmaktanda korkuyom hocam uzun zamandır daldırmadım damara
  • Hocam can yakan bi işlem değil kan aldırmak.Alınırken koluna bakma başka tarafa bak ve başka şeyler düşün o zaman hissetmezsin bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: NidderuN

Hocam can yakan bi işlem değil kan aldırmak.Alınırken koluna bakma başka tarafa bak ve başka şeyler düşün o zaman hissetmezsin bile

hocam serum taktrımıştım biraz acımıştı o ondan daha fazla acı verme heralde demi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Serum biraz yakıyor kan vermek basit bi işlem
  • haa serum daha zor bi işlemse sorun olmaz o zaman kan aldırmak
  • Ben dermokill kullanıyorum.Çok memnun kaldım.Head Shoulders kullanıyordum.Arkadaş tavsiyesi ile bunu aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_11

Ben dermokill kullanıyorum.Çok memnun kaldım.Head Shoulders kullanıyordum.Arkadaş tavsiyesi ile bunu aldım.

fiyatı ne kadar hocam onun
    KEPEK VE DÖKÜLMEYİ ENGELLİYORMU AZALTIYORMU?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

quote:

Orijinalden alıntı: can_11

Ben dermokill kullanıyorum.Çok memnun kaldım.Head Shoulders kullanıyordum.Arkadaş tavsiyesi ile bunu aldım.

fiyatı ne kadar hocam onun
    KEPEK VE DÖKÜLMEYİ ENGELLİYORMU AZALTIYORMU?

10 TL'ye almıştım.Saç dökülmesini ve kepeği azalttı.
  • İlk başta rahatsızlık verir kafada kuruluk falan yapar o yüzden yanında krem hediye ediyorlar ama 2-3 ay sonra saçlar gürleşiyor en azından bana faydası dokundu düzenli kullanmak şart
  • hocam 400 ml lik kullansam bitse sonra heada geçsem olmazmı ??
  • quote:

hocam 400 ml lik kullansam bitse sonra heada geçsem olmazmı ??

En az 6 ay değiştirmemen gerekli
  • off ya nerden sürdüm daha kötü dökülecek o zaman offf
    buna hiç alıştırmasam saçımı daha 2 kere mi ne yıkadım head shouldersi 1-2 yıl kullansam
    HEAD SHOULDERS DAYANIKLI SAÇLAR ERKEKLER İÇİN SERİSİ VAR BENDE AMA O ÖNCEKİ ŞAMPUANDAN DAHA FAZLA DÖKÜYOR SAÇIMI ACABA 6 AY SONRA ALIŞTIKTAN SONRA DÖKÜLME DURUR DEMİ?
  • Ben kullanıyorum.Formülü değiştikten sonra güzel bir şampuan oldu.Saçı iyi temizliyor ve pek dökülmüyor.Daha önce birçok şampuan kullandım yastıktan, taraktan birçok saç topluyordum.Bu şampuan dökmüyor.
    En güzel taraflarından biri saçı güzel temizliyor.Yağlı saçım olduğundan her şampuan iyi temizlemiyor.Temizlenmeyince pis bir görünüm ve saç telleri birbirine yapışıyor.Saçlar yapışık olunca zaten az olan saçı daha da kel gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elsequito

İlk başta rahatsızlık verir kafada kuruluk falan yapar o yüzden yanında krem hediye ediyorlar ama 2-3 ay sonra saçlar gürleşiyor en azından bana faydası dokundu düzenli kullanmak şart

katılıyorum... + kardeşim sadece saçın sakalın için kullan ;) sırtına veya vücudunun herhangi bir yerine sürme....

4 ay çok bile 30-35 güne etkisini hissedersin ;)

ben 2 şampuan kullanıyordum head s... ve bioblas
  • kardeşim bioblası bırakma kararı aldım duruladıktan sonra sürüyorum saçıma cıyk cıyk ses geliyor çok kuru tutuyor head s. daha güzel yumuşacık yapıyor kupkuru olmuyor
    HEAD SHOULDERSI 4 AY FALAN KULLANSAM KEPEK VE DÖKÜLME AZALIRMI YA ŞİMDİ ACAYİP DÖKÜLÜYO YASTIK FALAN SAÇ OLUYOR BİRAZ DERİ ALIŞTIKTAN SONRA DÜZELİR DİYORLAR DOĞRUMU
  • quote:

kardeşim bioblası bırakma kararı aldım duruladıktan sonra sürüyorum saçıma cıyk cıyk ses geliyor çok kuru tutuyor head s. daha güzel yumuşacık yapıyor kupkuru olmuyor
    HEAD SHOULDERSI 4 AY FALAN KULLANSAM KEPEK VE DÖKÜLME AZALIRMI YA ŞİMDİ ACAYİP DÖKÜLÜYO YASTIK FALAN SAÇ OLUYOR BİRAZ DERİ ALIŞTIKTAN SONRA DÜZELİR DİYORLAR DOĞRUMU

Saçların çabuk yağlanıyorsa kuru olması iyidir :) jöle-wax sürüyorsan kuru olması daha iyi..

H&S 4 ay kullansan aynı etkiyi vermez, çünkü bioblas vb şampuanlar özel üretim oluyor misal Zn oranları çok daha yüksek.. fiyat bakımından bioblas 2 ye katlıyor zaten..

Kardeşim, saç dökülmesinin 1. sebebi genetiktir sonra stress ve yaşam koşulları gelir.. çoğu lise öğrencisinin sınava yakın dönemde döküldüğünü farketmesi, normaldir.. veya zor sınavlarla dertlerle boğuşuyorsan da normaldir..

hem uzmanlar günlük 100 tel dökülmesi normal diyor.. sen elini parmaklarını açıp tarak biçimde alından enseye göre sürükle.. kafanın tepesinde sıkıştır parmaklarını ve hızlı çek ( 1 defaya mahsus) elinde 10 tel felan kalıyorsa dökülme ihtimali yüksek...

En güzeli, sen yarın bi dermatolojiyegit.. kan tahliline varana kadar herşeyi kontrol ederler ;) bioblas'ıda sorabilirsin Hekime..

sana tavsiyem evvela dökülüyor sanısını bırak kardeşim ;)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.