Şimdi Ara

Minoxidil sakal serumu cidden işe yarıyormu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullanan var mı yaş 18 yarın eczaneden alacağım sakallar popodakş gibi çıkıyor çok az seyrek ve güçsüz tüy şeklindeler yani varlar ama güçsüzler kullanıp etkisini gören oldu mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende sakal yüzde doksan var ama bende gürleşmesi için araştırdım. Sanırım minoxil bırakıldıktan sonra dökülme oluyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

Bende sakal yüzde doksan var ama bende gürleşmesi için araştırdım. Sanırım minoxil bırakıldıktan sonra dökülme oluyormuş

Hocam dökülsün benimki zaten james franco tarzı rezalet kıl yumağı önemli değil ektiririm.
  • O ilacı bilmiyorum ama sana önerim ağırlık çalışması yapman olur, en etkilisi bu sanırım. Testosteron oranını artırdığı için sakallarda gürleşme mutlaka olur tabi tek sıkıntın buysa

• Minoxilin çalışma mantıgı süreci hızlandırma,mesela senin sakalın 22 de oturacaksa bunun daha erken olmasına yardım ediyor. Köselerde yine bi işe yaramıyor hatta bi adam bi sene kullanmış yine çıkmamıştı youtubede düzenli video atıyodu çıkmayınca bıraktı, öte yandan iki ayda sonuç alanlar var baya seyrek sakal bildiğin hacı sakalına dönüşüyor. Aynısını bende yaşadım dört ay kullandım ve sonuç aldım seyrek ve heryerde çıkmıyordu şimdi doldu şükür. Bi şans ver kaybedecek bişeyin yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Minoxilin çalışma mantıgı süreci hızlandırma,mesela senin sakalın 22 de oturacaksa bunun daha erken olmasına yardım ediyor. Köselerde yine bi işe yaramıyor hatta bi adam bi sene kullanmış yine çıkmamıştı youtubede düzenli video atıyodu çıkmayınca bıraktı, öte yandan iki ayda sonuç alanlar var baya seyrek sakal bildiğin hacı sakalına dönüşüyor. Aynısını bende yaşadım dört ay kullandım ve sonuç aldım seyrek ve heryerde çıkmıyordu şimdi doldu şükür. Bi şans ver kaybedecek bişeyin yok.

Hocam benim sakal tüy gibi çok seyrek fakat tüyler var yani köse değil ama çok az ve seyrek sizce bende işe yarama olasılığı varmı
    Minoxidil sakal serumu  cidden işe yarıyormu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babafingo31313131 -- 8 Şubat 2018; 22:3:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Patrick Bateman

quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Minoxilin çalışma mantıgı süreci hızlandırma,mesela senin sakalın 22 de oturacaksa bunun daha erken olmasına yardım ediyor. Köselerde yine bi işe yaramıyor hatta bi adam bi sene kullanmış yine çıkmamıştı youtubede düzenli video atıyodu çıkmayınca bıraktı, öte yandan iki ayda sonuç alanlar var baya seyrek sakal bildiğin hacı sakalına dönüşüyor. Aynısını bende yaşadım dört ay kullandım ve sonuç aldım seyrek ve heryerde çıkmıyordu şimdi doldu şükür. Bi şans ver kaybedecek bişeyin yok.

Hocam benim sakal tüy gibi çok seyrek fakat tüyler var yani köse değil ama çok az ve seyrek sizce bende işe yarama olasılığı varmı
    Minoxidil sakal serumu  cidden işe yarıyormu ?

Bu şekilde başlayıp full sakala ulaşan çok insan var, az bi alt yapı olması avantaj çabuk sonuç alırsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kösesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

Kösesin

Farklı bir şey mi dedim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babafingo31313131 -- 8 Şubat 2018; 22:55:34 >
  • Kullanin mi hocam ne yaptın

• quote:

Orijinalden alıntı: InvisibleLord

Kullanin mi hocam ne yaptın
    Gerek kalmadı çıktı her yerde ama hala seyrek sık değil.

• Anladım hocam iyi akşamlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.