Şimdi Ara

Bıoblas şampuanı erkeklerde kullanabilirmi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
7.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben bioblas kullanıyorum. Memnun sayılırım. Daha önce head s.. kullanıyordum başlangıçta memnundum ama sonraları saçlarım dökülmeye başlayınca bıraktım. HS kepeğe çok iyi geliyor ama saç dökülmesini kesmede o kadar başarılı değil. Bioblas dökülmeyi kesmede daha başarılı.(benim izlenimlerim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatihlik

quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

kardeşim bioblası bırakma kararı aldım duruladıktan sonra sürüyorum saçıma cıyk cıyk ses geliyor çok kuru tutuyor head s. daha güzel yumuşacık yapıyor kupkuru olmuyor
    HEAD SHOULDERSI 4 AY FALAN KULLANSAM KEPEK VE DÖKÜLME AZALIRMI YA ŞİMDİ ACAYİP DÖKÜLÜYO YASTIK FALAN SAÇ OLUYOR BİRAZ DERİ ALIŞTIKTAN SONRA DÜZELİR DİYORLAR DOĞRUMU

Saçların çabuk yağlanıyorsa kuru olması iyidir :) jöle-wax sürüyorsan kuru olması daha iyi..

H&S 4 ay kullansan aynı etkiyi vermez, çünkü bioblas vb şampuanlar özel üretim oluyor misal Zn oranları çok daha yüksek.. fiyat bakımından bioblas 2 ye katlıyor zaten..

Kardeşim, saç dökülmesinin 1. sebebi genetiktir sonra stress ve yaşam koşulları gelir.. çoğu lise öğrencisinin sınava yakın dönemde döküldüğünü farketmesi, normaldir.. veya zor sınavlarla dertlerle boğuşuyorsan da normaldir..

hem uzmanlar günlük 100 tel dökülmesi normal diyor.. sen elini parmaklarını açıp tarak biçimde alından enseye göre sürükle.. kafanın tepesinde sıkıştır parmaklarını ve hızlı çek ( 1 defaya mahsus) elinde 10 tel felan kalıyorsa dökülme ihtimali yüksek...

En güzeli, sen yarın bi dermatolojiyegit.. kan tahliline varana kadar herşeyi kontrol ederler ;) bioblas'ıda sorabilirsin Hekime..

sana tavsiyem evvela dökülüyor sanısını bırak kardeşim ;)

Katılıyorum çinko eksikliği hormonlar beslenme şekli vs bir sürü faktör var olayın içinde

• 2 tel gldi sadece kararımı verdim bioblası btrcm YANINDAKİ SIVI SAÇ KREMİNİ SÜRSEM SORUN OLURMU.Babamda amcamda ve oğlunda kellik var fazlaca bndemi kel olcam yanlız dayım fln gür saçlı .d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bıoblas kepeğide azaltırmı beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

2 tel gldi sadece kararımı verdim bioblası btrcm YANINDAKİ SIVI SAÇ KREMİNİ SÜRSEM SORUN OLURMU.Babamda amcamda ve oğlunda kellik var fazlaca bndemi kel olcam yanlız dayım fln gür saçlı .d

bilinenin aksine anne tarafına bakmak lazım kardeşim.. ama kıl yapısı rengi kafa yapısı baba tarafına çekmişte olabilir ;) doktora git sen bi.. git git :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NidderuN

Serum biraz yakıyor kan vermek basit bi işlem

Kaza geçirip hastaneye kaldirildigimda o serumun acısını hissetmiyor bile insan ;-)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.