Hayır donanım değil, donanım olsa kimse almaz 5 kuruş bile olsa kimse kullanmak istemeyeceğin birşeye para vermek istemez. |
binek olarak caddy, rifter kullanmak (10. sayfa)

-
-
Haklisiniz zaten ticari sayilmasi icin o parca gerekiyormus. Yurtdisi videolari izlerseniz o parca yok. Sanirim Turkiyede dusuk OTV ye sokmak icin eklenmis bir parca.
O bariyet olmayinca binek sayiyormus maliye.
Şoför ve ön yolcu bölümü ile yük ve insan taşınan arka bölüm arasında bir bariyer veya panel bulunmayanlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Demek ki benim daha önce baktığımda takılmamış ,çünkü koltuğu rahattı ,geçen haftalarda gittiğimde takılı olan vardı çok dik durumdaydı ,peki doblo da öyle parça yok ?? kangolarda da görmedim ???
-
quote:
Orijinalden alıntı: alfa-xDemek ki benim daha önce baktığımda takılmamış ,çünkü koltuğu rahattı ,geçen haftalarda gittiğimde takılı olan vardı çok dik durumdaydı ,peki doblo da öyle parça yok ?? kangolarda da görmedim ???
Vardir farkli bir muahbbeti belki baska bir kosulu saglayarak ticari sayiliyordur. Iyice incelemek lazim sartlari anlayabilmek icin.
Benim yazdigimda tahmin sadece.
quote:
Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACKşurada daha yaşını ve kullandığı aracı söyleme özgüvenine sahip olmayan birinin
kişilerin seçim ve onun değer yargılarına saldırıp kendince birşeyler yapmaya çalışması
forumun malesef gelmek istemediği nokta
burası bilgi ve tecrübe paylaşım platformu
ben bunu şahsım adına 2009 yılında kurduğum başlıkta ve halen aktif devam etmekteyim
bazılarının anlayamadığı burası kişisel ego tatmin yeri değil.
olmasına da değerli üyeler izin vermeyecek.
özetle rifter ve caddy alternatif binek olarak bir seçim olabilir.
Alıntıları GösterHocam şu konuya google da araştırma yaparak ulaşan bir kişi düşünün, kafası tamamen karışmış bir şekilde çıkmak zorunda kalacak...
Konu:binek olarak caddy, rifter kullanmak(Esasında ticariler ,binek olarak kullanılabilir mi ? , Konuyu açan arkadaşın tercihi rifter ve caddy onları beğenmiş.)
Cevaplar:As900 , Kamyonet ruhsat , 90 km/h - 110 km/h sorunsalı , eds , arka koltuklar dik ...
Kişiden kişiye değişen özellikler sıralanabilir , ama bunun söyleniş tarzı insanlara üstten bakarak , ya da hayallerini hiçe sayarak değil...
Ben tercih ederim ama şu şu özeliklerinden dolayı ve şu şu sebepler benim için problem olmaz gibi , ya da ben tercih etmezdim şu şu özelliklerinden dolayı ve şu şu sebepler benim için problem gibi....
yani çok güzel detay veren arkadaşlar özellikle caddy ve rifter kullanıcılarından ama birçok yorum varsayım üzerine sallanmış da sallanmış ...
neden çünkü kamyonet yazıyor , neden çünkü kamyonet sandığı için 90km/h zannettiği için ...
Her aracın kendine has kusurları vardılar artıları vardır eksileri vardır ama bu alınmayacak anlamına gelmez ...
ya da öyleyse bile bunu kırıcı alaycı dille anlatmanın hiçbir anlamı yok ben belki de olaya çok duygusal bakıyorum belki ama gerçekten saygı çerçevesinde yazılan yorumlar olduğunu düşünmüyorum ...
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: melo1903Hocam şu konuya google da araştırma yaparak ulaşan bir kişi düşünün, kafası tamamen karışmış bir şekilde çıkmak zorunda kalacak...
Konu:binek olarak caddy, rifter kullanmak(Esasında ticariler ,binek olarak kullanılabilir mi ? , Konuyu açan arkadaşın tercihi rifter ve caddy onları beğenmiş.)
Cevaplar:As900 , Kamyonet ruhsat , 90 km/h - 110 km/h sorunsalı , eds , arka koltuklar dik ...
Kişiden kişiye değişen özellikler sıralanabilir , ama bunun söyleniş tarzı insanlara üstten bakarak , ya da hayallerini hiçe sayarak değil...
Ben tercih ederim ama şu şu özeliklerinden dolayı ve şu şu sebepler benim için problem olmaz gibi , ya da ben tercih etmezdim şu şu özelliklerinden dolayı ve şu şu sebepler benim için problem gibi....
yani çok güzel detay veren arkadaşlar özellikle caddy ve rifter kullanıcılarından ama birçok yorum varsayım üzerine sallanmış da sallanmış ...
neden çünkü kamyonet yazıyor , neden çünkü kamyonet sandığı için 90km/h zannettiği için ...
Her aracın kendine has kusurları vardılar artıları vardır eksileri vardır ama bu alınmayacak anlamına gelmez ...
ya da öyleyse bile bunu kırıcı alaycı dille anlatmanın hiçbir anlamı yok ben belki de olaya çok duygusal bakıyorum belki ama gerçekten saygı çerçevesinde yazılan yorumlar olduğunu düşünmüyorum ...
Alıntıları GösterÇok güzel ifade etmişsiniz...
Maalesef bilgisi olmayan, ama fikri olan yorumcu çok.
-
Rifter gibi araclarin hiz limiti otoyolda 110 km. dogru ve konu ile alakali bilgi bu.
quote:
Orijinalden alıntı: wehrmachtYanlış olduğnu düşündüğün bilgilere fırıl fırıl sürekli başka telden yazma ihtiyacı hissettin sen en başından beri şakşak... biri çıkıyor nereden yürürse sende onun şakşağını çalıyorsun. evvela eds dendi sen de buradan yürüdün sonra inkar ettin sonra sınıf dediler sende dedin mpv sınıf hız limiti sonra 5km fark sen baya bi şekilsin...
Alıntı metni:
Alıntı
metni:Kamyonet : (Değişik: 12/7/2013-6495/13 md.) Azami yüklü ağırlığı 3.500 kilogramı geçmeyen ve yük taşımak için imal edilmiş motorlu taşıttır. Sürücü ve yanındaki oturma yerleri dışında başka oturma yeri de bulunabilen, sürücü bölümü gövde ile birleşik kamyonetlere panelvan denir." Sana gore bu aracın surucu ve govde kismi birlesik degil mi????
Alıntıları GösterSen as900 kamyon ile, artık rifter olur caddy olur doblo olur, ne olursa olsun herhangi bir hafif ticariyi aynı kefeye koyuyorsun..
Zaten senin mantığın burada başlıyor hata vermeye..
Daha önce de dedim, madem aynı kefede fabrikadan damperli olanları varsa onu da ısmarlayalım, çekelim şöyle 9 vites altımıza ara gazı vere vere, bir elimizde tesbih, ayağımızda arkasına basılmış kösele ayakkabı, beyaz gömlek, kaytan bıyık, birde sigara.
Tamam işte tam olduk bir kamyoncu...
-
quote:
Orijinalden alıntı: melo1903Hocam şu konuya google da araştırma yaparak ulaşan bir kişi düşünün, kafası tamamen karışmış bir şekilde çıkmak zorunda kalacak...
Alıntıları Göstersize aynen katılıyorum
gerekli bilgileri verdik elimizden geldiğince.
-
bence alınmaz
-
2018de kangoo extrem paket 89bine sıfır aldım.o paraya o kadar doluukta sıfır araba yoktu hız sabitleme,hız sınırlama, 6 vites ,yokuş kalkış deteği,far sensörü,yağmur sensorü,start stop,geniş bagaj.o paraya 50bin km cmax alabiliyordum yada boş benzinli sembol.Arabamdan hertürlü memnunum 2007 focustan sonra bana mercedes gibi gelmişti.Ticarilerin içinde en az yakan ticari.her sene vize olayı kolay 30dakikamı alıyor.izmirde olduğumuz için köprü ile kış lastiği ile işimiz olmuyor.
-
Bana çok mantıksız geliyor.. çok konforsuz, hız sınırlaması, senelik muayenesi vs gerçekten enişte değilseniz doblo türevi araçlara binmek mantıksız
quote:
Orijinalden alıntı: OrQuNBana çok mantıksız geliyor.. çok konforsuz, hız sınırlaması, senelik muayenesi vs gerçekten enişte değilseniz doblo türevi araçlara binmek mantıksız
Selamlar
klasik müzik dinliyorum Luciana pavarotti hayranıyım ayda 2 kitap mutlaka bitiririm
umberto eco ve john steinback en sevdiğim yazarlar.
1:18 die cast kolleksiyonum var f1 araçları temalı.
doğa ve yürümek ve bitki yetiştirmek en sevdiğim ve uğraş verdiğim hobim.
50 x35 kurşunkalem ve renkli araba modelleri ve a4 kağıda karakalem çizimlerim var.
model maket hayvanlar yapıyorum 2 boyuttan direk 3 boyuta
James Dyson ve siklon teklonojisi beni bu ürünlere ve bu mühendisliği hayran bırakıp
ilk süpürge markamın bu olmasına ve 2.süpürgeminde şajlı bir modeline götürmüştür
geçen kullandığım model x tesla belki otomobil kavramının zihnimdeki yerini sorgulamam adına bir
yanılsama idimi bilmiyorum şaşkınım..(
47 yaşındayım Anadolunun bir köyünde dünyaya geldim,ilkokul yıllarımda köyde elektrik yoktu gazyağı ile çalışan gaz lambası ile ders yapıyordum fakat gazyağıda yoktu..(
ortaokula komşu köydeki okula yürüyerek gitdim ve bitirdim 5 km idi mesafe.
Türkiye Cumruriyeti Vatandaşıyım
ülkemi ve bu toprakları ve bizlere bu vatanı canları ile bahşeden vatan evlatlarına sonsuz saygı ve sevgilerimi sunuyorum
sonuca geliyorum x 5 alma imkanımız varda bizmi almadık..
yada kişilerin seçim ve tercihlerine habire bir yaftada bulunupta kutuplaştırıp ötekileştirmek ile elimize
ne geçiyor..
bana göre mantıksız vs anlaşılır tercihler öncelikler görece empati eyvallah
ama,enişte dayı emmi veya buna benzer tarifler ile olaya mizah ve
mizac eklemek hiç doğru değil diye düşünüyorum
tecihlere saygı bu kadar zor olmamalı.
enişte diye küçümsediğiniz profilin teması yukarda
yorumsuz
-
Sahibinden bile rifteri doblo fiorino h100 ile aynı statüye koymuş ama forumdakiler bu durumu kabullenemiyor. Panelvan işte araç. Üstelik ortalama fiyatları 200bin civarı, ben mantık çerçevesinde değerlendiremiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: escanor_Sahibinden bile rifteri doblo fiorino h100 ile aynı statüye koymuş ama forumdakiler bu durumu kabullenemiyor. Panelvan işte araç. Üstelik ortalama fiyatları 200bin civarı, ben mantık çerçevesinde değerlendiremiyorum.
Selamlar 10 sayfa yazıldı çizildi ama inanın 10 bin sayfa yazsak da değişmez toplumdaki yargılar..
toplumdaki bakış açısı bu arabalar ticari enişteler kullanır her sene muayene, hız limitleri daha düşük alınmaz..
gerçekte,bu arabalar geniş hacimleri ve teknik donanımları ile alım gücü daha düşük olan bir bütçe ile
işinizi görebilirler.
daha minival fiyatlara
aracın sınıfı ve ortamı hakkında detaylara girmiyorum,diğer türlü linç ve zorbalık diye tabir ettiğimiz
tepkiler geliyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: escanor_Sahibinden bile rifteri doblo fiorino h100 ile aynı statüye koymuş ama forumdakiler bu durumu kabullenemiyor. Panelvan işte araç. Üstelik ortalama fiyatları 200bin civarı, ben mantık çerçevesinde değerlendiremiyorum.
Demek bir aracın hangi kategoride olduğuna sahibinden sitesine bakarak karar vermemiz gerekiyor
öğrendiğim iyi oldu, aydınlattın bizi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X