Şimdi Ara

binek olarak caddy, rifter kullanmak (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
0
Favori
17.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ticari kamyonet sınıfı aracın az önce polodan daha konforlu olduğunu yazdı birisii. Gözlerim doğru gördü değil mi ?

Mqb a0 platformundan daha konforlu bu virajda devricesile kamyonet.. ?

70 le girilen sert virajda bu rifte ne yapıyor ? Yada 100 le giderken ani direksiyon kırmasında aracın arkası hangi dansöz figürünü oynuyor.. onuda bir yazsalar ne iyi olurmuş.

Arkada metal plaka varmış sökersen koltuk yatıyormuş. Niye söküyorsun arkadaş. Orjinalinde 90 derece dik o koltukta uzun yolda adamım totosu dümdüz olur.

Mk6 polodan daha konforluymuş..

Vay be. Bence haksızlık etmeyin passat ayarında diyin de kurtulun bari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pbmax P kullanıcısına yanıt

Konforla yol tutusun farkli iki sey oldugunun farkindasiniz degil mi. Hatta genelde Tam ters yone giderler, yol tutus iyileatikce konfordan odun verilir ayni arabada.

Bu aracin yuksekliginden oturu zaten virajda polodan kotu olacagi tartismasiz. Herhangi bir suv de polodan kotudur virajda.

• Bence geyik testi tatmin edici. Motor1 in incelemesi de mevcut.
    https://www.youtube.com/watch?v=rXJlN38DJgg&feature=youtu.be
    Sinan koç bununla piste de girmişti.

• Hemican kullanıcısına yanıt

doblo, rifter, caddy tarzı araçlar kamyonet değil panelvan olarak geçer.

bölünmüş yolarda 100 km, otoyolda 110 km hız sınırı vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hemican

Hocam oncelikle konuya ilk mesajiniz bu:

Hiz siniri ayni demediniz, ayni sinifa giriyor dediniz.

Sonra devletin gozunde aynisiniz gibi bir sey dediniz.

Ama degil biri kamyonet biri kamyon. Devlet bunlari iki farkli sinifa koymus. Tartisilcak yani yok.

Arkadas yok 30 tekerlekli tir demis, bence komik bir espri idi guldum.

Ha benim anladigim hiz siniri sorusuna da AS900le aynisin diye cevap vermek biraz bu araclari asagilama amaci tasiyor gibi geldi. Ticari araclar cok gelisti diye yazdim sadece.

Siz ben arkadasin esprisine guldum diye benim mesajimi alintilayarak hiz siniri ve siniflandirma ile ilgili bir cevap verdiniz. O zamana kadar ben AS900le alakali tek bir sey bile yazmamistrim zaten.

Alıntıları Göster

Alıntı yapmışım yani bir tanım alıntıya istinaden yapılmış. çokta zorlamayın artık iyi niyet sınırları içinde kalmanız mümkün görünmüyor. Devletin gözünde gibi bir cümlem yok en başından beri radar meselesi üzerinden konuşuyorum hatta ilk siz "sınıf n1 n2" gibi teknik tanımlar "eds" karşılaşımasına kadar uzattınız ben kgm sitesinden yaptığım alıntıda hız hadelerini kırmızı ile vurgulamışım. Şimdi ben rahatsız olmam ama hal böyle iken siz hece hece uzatacaksanız buyurun devam...

Tartışma yok Devlet demiş ki kgm sınırlrı içinde aynı hız sınırlarına uyacaklar tartışma yok hepiniz yanılıyorsunuz.

Fark etmez 30 teker yersiz bir örnek niyetinizi bilemem cevap verdim sonrasında haksız olmadığıma ikna oldum haksız bir karşılık değil karayolları görselinde sabit. as900 bir teşbihat idi de ben sizlerin espri anlayışını gözümde büyütmüşüm.

Siz yolda as900 neden bir aşağılama olsun ozaman rifter gelip cevap versin madem.. Hız limitlerine kısıtlı eds örneği ile aşağılayıcı mesajla cevap verene gülmüşsünüz.??

Ben size ben haklıyım diye değil o arkadaşın haksız olduğuna dair kanıtla cevap verdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: alfa-x

binek olarak caddy, rifter kullanmak  yaw sende köyün nesisin bilmiyorum ama binek olarak caddy, rifter kullanmak  varsın uyanığı ben olayım binek olarak caddy, rifter kullanmak 

Oradaki kamyonet Ducato ,Transit , Isuzu kamyonet

Hafif ticari için bir alt satıra bakıcaksın bebişim binek olarak caddy, rifter kullanmak  as 900 yine olmadı binek olarak caddy, rifter kullanmak 

Hafif ticarilerin hız limitini maviyle işaretledim

Hadi sayemizde birşey daha öğrendin binek olarak caddy, rifter kullanmak  ama sormak yerine hep aynı hata , yok köyün bilmemnesiymiş önce sorsan ???

Sende haklısın ruhsat kamyonet , MTV ve hız limitleri panelvan

EDS de gördüğün gibi Transporter panelvan ile hafif ticari limitleride farklı

binek olarak caddy, rifter kullanmak

Alıntıları Göster

Bende onu diyorum bilmiyorsun.

Bilmek için gerekli altyapıdan yoksunsun.

Evet marka marka yaz hepsini rifter nispeten yeni belki sınıflandırmaya sokmamışlardır

Sende bilinç altyapısı yok herkesi de kendin gibi sanıyorsun bece sen belediyelerin otopark sınırlamaları falan da var ordan yürü.

Hafif ticari tanımını senmi yapıyorsun yoksa eds yapay zeka mi. as900 oldu birde eds nin sen den bir üstünlüğünü daha ispatlamış olduk buda bir kazanım senin açından. şöyle yap as900 ü fargo dodge desoto askam ayrı firmalar üretiyor bak o ayrım da senin için uygun uzatığ çamur yapabilirsin.

Ducato veya transitin hem panelvanı hem kamyoneti ayrı sınıfa mı giriyor sanıyorsun as 900 deyince senin aklında sadece damperi kaldı değil mi...

Saçmalamışsın köyün bilmem nesi demedim komiği dedim her köyde olur senin gibi herşeyi bilen. İşe koşmak için ortada herkesin elinin altında bulunur.

Herkesi kendin gibi bilmez sanıyorsun değil mi panelvan mı geçiyor konuştuğumuz rifter

Diyorum ya eds örneği yerine belediyelerin otopark veya sokak kısıtlamalarından örnek ver çapına uygun.

• quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

yanlışınız olmasın as 900 ile aynı sınıftasınız bakın ona göre..

üstelik onun bagajı daha büyük

bu forum bakalım daha neleri görecek..)

bende rifter kullanıyorum

gt line 2019 model ilk araçlardan araç dolu ve keyif veriyor gerçekten

as 900 peugeot rifter gt line anlayana..

Alıntıları Göster

Kibarlığında bir sınırı var buadarına müsamaha göstermeyeceğim.

as900 ile aynı sınıftasın kamyonetsin oda 90 nı geçemez sende oda yer yıl muayene ye girer sende oda kar lastiği takacak sende onuda kantara çıkartırlar seni de yolda onun yüküne de senin bagajdaki malına da fatura irsaliye sorarlar mesela. köprüde dahi aynı muameleyi görürsün.

Orda burda laf sündüreceine alıntı yap aslanım cevap verdiğin insanlara yerli yersiz benim cevaplarımı tekrarlıyorsun anlamalarını mı bekliyorsun benim görüp geçmemi mi umuyorsun bu insanlar sormaz mı bu ne saçmalıyor diye.?

Yaşımda yaşım der durursun en başından beri yaşını duymayan bilmeyen kalmadı aynı buna uygun tavır takındığını görmedikleri gibi.

Kamyonet işte ne mpv si saçmalıyorsun hala sen? 3008 ile aynı bantdan çıkar mış benzetmeye bak aynı gemi ile geldi falan niye aklına gelmedi acaba

Ne iş yapıyorsun sen çikolatalı gofret ile meyvelisi dahi aynı bantdan çıkamaz sen neyi ne diye kime pazarlıyorsun? Şu "vw duayen"leri vardı eskiden bu forumda kaza yaptığı halde serviste yaptırdım diye arabayı orjinal diye satmaya çalışan ona dönmüşsün.

Bagaj karşılaştırması da bana ait laf konuşuyoruz anlayan bulamıyoruz ama sağda solda ortalığa düşüp kaçak göçek laf yetiştirmeye çalıştığınız sürece bende uzatırım sen istediğin kadar sündür yaz kaç az arama yap bu forumda ben ne zaman trol harcama konusunda cimri davranmışım üşenmem buyrun...

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

doblo, rifter, caddy tarzı araçlar kamyonet değil panelvan olarak geçer.

bölünmüş yolarda 100 km, otoyolda 110 km hız sınırı vardır.

Hayır bu sığdırma/yorum. bir tanım yapamadılar sahada oluruna bırakıldı kanuni bir altyapısı yok memurların inisiyatifin de olan birşey.

• quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

Hayır bu sığdırma/yorum. bir tanım yapamadılar sahada oluruna bırakıldı kanuni bir altyapısı yok memurların inisiyatifin de olan birşey.

Alıntıları Göster

Kendi verdigin tabloda panelvan yazisinin uzerinde bir ek kanun numarasi var. O degisikligi acip bakarsan su yaziyor:

Kamyonet: Azami yüklü ağırlığı 3.500 kilogramı geçmeyen ve yük taşımak için imal edilmiş motorlu taşıttır. Sürücü ve yanındaki oturma yerleri dışında başka oturma yeri de bulunabilen, sürücü bölümü gövde ile birleşik kamyonetlere panelvan denir.”

Yani bu araclar 2012 yilinda panelvan olarak tanimlanmis ve hiz sinirlari normal kamyonetten farklilastirilarak arttirilmis kanun degidikligi ile.

• TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt
    Çok yerinde bir başlık acmissiniz tebrikler öncelikle ;
    Ben Fiat egea mi Dacia Sandero mu diye bakinirken , eat8 sanz. Daha dolu ve güzel iç mekan tasarımı sunan. Harika saklama gözleri ile mest eden telnolojik dolu dolu bir araba sunmuslar bravo bu başlığa bakana kadar bende on yargiliymisim onu farkettim.
    Kesinlikle tr sartlarinda fiyat performans arabaları
  • quote:

Orijinalden alıntı: pbmax

vay be hayata bak.. bmw den kamyonet rifter puga..

gerçi benimkide farklı sayılmaz z4 ve e350 den sonra polo.. en azından ben klasmanı aynı tuttum. yani otomobil.

sizin durum daha acınasıymış

Sen galiba rifter kullanmamışsın  

Hani sedan araçtan kamyona geçsek tamam diyeceğim de, seninki hepten eşek ve tavuk karşılaştırması olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: pbmax

Haklısın müdür. Sandero 200 etmez. Ama rifter 220 eder.

Not: ciddiyim.

Not: caddy alırdım.

Alıntıları Göster

Seninle kesinlikle tartışılmaz

Not kısmına caddy alırım diyen biri, herşeyi bizden, benden, ondan daha iyi biliyordur..

Açık ve net..

• wehrmacht kullanıcısına yanıt

bu araçlara mpv diyen arkadaşlar aslında yalan söylemiyor. mpv=Multi Purpose Vehicle. bu araçlar gerçekten yurt dışında mpv olarak geçiyor. çünkü çok yönlüler.

sadece bizim ülkemizde ticari olarak geçiyorlar.

şu linkte cümleye arabanın mpv olduğu vurgulanarak başlanmış.

Peugeot Rifter Review 2021 | What Car?

bu da carwowdan alıntı. bakmak isteyen carwowa girip bakabilir.

• Her yıl muayene

Daha yüksek trafik ve kasko ücreti

Otomobile göre daha düşük hız limiti

7 yıl düşmeyen MTV

Şu sebepler almamak için yeterli bana göre.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.