|
BİNAYA TÜRKNET GİGAFİBER GELDİ (22. sayfa)
-
-
Aynen bugun bize de geldi bayrampasa kartaltepe
Adam aksam mail aticaz turk net e dedi, aktif olunca baglatirsiniz dedi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yapmış olduğum tracert testi
-
Ttnet az once arayip isterseniz iptal etmeyip 69 tlden devam edebilirsiniz dedi.
Turknetten aldigim hizi soyledigimde, imkansiz veremezler o hizlari dedi. Yakinda iptaller basladiginda anlarsiniz gercekmi degil mi diyip iptal islemini tamamladik.
quote:
Orijinalden alıntı: yuzyirmi
Bu mesaj silindi.O kutular Turkcell baz istasyonlarını besleyen altyapı için.
-
Galiba o başlığı ben açımıştım. Kernek caddesinde görmüştüm. Galiba sadece türkcell baz istasyonlarını çekildi. Ben sonra 4 il değiştim. Fiberi bırak adsl oldu tüm bağlantılarım. Halada 9 mbit ile sürünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bu VMG8623-T50B
modem ile VOWİFİ kullanamıyorum.Arama yaptığımda hiç çalmıyor.Vowifi ı kapadığımda normal çalışıyor.
Evet biliyorum ama yine de kapının önündeki binaya çekmemek saçma geliyor bana. Ne kadar maliyet arttırıyor olabilir ki ?
-
Turkcellde bir sıkıntı yok, çalışıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3 sene yan apartmanlarda olan bir yerde 1 metre kazı için sOL fiberi gelmedi.
Yolu kazmak için izin alınıyormuş belediye vb giriyor işin içine. Bu adımdan önce de başka şeyler vardır.
Aynı modem mi hocam.Ben Vodafone kullanıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Dehşetengiz
Adam aksam mail aticaz turk net e dedi, aktif olunca baglatirsiniz dediya kanka bize konuldu da sorgulama sistemi fiberi göstermiyor sende gösteriyor mu
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dehşetengiz
Adam aksam mail aticaz turk net e dedi, aktif olunca baglatirsiniz dedisistemde sizin fiber gözüküyor mu ?
-
Tüm işlemler bittiyse 2-3 güne aktif olur merak etmeyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hocam
Router deki Firewall ayarını ortaya alın bi de öyle deneyin
Bakmadim bubhafta icinde olur diye tahmin ediyorum ozaman sorucam
quote:
Orijinalden alıntı: exclbrTüm işlemler bittiyse 2-3 güne aktif olur merak etmeyin.
hocam 5 gün oldu daha hala güncellenmedi ya karşı apartman çapraz apartman kullanıyor fiberi şaka gibi aktif ama sistemde fiberi göstermiyorlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X