hangi sokak acaba? bizim sokakta kurulum 1 ay önce bitti herkeste gigafiber altyapı gözükürken bende gözükmüyor ya şaka gibi fiberi kullanamıyorum |
BİNAYA TÜRKNET GİGAFİBER GELDİ (24. sayfa)
-
-
şehit ömer halisdemir caddesi (eski adı gaziosmanpaşa caddesi)
-
quote:
Orijinalden alıntı: SumeBabamların sokağa da dün bağlantı tamamlandı. Turknet intetnet sitesinde hemen gigafiber gözüktü. Bu sabah başvuruyu yaptı.
başvurudan 26 saat sonra ekip geldi ve 1 gbps fiber bağlandı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sumebaşvurudan 26 saat sonra ekip geldi ve 1 gbps fiber bağlandı.
Alıntıları Göster6 ay 1gbps hediye mi?
-
Evet kampanya devam ediyormus. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sume
Evet kampanya devam ediyormus.Süper
hız testleri nasıl sizde?
arkadaşını getir kampanyası oluyor mu fiberde?
-
Evt arkadasini getir oldu.
kablolu ile max 300 mbps hiz aliyorum. Min 750 mbps olayini saglayamiyorlar.
Cok itiraz edersem bana da kampanyayi sonlandirip 200e dusururler -
Hayırlı uğurlu olsun hocam. Allah binasında adsl olan ya da altyapısı olmayanlara fiber nasip etsin. Hangi firmanın olduğu hiç önemi yok ister vodafone, ister superonline, ister Türk Telekom vs. vs. yeter ki fiber olsun gerekirse 10 yıl taahhüt imzalarım. Şimdilik VDSL2 kullanıyorum şükür, 24 Download, 5.5 Upload geliyor, önceden ADSL2+ kullanıyordum gelen hız 9 mbps'idi. Hemen geçtim Vdsl2'ye. Hattım 40 Mbps destekliyor.
-
Merhaba, download hızındaki düşüklüğü arkadaşlarımın kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz? -
yardımcı olurmusunuz fiber altyapım sistemde gözükmüyor fiber altyapım aktif olmasına rağmen yardımcı olun
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sumebaşvurudan 26 saat sonra ekip geldi ve 1 gbps fiber bağlandı.
Alıntıları Gösterbağlantıdan 23 saat sonra internet gitti. servis yarın sabah gelecek.
servis personeli telefonda arıza nedenini soyle belirtti: ilk bağlantıyı yapan arkadaşlar dikkatlice bağlamadığı zaman ertesi gün biz gidip düzeltmek zorunda kalıyoruz. fiziksel olarak müdahale etmem gerekiyor.
-
Hocam aynısı bana oldu.Bağladılar iki saat falan kullandık net gitti.ertesi gün mü ne geldiler dairedekini tekrar sök tak yaptılar.Sonra bina girişindekine baktılar sorun ordaymış.Düzgün bağlanmamış -
Umarım yaşıyorsundur. Durumlar nedir?
-
Hocam büyük ihtimalle bağlandı ve sorun yaşamıyor şayet sorun yaşıyor olsaydı illaki 2 satır birşey yazardı diye tahmin ediyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sacrific3Hocam büyük ihtimalle bağlandı ve sorun yaşamıyor şayet sorun yaşıyor olsaydı illaki 2 satır birşey yazardı diye tahmin ediyorum
Sorun yaşasaydı, başlıkta "Türknet rezaleti" yazardı herhal. Buralarda klasik bir şey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 27 Kasım 2020; 21:45:20 > -
Evet hocam aynen öyle olurdu sorun yaşayanların girdiği sorun yaşamayanlarınsa adını bile bilmediği bir forum neredeyse :)
-
Şuan download berbat durumda wifi ile 40/300 aliyorum. Bununla ilgili destek kaydi olusturdum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bende de dalgalı bir şuan 70mb download 900 mb upload alıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubilay61 -- 27 Kasım 2020; 23:12:46 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X