Şimdi Ara

Binance Kripto Para Borsası Rehberi [Anakonu] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
13
Favori
18.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Black Raven kullanıcısına yanıt

    Anladım hocam, teşekkür ederim :)

  • Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum bilen cevaplarsa çok sevinirim. Ülkemizde sim kart değişikliği yaptığımız zaman bu bilgiyi bankaya bildirmediğimiz durumda güvenlik mesajı telefonunuza gelmiyor. Aynı durum binance global ve binancetr için de geçerli mi? Simkart değişikliği sonrası güvenlik mesajlarını alabilir miyim?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk önce eposta ile referans olmadan üye oldum, bu hatayı farkettikten sonra üyeliği silmeye çalıştım. Daha sonra cep telefonu kullanarak referans ile yeni bir üyelik açtım. Biraz çorba oldu galiba. Yeni üyelikte ID başka üyelikte kullanılıyor diyor. Nasıl toparlarım bu işi bilen var mı?

  • çekilişe katılın

    CZ 🔶 Binancetwitter
    “I'm giving away a DOGE Tesla & $50,000 in $DOGE. Which do you want? To enter: 🔸Retweet 🔸Follow @elonmusk, @binance, @cz_binance 🔸Have a KYC'd Binance account 🔸Tweet the prize you want & why with hashtags #DOGEorTesla & #Binance Our favorite answer from each 'team' will win. https://t.co/A2VLB6fh4a”
    https://twitter.com/cz_binance/status/1465309845012287490
  • Bankadan 14.1 den dolar alıp bunu binance te 15 ten usdt olarak satabiliyor muyuz gün içi bilgisi olan?

  • dene 100 dolarlik..?

  • binance TR güvenlimidir arkadaşlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • megadethci kullanıcısına yanıt

    merhaba, ben binance tr d hesap açmak istiyorum, sorum şu en düşük alım limiti 100 tl mi ? 10 tl mi ? bilginiz va rmı ? google da aradığımda 10 try görünmekte ! örnek btc de 100 tl en düşük alım , binance tr de bu rakam nedir en düşük alım limiti ?

  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    binance global dunyanın en güvenilir borsalarından biri. Binance tr de ona bağlı bir şirket olduğu için güvenebilirsiniz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • simsek59 kullanıcısına yanıt
    Usdt/try çiftinde en düşük alım miktarı 1 USDT. Diğer coinlerin TRY çiftlerine binance “alım satım kuralları, FIAT” kısmından bakabilirsiniz.

    https://www.binance.com/tr/trade-rule

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • megadethci kullanıcısına yanıt

    öncelikle cevap için teşekkürler, dediğiniz fiat kısmından baktığımda try alım işlemlerinde Minimum Emir Büyüklüğü 10 try yazıyor yani 10 tl anlamına geliyor bu sanırım, BTC de bu rakam 100 tl ! binance her bakımdan çok iyi

  • simsek59 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Ben tüm işlemlerimi binance globalden yapıyorum. Para çekeceğim zaman binance tr’ye USDT transfer edip orada TRY yapıp kayıtlı bankama transfer yapıyorum. Minimum çekme tutarı bende 4 TRY olarak görünüyor yani istediğim alt limitten çekebilirim demektir bu. Bazı borsalar minimum 50$ çekime izin veriyor mesela. Ayrıca bu işlemler için hiçbir ekstra komisyon ödemiyorum ve işlemler çok hızlı gerçekleşiyor. Binance’ı kesinlikle tavsiye ederim hem güvenilir hem de en kullanışlı borsalardan biri.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, 4 aydır kimse mesaj atmamışmı buraya, garip.

    Neyse, ben 100 dolarlık binance globalda 13 luna aldım, lakin dibe vurduğu için 0.33 cente düştü, şimdi bunu lunc çevirmişler ve yeni lunayıda 7 dolardan başlatmışlar, benim lunaları hiç etmişler. Ne yapmamı önerirsiniz

  • MRVT_ kullanıcısına yanıt

    Pezolar hiç ettiler, lunc kaldı öyle, lunaça çevirmemişler. Bende ne yapacağımı bilmiyorum. Allahtan çok büyük bir mebla değil.

  • megadethci kullanıcısına yanıt

    merhaba binance tr de denemek amaçlı usdt aldım alım yaparken 25,00 tl vardı hepsinle alım yapmak istedim alım yaparken 100 %100 olarak bakiyemi seçtim fakat alım sonunda bakiyemin hepsiyle laım yapmadı sadece 1 usdt olarak alım yaptı cüzdanda yaklaşık 5.00 tl kalmıştı sonra aldığım usdt ye satmak istediğimde usdt bakiye yetersiz dedi çünkü usdt bakiyem aldığım 1 usdt altında görünüyor bunu 2 usdt ve fazlaya çaıkarıp çekmek için tekrar yaklaşık 30,00 tl aktarıp onunla usdt alıp hepsini geri çekmek istedim ama yine 1 usdt alış oldu ve satmak istediğimde sadece 1 usdt satabildim alım yaptığımın tamamını nasıl satabilirim alım yaparken sadece 1 veya 2 usdt alınıyor örenk 1 usdt değilde 25 tl lik alım olmuyor sanırım

  • binance'de asıl kazanç vadeli işlemlerdedir. sadece binance globalde bulunmaktadır.

    vadeli işlemler için birkaç önerim olacak.


    1- sadece hacimli coinlerle işlem yapın adı sanı bilinmeyen bir balina çıksa yüzde 10 düşme potansiyeli olan coin'e girmeyin.


    2- long pozisyonu açacağınız coin grafiğin orta bölümünün altında olsun. kesinlikle 4 saatlık grafik ve 1 günlük grafiği birlikte inceleyin.15 dakikalık 5, dakikalık, 1 saatlık grafikler yanıltıcıdır. geçerli grafikte de coin aşağı noktalarda olmalıdır. asıl mantık aşağıda al yukarıda sat mantığıdır.


    3- short pozisyonu açmak çok tehlikelidir. düşeceğine emin olduğunuz coin için short pozisyonu açın. mantığı pozisyon yukarıda açılır düşen coinden para kazanılır fakat burada çok manüplasyon döner, coin yukarıda fırlayınca herkes short girer bu sefer likitasyonda shortlar artınca borsalar müdahale ederler coine para basıp tepelere iğne attırırlar burada yüksek kaldıraç girenler tasfiye olur. unutmayın borsalar en çok short açan ayıları tasfiye ederek para kazanırlar.


    4- vadeli işlemlerde yeni listelenen coinlere girmek büyük risk barındırır. girmemek en iyisi. dip noktası, taban noktası belli olan coine girin. günümüzde dip ve tavan bulmak için kullanılan en sağlam indikatör rsı indikatörüdür, ücretsizdir. rsı 1 günlük ve 4 saatlık grafik bu konuda size fikir verebilir.


    5- her açılan pozisyonda mutlaka stop noktası ve kar alma noktası belirleyin. ben zaten bilgisayar başındayım gerek yok diyorsanız en kötü ihtimal stop noktası belirleyin , bir balina çıksa 1 saniyede tasfiye olup tüm paranızı kaybedebilirsiniz.


    6- risk yönetimi konusunda planlı hareket edin. anlık işlemleriniz stop olduğunda kaybedeceğiniz para tüm bütçenizin en fazla yüzde 5'i olsun. örnek veriyorum 1000 dolar bütçen var. btc için long pozisyonu açtın. 1000 doların yüzde 5'i 50 dolar yapar. o zaman pozisyonu 100 dolar marjinle açıp stop olduğunuzda -50, kar alma noktası da +50 belirleyebilirsiniz. kazanırsanız 50 dolar kazanırsınız kaybederseniz 50 dolar kaybedersiniz. ya da 4 pozisyon açtınız oradaki pozisyonlar kaybettiğinde hepsindeki toplam kaybınız -50 doları geçmemelidir. böyle yaparsanız paranızı planlı yönetir kazanırsınız.


    benim vadeli işlemlerde kazanç oranım yüzde 97'dir. aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.

    Link





  • Binance tr den globale usdt göndersem ücret keser mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son olaylar etkiler mi borsayı sizce ?

  • ririii kullanıcısına yanıt

    Withdraw yerine transfer adi altinda yaparsan hicbir kesim ucreti yok.


    Iki hesabinda KYC dogrulamasinin ayni bireye ait olmasi sart bildigim kadariyla.

  • Braweheart01 B kullanıcısına yanıt

    + Hedge Mode acin

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.