Şimdi Ara

Binali Yıldırım: Kredi Notumuzu 3-5 Kurum Belirleyemez Vatandaş Belirler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çankaya Köşkü'nde TESK üyeleri toplantısında konuşan Başbakan Binali Yıldırım, uluslararası değerlendirme kuruluşlarına önemli mesajlar verdi. Başbakan Yıldırım burada yaptığı konuşmada, "Notumuzu 3-5 tane değerlendirme kuruluşu belirleyemez. Bizim notumuzu esnaf belirler, vatandaş belirler. Onun için herkes yerini yurdunu bilsin. Türkiye'ye ayar vermeye çalışanlar 15 Temmuz'da derslerini aldılar" dedi

Kaynak: http://www.haberturk.com/gundem/haber/1305125-basbakan-binali-yildirim-konusuyorhttp://www.haberturk.com/gundem/haber/1305125-basbakan-binali-yildirim-konusuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuroki -- 3 Ekim 2016; 22:33:57 >

• adamlara eyyyy moody's! demek sokmez.

su an ki durumda sen onlaara muhtacsin, onlar sana degil. uretim yapmak yerine bina dikersen daha cok konusursun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maksat amaç belli zaten..Yoksa gerçekten gözdağı vermiyorlar yani..Amaç başka.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her sene seçim yapsak, her sene %50 oy versek bunlara acaba düzelir mi ki işler?
  • Hahahah.Yakında dolar 4 lira olunca, dolar için de aynı şeyleri söyleyecekler.
  • Yabancı yatırımcılarda zaten esnafa,bakkal gibi yerlere soruyordu zaten sen kaç veriyorsun diye...Sorunları incelemek ve çözmek yerine böyle vurdum duymaz bir açıklama yapmak her şeyi daha kötü hale getirir.
  • böyle dedikçe dolar uçtukla uçuyor ne güzel hükümet halk belirlermiş dolar 3 ü bile geçti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Binali Yıldırım: Kredi Notumuzu 3-5 Kurum Belirleyemez Vatandaş Belirler Binali Yıldırım: Kredi Notumuzu 3-5 Kurum Belirleyemez Vatandaş Belirler Binali Yıldırım: Kredi Notumuzu 3-5 Kurum Belirleyemez Vatandaş Belirler Binali Yıldırım: Kredi Notumuzu 3-5 Kurum Belirleyemez Vatandaş Belirler

• Ben bize 10 verdim hadi bakalım kim ciddiye alacak , düşük profil olayı falan değil artık bu durum farklı bir boyuta geçti.
  • Ekonomimizin durumunu teyzeler çok iyi özetliyor. Şimdi Moody's düşünsün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devletin bankasına gidip böyle desem gişe görevlisi bana ne der acaba
  • Komik ya ülkeyi kimler yönetiyor şu hale bak. Ben şu donanımsız halimle sadece aklımla, mantığımla daha iyi yönetirim adım gibi eminim.

• vatandaş belirse FF verip sınıfta bırakır haberin olsun
  • Binali resmen kendi bildiğini okuyor. istatistik ve gerçeklerden uzak kısaca vurdumduymaz. dışarıda milletin anası ağlamakta. fiyatlar almış başını gidiyor dolar 3 lirayı geçti. et fiyatları zaten yüksekti ve yükselmeye devam ediyor işsizlik ve enflasyon oranı almış başını koşuyor.. bunlar halen daha yol , bina , köprü yapma derdinde ne diyeyim. allah ' ım biz nasıl böyle cahil bir zihniyetin yönetimine düştük anlamak mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackjack8696 -- 4 Ekim 2016; 19:37:40 >
  • Vatandaş akaryakıt fiyatını da belirlemek istiyor naapcann
    Vatandaş doğalgaz, elektrik, su fiyatlarını da belirlemek istiyor naaapcaaann
    Naapcaaann kabul etcen mi?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: StillB0rN

Hahahah.Yakında dolar 4 lira olunca, dolar için de aynı şeyleri söyleyecekler.

ee oyle zaten. bizim para biririmiz dolar değil ki! diyecekler
  • bu neyin kafası
  • Bu kafayla ülke yönetiyorlar işte

• Böyle bir açıklamayı köyün muhtarı değil, koca ülkenin başbakanı yapıyor. Durumumuz bu kadar vahim işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Hyde

Bu kafayla ülke yönetiyorlar işte

Halkın tam olarak istediği zaten bu.

Kendisi gibi düşünen, konuşan, davranan birileri.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.