Şimdi Ara

▓ Binali Yıldırım: Allah'a şükür, İsrail'le mutâbakat sağlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Hadi İsrail'le anlaştınız da, bunda şükredecek ne var acaba?" diye soruyor insan ister istemez. Anlaşmadan kârlı çıkan tek tarafın İsrail olduğunu hesâba katarsak, İsrail adına şükrediyor herhalde. Bunu da yapan müslüman olamayacağına göre...

* * *

Yıldırım, şunları söyledi; “Biz dostluklarımızı artıracağız, düşmanlıklarımızı azaltacağız. Yeni dönemde, bu kutlu yürüyüşte en önemli dış politika hedefimiz budur. İçeride de dostluklarımızı arttıracağız. Zaman kaybettiren, anlamsız boş konuşmalardan uzak duracağız. Laf üstüne laf değil, taş üstüne taş koyan anlayışımızı sürdüreceğiz. Biz bütün ülkeleri dost olarak görüyoruz. Bundan sonra Karadeniz’i, Akdeniz’i çevreleyen bütün ülkeler ile dostluklarımızı ilerleteceğiz. Anlaşmazlıklarımızı asgari düzeye indireceğiz.”
    “Dost bildiğimiz bazı üst akıllar…”

“Dışarı da kurulan planların bozulması gerekiyor. Dost bildiğimiz bazı üst akıllar, maalesef Türkiye’yi meşgul etmek için pek de bizim hayrımıza olmayan bir takım hesaplar kitaplar içerisinde. Biliyoruz. Dostlarımıza diyoruz ki; bugün samimiyetimizi ortaya koyma günü.”

Allah’a şükür geldiğimiz noktada bir mutabakat sağlanmış oldu

“Yılardır İsrail ile gerginliklilerimiz vardı. Ana sebebi; bir yardım gemisine yapılan saldırı sonrası Filistin, özellikle Gazze’de insanların dünyadan irtibatının kesilmesi, onların kaderine terk edilmesiydi. Türkiye şunu yapabilirdi; ‘Özür, tazminat, tamam; diğerlerinden bize ne?’ diyebilirdi. Demedi, demez de. Filistinlilerin iyileşmesi olmazsa olmazdı. Bu olmazsa normalleşmeyi kabul etmeyiz. Sabırla bu görüşmeler sürdürüldü. Allah’a şükür geldiğimiz noktada bir mutabakat sağlanmış oldu.”

Rusya konusunda biz haklıydık

“Rusya konusunda biz haklıydık. Ama ülkeler arasında düşmanlıklar daimi olamaz. Yöneticilerin birbirleri ile ilişkileri bozulabilir. Önemli olan, halk ne diyor? Halklar bu anlaşmazlığı onaylamadı. Sonunda bir aklıselim galip geldi. Her iki taraf, lider gayret gösterdi. Rus ve Türk milletinin sesine kulak verildi. Nihayet normalleşme sağlanmış oldu.”

Irak, Suriye, Mısır ile kavga etmemiz için çok neden yok

“Komşularımız ile ilişkilerimizi daha da güçlendireceğiz. Irak, Suriye, Mısır ile bütün bölgedeki ülkeler ile bizim kavga etmemiz için çok neden yok. İlişkilerin ileriye taşınması için çok neden var.”

http://www.milligazete.com.tr/binali_yildirim_allah%E2%80%99a_sukur_israille_mutabakat_saglandi/415346

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 13 Temmuz 2016; 19:57:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasıl bir anlaşmaki bütün maddeleri israil lehine olup bir tanesi ülke lehine olmaz ve ülkemizdeki satılık medya reisin başarısı diyede bunlara yutturur. Aziz denen zibidiye sevmem ama haklı adam ya %60 harbi salak ya
  • Allah'ın yeryüzündeki gölgesi, hakanların hakanı, krallara taç giydiren, Konya'nın, Rize'nin, Yozgat'ın reisi RTE(Sav) efendimizin muazzam beyninde planladığı inanılması güç planları anlamayan siyonist, kamalist, paralel ve mossadçı hayinler kudurduğuna göre doğru yoldayız.
  • Rus uçağı düşürüldüğünde yanlış dedim diye AKPli tayfa bizi Rusçu,kominist vs söylüyorlardı. Kutlu davalarından biriside Filistin meselesiydi ( şahsen umrum da değil) İsrail anlaşmasını büyük bir zafer diye anlatmaları ayrı bir komedi. Gazzeye ablukayı kaldırdık diyorlar. Ama Türkiye'den giden yardım gemisi İsrail'in Aşdod limanına gidiyor. Gemiden çıkan malzemeler İsrailli yetkililerin onayından geçtikten sonra Gazzeye gidiyor. Buna da Ablukayı kaldırmak diyorlar.
  • Gladiator-TR kullanıcısına yanıt
    Eskiden de öyle gidiyordu zaten yardımlar. Ne Türkiye, ne de Filistin lehine hiçbir gelişme olmadığı gibi, gerileme söz konusu.

Burda detayları var:https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=118420427&p=1&anchorToGo=118420427#118420427

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında Gülen'i ve cemaatini "İsrail ajanları" diye yaftalayanları İsrail saflarında dost olarak görmek, hem ironik, hem de ibretlik...

• Leaderjack1 kullanıcısına yanıt
    O kadar büyük kitleyi bir araya getirmenin başka bir yolu yoktu sanırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Abdülhamid ve Erdoğan
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • asau kullanıcısına yanıt
    quote:

Şaka gibi ya. Devletin işleyiş biçimini din üzerinden kıyaslıyooo..

Şurdan sonrasını okumadım. Çünkü oy toplamaya gelince din sömürüsünün daniskasını yapmayı iyi biliyorsunuz ama, değil mi?

Allah, Kur'an, Filistin, Râbiâ, ümmet, hilâfet...

İşinize nasıl gelirse öyle biliyorsunuz ülkeyi. Ülkenin lâik olduğunu yeni mi fark ettiniz? O zaman parti işlerine dîni hiçbir şekilde katmayacaksınız, din sömürüsü yapmayacaksınız. OK...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 14 Temmuz 2016; 23:36:20 >
    Ne diyon la sen?
  • Halkı dinleselerdi bu kadar ciddi sıkıntılara girilmezdi. Bu konuda Ak Parti hata yapmıştır. Cin olmadan adam çarpmak deyimi bu tanıma uyuyor.

Mısır da bize düşen haklı olan tarafı savunmaktı ama baktık iş terse gidiyor manevra yapmalıydık.
    Suriyede baktık iş kötüye gidiyor manevra yapmalıydık. Ama birileri inatla ateşe doğru koşmayı tercih etti.
    Fetö örgütünün bu kadar güçlenmesi de aynı hatanın ürünü. Devlet kimseye imtiyaz vermeden varlığını sürdürmelidir.

Uçak vurulduğunda karşı çıkanlar, barışınca da karşı çıkıyor.
    Bence de barışmaya da karşı çıkılmalı bu durumda.
    Ben şahsen İsraille bu saçma anltlaşmaya ve Rusya politikasına karşıyım ama devletler arası ilişki benim şahsi nefretimi önemsemiyor.
    Bu işin özü sadece tek kelime arkadaşlar.

PARA...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POWER64 -- 15 Temmuz 2016; 14:30:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

Şaka gibi ya. Devletin işleyiş biçimini din üzerinden kıyaslıyooo..

Şurdan sonrasını okumadım. Çünkü oy toplamaya gelince din sömürüsünün daniskasını yapmayı iyi biliyorsunuz ama, değil mi?

Allah, Kur'an, Filistin, Râbiâ, ümmet, hilâfet...

İşinize nasıl gelirse öyle biliyorsunuz ülkeyi. Ülkenin lâik olduğunu yeni mi fark ettiniz? O zaman parti işlerine dîni hiçbir şekilde katmayacaksınız, din sömürüsü yapmayacaksınız. OK...

Ne saçma paranoyaların var, benim din hakkındaki görürüşlerimi biliyon mu, gelmişsin buraya din sömürüsü yapıyosunuz diyosun?

Sen onu boş ver de, söyle bakalım, hangi partilisin, ideolojik ve yaşam tarzın hakkında bilgi ver ki ben de ona göre sana cevaplar vereyim. Ama sakın haa takiyye yapma, bu konuda dürüst ol. Buraya gelip iktidara, RTEye saldırmayan, kin ve nefretini kusmayan herkese Akpli deyip, kendi tercihini söylemeden olmaz. Söyleyeceksin partini ve yaşam tarzını ki sana ona göre cevap vereyim. Merak etme, her türlü paranoyana verecek cevabım var, sen önce bana saldırdığın öğeler parti ve yaşam tarzı hakkında kendini ifşa et, sonra gel tartışalım.
    Hayatımda bir sefer oy verdim, o da geçen seçimdi, onu da kime verdiğimi defalarca açıkladım, öğrenseydin.. Burada bir kere Akp savunuculuğu yapmadım, ben partileri savunmam. Ben devleti savunurum. Yıkıcı yok edici harap edici tarafta olmam. Parti düşmanlığı için devlete zarar veremem. Bugün iktidarda örneğin CHP olsa, ben yine devleti savunurum, ama eminim sen beni o zaman da Chpli diye suçlarsın. İşiniz gücünüz, eleştiri, nefretçi kinci, düşmanca... Dinci değilim, din kpnusunda görüşlerimi defalarca yazdım, öğrenseydin... RTEYİ savunurum, onun nedenleri farklı, evet RTEnin yanlışları var, ama diğerlerinden fazla değil... öğrenseydin!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 15 Temmuz 2016; 22:45:08 >

AKP bugüne kadar dîni kullanarak oy topladıysa ve sen de o partiyi savunuyorsan, kişisel görüşünün bir önemi yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

AKP bugüne kadar dîni kullanarak oy topladıysa ve sen de o partiyi savunuyorsan, kişisel görüşünün bir önemi yok...

Biraz dürüst ol, hala çarpıtıyorsun. Omurgalıysan partini ve dünya görüşünü açıklarsın!!!

Çarpışıyor muşum! İslâm'a AKP ve RTE kadar zarar veren olmadı bu ülkede. Sayenizde İslâm'ı bilmeyenler ateizme ve deizme kayıyor. İnönü secdeye kapanır RTE'nin önünde bu konuda.

Gerçi sizin İslâm'la da alâkanız yok ama neyse! Nette bi dünya şirk sözleri var AKP'lilerin. Şirk=Dinden çıkmak demek; bilmiyorsan öğren. Buna kapak olan sizlerin de onlardan farkınız yok. Lafta müslümansınız hepiniz ama zerre kadar alâkanız yok İslâm'la.

AKP'nin dîni nasıl istismar ettiğinin yebi bir delili de, minârelerden 2 saat arayla okunan salâlar. Ne alâka?

Omurga ve AKP'liler. Sizde omurga varmı ki omurgadan bahsediyorsun? AKP'nin tarihi, U dönüşleriyle dolu. Omurgalı olan tutarlı olur. Tutarlılık ve AKP ise, Kuzey ve Güney Kutbu gibi. Mısır, Suriye, Rusya ve daha sayısız konuda öyle.

Tarih, sizin oylarınızı artırmak için halka ve ülkeye kurduğunuz kumpasları yazacak. Henüz 2 sene sonra bile 17-15 Aralık'ın darbe olduğuna inanan kalmadığı gibi, başkanlık oylarını artırmak için kurguladığınız bu kumpas da deşifre olacak elbet.

Bu toprağın bir de altı var. Onbinlerce kişinin kanına, milyonlarca kişinin kul hakkına girdiniz. Yatacak yeriniz yok hiçbirinizin. Zâlimler için yaşasın cehennem.

Benim partim yok. Müslümanın partisi olmaz. Ayrıca mevcut parlamenter sistemden halk lehine bir gelişme olmayacağına kanaat getirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 16 Temmuz 2016; 15:45:45 >

• bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    helal olsun müslüman değilim ama bu şekilde inananlara saygım sonsuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadpool__77__

helal olsun müslüman değilim ama bu şekilde inananlara saygım sonsuz

Teşekkürler...

• Bazı gerçekleri unutmamak gerek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.