Şimdi Ara

BİNALİ OĞLUNUN KUMAR GÖRÜNTÜLERİ İLE İLGİLİ KONUŞTU..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Somut belge?İnsanlar kumar oynadıktan sonra, noterden tasdik mi alıyorlar?
  • birini savunmak yada yermek amacım yok

kumar oynamak günah oynayan günaha girer bedelini Allah a öder.
    Ama kumar oynamanın suç olmadığını biliyorum

bu tıpkı şuna benziyor muharrem ince içki içtiğinde aha içki içiyor bak gördün mü diyen akpartililer gibi
  • Adam özür dileyeceğine hala belden aşağı gazetecilik diyor .

ee yiyecek bir halk var ne de olsa salla gitsin . Ben olsam hiç açıklama yapmam oğluma rüyada Alimler kumar oynamasını söylemiş derim geçerim zaten yiyecekler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Best Seller

birini savunmak yada yermek amacım yok

bu tıpkı şuna benziyor muharrem ince içki içtiğinde aha içki içiyor bak gördün mü diyen akpartililer gibi

Kumarhane sahibi verdiği ifade de şunları belirtti..
  • Muharrem ince siyasal islamci mi guzel kardesim?Sen inceyi kapmamissin.Mesele din timsali gozukmeye calisan adamlarin kumar oynamasi her turlu halti yemesi.Sence de komik degil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Muharrem ince televizyona çıkıp islami kurallara aşırı derece bağlı olduğunu, içki içmenin haram olduğundan vs. sürekli bahsedip duruyor mu?

Ayrıca orda kumarda kaybettiği para kimin parası sence? Amelelik yaparak mı kazandı o parayı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

quote:

Muharrem ince televizyona çıkıp islami kurallara aşırı derece bağlı olduğunu, içki içmenin haram olduğundan vs. sürekli bahsedip duruyor mu?

Ayrıca orda kumarda kaybettiği para kimin parası sence? Amelelik yaparak mı kazandı o parayı?

binalinin oğlu da vaaz vermedi kazandığı paralara istediğini diyebilirsin(nerden kazandı nerden buldu yolsuzlukmu bilmem) ama kumar oynamanın haramlığı üzerinden gidersen zaten sen farkında olmadan şeriatçi olmuş oluyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: SenyorePirate

Muharrem ince siyasal islamci mi guzel kardesim?Sen inceyi kapmamissin.Mesele din timsali gozukmeye calisan adamlarin kumar oynamasi her turlu halti yemesi.Sence de komik degil mi?

binalinin oğlu siyasal islamcı mı tvye çıkıp vaaz mı verdi?

babası imam olup kendi ateist olan çok var belki binalinin oğlu da sizdendir
  • Şeriata göre cezası nedir hocam? Birde hırsızlığın ki nedir?Şeriat gelse de akpli vekiller çolak dolaşsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Adam özür dileyeceğine hala belden aşağı gazetecilik diyor .

ee yiyecek bir halk var ne de olsa salla gitsin . Ben olsam hiç açıklama yapmam oğluma rüyada Alimler kumar oynamasını söylemiş derim geçerim zaten yiyecekler .
    quote:

Orijinalden alinti: TheCaliph_

Adam özür dileyecegine hala belden asagi gazetecilik diyor .

ee yiyecek bir halk var ne de olsa salla gitsin . Ben olsam hiç açiklama yapmam ogluma rüyada Alimler kumar oynamasini söylemis derim geçerim zaten yiyecekler .

Kumar oynamak özür dilenecek bi?ey de?ildir buna özür dilenecek ?ey dersen yaryn içki içen özür dilensin denir öbür gün namaz kylmayan özür dilesin denir

• quote:

quote:

ee yiyecek bir halk var ne de olsa salla gitsin . Ben olsam hiç açiklama yapmam ogluma rüyada Alimler kumar oynamasini söylemis derim geçerim zaten yiyecekler .

Kumar oynamak özür dilenecek bi?ey de?ildir buna özür dilenecek ?ey dersen yaryn içki içen özür dilensin denir öbür gün namaz kylmayan özür dilesin denir

Bizde konunun şamaroğlanı kim olacak diyorduk sen geldin..

• quote:

Orijinalden alıntı: StillB0rN

Şeriata göre cezası nedir hocam? Birde hırsızlığın ki nedir?Şeriat gelse de akpli vekiller çolak dolaşsa.

şeriate göre kumar günahtır ama suç değildir suç olmadığı için cezası yoktur günah olduğundan cezasını Allah verir
    ama kumar oynayanı köşeye çeker bir güzel nasihat verirsin "ulan madem müslümansın bu ne hal denir"
  • Yine mi mağdurlar? Darbe mi yoksa?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hachiko

quote:

quote:

Bizde konunun şamaroğlanı kim olacak diyorduk sen geldin..

bu nasıl iş anlamadım güya %50 ama arkamda olan yarım kişi bile yok

• quote:

quote:

Bende bloklusun . Ben senin dürüstlüğünü adamlığını gördüm daha da muhattap olmam . Atatürk'e isim vermeden hakaret ettin Atatürk yaz öyle hakaret et mahkemeye gidicez dediğimiz zaman da kaçtın hemen .

Neyse blokluyorum yine yazacaksan uğraşma boş yere .

@Atılgan oo Sen de hatırlıyor musun sanırım senle biz vardık ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 27 Nisan 2016; 10:54:13 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

quote:

binalinin oğlu da vaaz vermedi kazandığı paralara istediğini diyebilirsin(nerden kazandı nerden buldu yolsuzlukmu bilmem) ama kumar oynamanın haramlığı üzerinden gidersen zaten sen farkında olmadan şeriatçi olmuş oluyorsun

Lafı dolandırma dostum.

Babadan oğula işte.

Benim şeriatı savunduğum yok.

Kendi savunduğu gibi gösterdiği değeri kendsi parçalıyor. İşte görün, nasıl kandırıyorlar sizi.

Not: Ben kendim, kumar oynamaya da karşıyım zaten. Bunun dinle bir alakası yok, bariz olarak haksız kazanç olduğu için.

• Oynadıysa oynadı eşşek kadar adam banane desin bitsin olay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaç tane erdoğan kelimesi var sayamadım

kumar masasında oğlu yakalanan adam açıklamasıyla onun ne alakası var???
  • OĞLI SİNGAPURA GİDİYOR - NEDEN gidiyor,
    kumar oynuyor - acaba kimin paras ile

sonra bir bakmışız Binali bei mağdur oluvermiş
    sonra da birkaç troll gelmiş avukatlığa soyunmuş

millet samanyolunun otesini teleskopla resimleme derdinde
    biz kumarın günahmı değil mi nin derdindeyiz :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.