Şimdi Ara

Binada en son 6 sene once ADSL varsa...(?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar en son 2009da bizim katin, 2013te falan da 2.katin interneti vardi binada. Adsl 8mbit paket alacagim netspeedden.

Şimdi biz dün ev telefonumuzu kapadık çünkü boşu boşuna 30 lira veriyorduk 2 aydır. 2009da bi ev+internetimiz vardı, 3 delikli hat fişi splitterla modeme bağlıydı, wifi bile değildi modem. Herneyse ev telefonunu da kapadık dün.

netspeed'i arayıp internet isteyeceğiz, bu süreçte elektrikçiyle falan uğraşacak mıyız, sancılı mı geçecek süreç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legen wait for it dary -- 11 Mayıs 2019; 17:35:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hala telefon kullaniyormusunuz peki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vede ev telefonunu sakin kapatma ,şuan 25mgabite kadar internet alabilirsin bu arada

• Ev telefonunu kullanmiyiruz ki. Anneanem bile cep telefonlarimizi ariyor artik. Bu arada tesadufen turknetin sitesinde CEP TELEFONU NUMARASI uzerinden sorgulama yaptim ve 10 MB gordum. 25 olmuyor yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müdürlüğe gidip görüş bina girişindeki ankastre kutusunun resmini çek.
  • Ev telefonu hattiniz varsa yani ev telefonu kullaniyo olsaydiniz portunuz olmasa bile o hat üzerinden 25 megabitlik internet alabilirsiniz ben de de port yok ve benide TT baya bı ugrastirmisti bende bu şekilde sorunumu çözdüm altyapima TT baktığı için 24 megabitlik paket alabiliyorum turkcell baksaydi 25 de alabilirdim yani hattiniz varsa böyle yapmanız daha mantikli

• Şimdi biz dün ev telefonumuzu kapadık çünkü boşu boşuna 30 lira veriyorduk 2 aydır. 2009da bi ev+internetimiz vardı, 3 delikli hat fişi splitterla modeme bağlıydı, wifi bile değildi. Herneyse evi de kapadık dün.

netspeed'i arayıp internet isteyeceğiz, bu süreçte elektrikçiyle falan uğraşacak mıyız, sancılı mı geçecek süreç?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.