Şimdi Ara

BİNA ELEKTRİK TESİSATI İÇİN CİZİM VE HESAPLAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ELİMDE BİR KİTAP VAR AMA PEK YARARLI OLDUGU SÖYLENEMEZ ACIKCASI BENİM GÜZELİM NOTLARIDA ÜNİVDEN AARKADASLAR ALIP GETİRMEDİLER

BEN BİNA TESİSAT CİZİMİ İÇİN

ÖRNEK CİZİM VEYA TEK HAT SEMALARIDA OLUR

AYDINLATMA,SİGORTA SALTER VE KESİT HESAPLARI GERİLİM DÜSÜMÜ VB HESAPLAMALRI BİLEN BİRİ ACIKLAYABİLİRMİ.
    VEYA DÖKÜMANI VARSA BANA YOLLAYABİLİRMİ?

SİMDİDEN TESEKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astral32 -- 26 Temmuz 2006; 21:09:44 >

• YA HADİ ÖRNEK PROJEYİ GECTİK HESAPLAMA BİLENDEMİ YOK?
  • sana nasıl yardım edebilirim elimde kaynak var ama bilgisayar ortamında değil soracağın yerler varsa yardım etmeye çalışayım istersen kitap da tavsiye edebilirim
  • kitabın adı: elektrik tesisat projesi meslek resmi. emo da satılıyor. aradığın herşeyi burda bulabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: elysion

kitabın adı: elektrik tesisat projesi meslek resmi. emo da satılıyor. aradığın herşeyi burda bulabilirsin

bende bikitap varda içindeki hesaplamalar bizim okulda yaptıgımız hesaplarla aynı değil bu yuzden bazı sorunlar ortaya cıkıyor benim istdiğim aceba hesaplamalarda hangi yolu izliyoruz onu bulmak yinede saolasın öneri için

oscamnalbur dostum dediğim gibi kitapta bazı acıklamalar var fakat benim ünivde yaptıgım projedeki hesaplarla aynı sekilde yapılmıyor ve bu hesaplarla ben akımlar kesitler ve sigorta salter secimleri yapmam gerekiyor hangisini kullanacagım bilmiyorum ayrıca yaptıgım projeninde hesaplamasını pek hatırlamaıyorum
    aceba bazı formulleri acıklayıp uazatrsan belki faydası olur
  • özel mail attım ama çok açıklayıcı olmadı
    istediğin seçimlerin çoğu tablodan seçiliyor
    soruyu yazabilirsen biraz daha yardımcı olmaya çalışabilirim
  • Basit bir proje gönderiyorum XLS hesap dosyası ile ... OG şalt saha TEK HAT ŞEMA projeleri istersen PM at..

http://www.hemenpaylas.com/download/1296190/4DAIRE_1_DUKKAN.rar.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yetersiz ev elektrik tesisatı
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.