Şimdi Ara

BİMİN Dizüstü kampanyası hakkında yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
3.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 7 temmuzda BİM marketlerine 1495 YTL bilgisayar gelecek Medion Marka 12,1 " ekranı var. P4 1,6 işlemci 2 mb cache 128 tam paylaşımlı grafik kartı. 60 gb harddisk özelliklerini şimdilik tam hatırlamıyorum ama katolog resmini yükleyecemwww.bim.com.tr bahsetmiyor ama tüm mağzalarda reklamı var .. sizce bu paraya değermi pil hariç 1,7 kg ayrıca ...Yardımlarınızı bekliyorum..
     BİMİN Dizüstü kampanyası hakkında yardım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senturk041 -- 8 Temmuz 2006; 8:19:03 >

• İmzandaki ürünlere bakılırsa bilinçli bir tüketici olduğunu düşünüyorum.
    Bu sebepten ötürü BİM'den notebook almak gibi bir hataya düşeceğini sanmıyorum.
  • Tahminim BİM bunu sadece kendisi için bir parti ithal ettiriyor.bu rakamı verdikten sonra bilinen ve kaliteli bir notebook almanı tavsiye ederim(yaklaşık 960 usd ediyor)bence riske girmeye deyecek deredece uygun fiyatlı deil.
  • 1000 ytl altında olsaydı...düşünülebilirdi...ama gerçekten bu fiyata ne olduğu belli olmayan bir ürün...çok riskli...elde patlar falan..yazık sonra...
  • sakın yakınından bile geçmeyinnnnnnnnnn

• ben bu medion u biliom alman markası ve 2 arkadaş evde bilg toplayır atarak başlamışlar bu işe seneler önce kalite normal yani çook kötü deildi ama bunları bilmem
  • boswer. piyasadao paraya daha iisini bulursun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bim den notebook mu bu günleridemi görücektik
  • yakında araba , ev falanda satar bunlar işi geliştirdiler..neler göreceğiz daha neler
  • bimden hiç birşey alınmaz
  • Evet hiçbişey alınmaz BİM den

quote:

Orjinalden alıntı: Be®k

bimden hiç birşey alınmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: sevenhill

Evet hiçbişey alınmaz BİM den

quote:

Orjinalden alıntı: Be®k

bimden hiç birşey alınmaz

7 temmuz günü sabah saat 10 gibi bi sorun bakalım laptop kaldı mı diye ne diyecekler ....
    neden bir şey alınmaz mış....
    ben PHILIPS dvd player aldım 95 milyona piyasada 120 milyon du ..gayet memnunum
    1 ay önce arkadaşım samsung (markadan tam emin değilim) .dijital kamera aldı fiyatı çok uygundu.(önceden mağazadaki elemanı ayarlayarak).
    Adamların bu tip ürünlerde bi kazancı olduğunu sanmıyorum.BİM markasını topluma yerleştirmek için reklam amaçlı yapıyorlar.
    Lütfen eleştirirken somut örnekler verin ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 5 Temmuz 2006; 18:31:20 >

• arkadaşım MSI ın var aynı üründen alacaksan 990$+kdv civarı fiyatı vardı.
    1.Neydiği bilinmeyen ürün alınmaz.
    2.Yaklaşık aynı fiyata dediğim gibi MSI 260 var (ki bunun ekranı neredeyse sony ile aynı)
    3.Bim den bişi alınmaz.
  • BİM Mİ? oda kim? bırakın şaka yapmayı yaw doru dürüst pc ciden bişiler alın ne bu yaw manavcı gibi bişi laptop alıcaz oradan pehh
  • bencede pek yaklasma bılındık bı marka felan olsa al dıcem ama ne oldugu bellı olmayan bı marka guven olmaz hemde noteboom alıosun yanı bende bımden elektronık esya aldım 2+1 aldım ama mıcrolab marka guvenılır sonucta aman derım yanı
  • [Deleted by Admins]
  • ACER'ın fiyat olarak muadil ama kalite ve özellik olarak çok daha iyi modelleri var.Daha önce sattıkları Samsung kamera ve Samsung A55W dijital fotoğraf makinesi iyi çıkmıştı.Ama notbook konusunda bilinen ürünler varken hem de bu fiyata BİM'den almak ne kadar reel bir davranış olur tartışılır.
  • BİM bilinen bir markayı satacak olsa alınabilir.ama ithalatçısı ve servis ağı bilinmeyen veya yaygın olmayan bir markayı almak sadece BİM den deil bu işi yapan firmalardan almakta çok riskli.
  • ARKADAŞLAR HERKES ÇOK GÜZEL GÖRÜŞLERİNİ AÇIKLAMIŞ BENDE AZ ÇOK BİLGİM VAR ÖNCELİKLE BİMİN VERDİĞİ TÜM ÜRÜNLER 2 YIL GARANTİLİ VE KULLANDIKTAN 15 GÜN SONRA BİLE SORGUSUZ SUVALSİZ GERİ ALIYORLAR..

BEN BİMDEN SAMSUNG DİGİMAX A 55 W ALDIM PİYASADA 450-500 YTL İDİ BEN 249 YTLYE ALDIM BURDAKİ GÖRÜŞÜMDE BU BİLGİSAYARIN ÖZELLİKLERİNE BAKACAK OLURSAK Kİ BEN BAKTIM EN KISA SÜREDE RESMİNİ ÇEKİP GETİRECEĞİM... SİTEYE.. EKRAN KÜÇÜKLÜĞÜ DIŞINDA GAYET GÜZEL BİR MAKİNA MEDİON AVRUPADA YAYGIN BİR MARKA TÜM AVRUPADA KULLANILAN BİR MAKİNA VEDE SAĞLAM BİR ALMAN... TÜRKİYEDE ÇOK YAYGIN DEĞİL AYRI KONU.. BENİM İSTEDİĞİM HEM ARKADAŞLAR BAKSIN BELKİ BAZILARI SATIN ALIR BEN DÜŞÜNÜYORUM FİKİR VERMİŞ OLURUM DİYE DÜŞÜNDÜM HEMDE BENDEN TEÇRÜBELİ DÜŞÜNDÜĞÜM GÖRÜŞLERİ DAHA PROFESYONEL BİR AÇIKLAMA YAPAN ARKADAŞLAR İÇİN DİYORUM.. PİYASA FİYATINA GÖRE UCUZ OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNDÜM.. VE BU ARADA ÖZELLİKLERİ YAZAMADIĞIM İÇİN KİMSEYEDE BİRŞEY SÖYLAYAMİYORUM.. TAM OLARAK ÖZELLİKLERİ YAZDIĞIM VEYA YAYINLADIĞIM ZAMAN GERÇEK YORUMLARI GÖRMÜŞ OLURUZ. SONUÇ OLARAK HATIRLADIĞIM ÖZELLİKLERE GÖRE ÇOK İYİ FİYAT GELDİ BANA...

• bimin fiyatları süper ama gitsin meyva yoğurt ekmek satsın girmesin bu işlere
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.