Şimdi Ara

Bimex ten alışveriş yapanlar bi gelin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bimexden S2 almayı düşünüyorumda şöyle bişey soracaktım peşinat verip alabilirmiyim telefonu? mesela 700 tl sini peşin verip geri kalanını kredi kartıyla çekmek istiyorum böyle bi şansım varmı??

• Adını bilmediğin yerden birsey alma bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimex ne lan?
  • bimex bi teknoloji mağazası yav hiçmi görmediniz vatan bilgisayar teknosa gibi bi teknoloji mağazası işte öyle mahalle bakkalı değil töbe yarabbi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egehanß

Adını bilmediğin yerden birsey alma bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: serka.n

bimex bi teknoloji mağazası yav hiçmi görmediniz vatan bilgisayar teknosa gibi bi teknoloji mağazası işte öyle mahalle bakkalı değil töbe yarabbi

Bimeks?

• Bimeks o hahaha

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bimex mi

• quote:

bimex bi teknoloji mağazası yav hiçmi görmediniz vatan bilgisayar teknosa gibi bi teknoloji mağazası işte öyle mahalle bakkalı değil töbe yarabbi

Bimeks yav hiç mi görmedin vatan bilgisayar teknosa gibi bi teknoloji mağazası işte öyle mahalle bakkalı değil töbe yarabbi
  • quote:

Aynştayn mübarek, bimeks lan o artis kime artisleniyon sen lan yakarım seni ben bayram abiyim herkes gibi sende bana layık olmaya çalışacan abeemmmm
  • quote:

Sen çok yanlis anladın be mübarek

• quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe0

quote:

Bimeks?

ya bende diyom bunlar ne diyo elim sürçmüş bişi olmaz siz soruma cevap verin hele
  • FAIL

• quote:

ben bimexden S2 almayı düşünüyorumda şöyle bişey soracaktım peşinat verip alabilirmiyim telefonu? mesela 700 tl sini peşin verip geri kalanını kredi kartıyla çekmek istiyorum böyle bi şansım varmı??

S3 varken ve aralarında 200-300 lira gibi bir fark varken S2 mi almayı düşünüyorsun ?
  • yokmu ya soruma cevap verecek biri
  • sıkıntı olcağını düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: efemre5059

sıkıntı olcağını düşünmüyorum

inşallah olmaz 1400 nakit yok gidip rezil olmaktansa önce bi dh ye sorayım dedim bi sen cevap verdin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: efemre5059

sıkıntı olcağını düşünmüyorum

inşallah olmaz 1400 nakit yok gidip rezil olmaktansa önce bi dh ye sorayım dedim bi sen cevap verdin

Sen paradan haber ver her türlü verirler merak etme..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alırsın, harddisk almıştım bende bimeksten yarısı pesin yarısı taksit.
    çoğu şeyi öyle alıyorum malum öğrencilik 500tl limit yetmiyorr

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.