Şimdi Ara

Bimer Doktor Şikayeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
7.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Farklı zamanlarda 2 kez aynı bölüme aynı doktora muayeneye gittik.

Fakat 2 sefer gittiğimizde de doktor 2 3 kez odasından ayrılıp 5 10 dakika sonra gelip muayene etmeye devam ediyor idi.Bu durumla ilk kez karşılaştığımda bir işi olduğunu düşündüm ancak ikinci kez yaşanması resmen hastaları bekletmek olayı ile mağdur edildiğini düşündüm ve bunu BİMER e dile getirdim fakat anlayacağınız üzere elimde bir kanıt yok. Bu şekilde doktora uyarı mahiyetinde bildiri gider mi, gitmez ise ne yapmam lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zamr -- 26 Şubat 2018; 23:28:56 >

• Neden odadan ayrıldığını soramayacak kadar ezik misin? Sormadıysan evet ama ben sormadığını sanmıyorum. Hangi bölüm olduğunu da yazmamışsın bazı bölümlerde doktor acil durumlara müdahale için poliklinikten ayrılabilir; onu da geçtim doktorun asistan mı, pratisyen mi, uzman mı olduğunu da söylememişsin; asistan ise muhtemelen hocasına danışıyordur.

Neyse bu kadar saçma sebeplerden şikayet edebilecek kadar karaktersizseniz yapacak bir şey yok sizin için, geçmiş olsun.
    Çok çekemez bir millet olmuşuz. 5-10 dakika diyorsun. Seni saatlerxe bekletmedi ya? Mesleğinden önce o da bir birey. Bir haber bekliyor olabilir. Bir görüşme yapması gerekiyor olabilir. Tuvalete gitmiş olabilir. Kaldı ki bunun mesleki tarafları da var. Tıp çok büyük bir dünya, 70 yaşında doktor hala yeni şeyler öğreniyor. Adam birisine danışmaya gitmiş olabilir. Ya da kendisi uzmandır, birisi onun yardımına ihtiyaç duymuş olabilir. Olabilir de olabilir say say bitmez...
  • Benzer bir şey yaşadım ve şikayet ettim. Üç dört dakika sonra ilgili bölümü telefonla aradılar ve uyardılar.(konuşmalardan anladım) Artık kimdir bilmiyorum, takım elbiseli bir adam doktorun odasına girdi.

Şikayetlere hızlı dönüş yapıyorlar. Kanıt olmasına gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zodiac Killer Z kullanıcısına yanıt
    Anladım, teşekkürler.
  • Neden odadan ayrıldığını soramayacak kadar ezik misin? Sormadıysan evet ama ben sormadığını sanmıyorum. Hangi bölüm olduğunu da yazmamışsın bazı bölümlerde doktor acil durumlara müdahale için poliklinikten ayrılabilir; onu da geçtim doktorun asistan mı, pratisyen mi, uzman mı olduğunu da söylememişsin; asistan ise muhtemelen hocasına danışıyordur.

Neyse bu kadar saçma sebeplerden şikayet edebilecek kadar karaktersizseniz yapacak bir şey yok sizin için, geçmiş olsun.
  • Doktorsun herhalt. Bu kadar mahana uydurma çabası başka neden olsun ki? EMin ol senin gibiler yüzünden problemler çoğalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Benzer bir şey yaşadım ve şikayet ettim. Üç dört dakika sonra ilgili bölümü telefonla aradılar ve uyardılar.(konuşmalardan anladım) Artık kimdir bilmiyorum, takım elbiseli bir adam doktorun odasına girdi.

İyi abartmışsın. Günde binlerce şikayet gidiyor. 3 dakika içinde birisi aradı ve odasına adam gönderdiler basit bir şikayet üzerine demek

Emin olun bomboş bir sebepten şikayet etmişsiniz. Ne dikkate alınır ne de bir yaptırım uygulanır.

• ee ne var bunda?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boş şikayet değerlendirilmez bile

• BİMER konu ile ilgili hastaneye yazı gönderir doktor hakkında bilgi ister. Başhekim konu ile ilgili doktor ile konuşup böyle bir durumun olup olmadığını öğrenip varsa sözlü uyarı yapar. Ancak şikayetler birden fazlaysa kurum içi soruşturma başlatılır Soruşturma sonucunda ise olayın boyutuna göre, kınama, aylıktan kesme, kademe durdurma ve ilişik kesme (meslekten atılma) cezalarından biri verilir.

Bu arada BİMER ve CİMER'e yapılan başvurular dilekçe kanunu kapsamında değerlendiriliyor. Yani size 15 gün içinde cevap vermeleri gerekiyor. Bu sürenin aşımında Cumhuriyet Başsavcılığına ilgili kişiler hakkında şikayette bulunabiliyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz de sanıyorsunuz ki doktor mesai boyunca orda durmak zorunda. Yataklı servise vizit için gitmiş olabilir, tuvalete gitmiş olabilir, kendinden daha kıdemli birine danışmaya gitmiş olabilir. Doktora sorsaydın ya.
  • Çok çekemez bir millet olmuşuz. 5-10 dakika diyorsun. Seni saatlerxe bekletmedi ya? Mesleğinden önce o da bir birey. Bir haber bekliyor olabilir. Bir görüşme yapması gerekiyor olabilir. Tuvalete gitmiş olabilir. Kaldı ki bunun mesleki tarafları da var. Tıp çok büyük bir dünya, 70 yaşında doktor hala yeni şeyler öğreniyor. Adam birisine danışmaya gitmiş olabilir. Ya da kendisi uzmandır, birisi onun yardımına ihtiyaç duymuş olabilir. Olabilir de olabilir say say bitmez...

• quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

BİMER konu ile ilgili hastaneye yazı gönderir doktor hakkında bilgi ister. Başhekim konu ile ilgili doktor ile konuşup böyle bir durumun olup olmadığını öğrenip varsa sözlü uyarı yapar. Ancak şikayetler birden fazlaysa kurum içi soruşturma başlatılır Soruşturma sonucunda ise olayın boyutuna göre, kınama, aylıktan kesme, kademe durdurma ve ilişik kesme (meslekten atılma) cezalarından biri verilir.

Bu arada BİMER ve CİMER'e yapılan başvurular dilekçe kanunu kapsamında değerlendiriliyor. Yani size 15 gün içinde cevap vermeleri gerekiyor. Bu sürenin aşımında Cumhuriyet Başsavcılığına ilgili kişiler hakkında şikayette bulunabiliyorsunuz.

Ben Gümrük ve Ticaret Bakanlığını ilgilendiren bir mail atmıştım. Bana tam 6 ay sonra cevap vermişlerdi.

Savcılığa şikayet etsem bile bir çıkmayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vega

quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

BİMER konu ile ilgili hastaneye yazı gönderir doktor hakkında bilgi ister. Başhekim konu ile ilgili doktor ile konuşup böyle bir durumun olup olmadığını öğrenip varsa sözlü uyarı yapar. Ancak şikayetler birden fazlaysa kurum içi soruşturma başlatılır Soruşturma sonucunda ise olayın boyutuna göre, kınama, aylıktan kesme, kademe durdurma ve ilişik kesme (meslekten atılma) cezalarından biri verilir.

Ben Gümrük ve Ticaret Bakanlığını ilgilendiren bir mail atmıştım. Bana tam 6 ay sonra cevap vermişlerdi.

Savcılığa şikayet etsem bile bir çıkmayacak.

Benim bütün başvurularım 15 gün dolmadan cevaplandı. Sizinkinizde nasıl bir sorun olmuştur bilemiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu adam hayatımdan 5 dakika çaldı diyerek egm ye bildir

• quote:

Orijinalden alıntı: Koliba Rha

quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Benzer bir şey yaşadım ve şikayet ettim. Üç dört dakika sonra ilgili bölümü telefonla aradılar ve uyardılar.(konuşmalardan anladım) Artık kimdir bilmiyorum, takım elbiseli bir adam doktorun odasına girdi.

İyi abartmışsın. Günde binlerce şikayet gidiyor. 3 dakika içinde birisi aradı ve odasına adam gönderdiler basit bir şikayet üzerine demek

Emin olun bomboş bir sebepten şikayet etmişsiniz. Ne dikkate alınır ne de bir yaptırım uygulanır.

Eğer doktor hastanla ilgilenmezse ve sağlık bakanlığını arayıp biraz baskı uygularsan, zor durumda kaldığını söylersen hemen ilgileniyorlar. Bahsettiğim adam hastanede çalışan adam olduğu belli, kurumdan bir adam gönderdiler demiyorum. Ben bunu yaşayarak tecrübe edindim, gözlerimle gördüm. Eğer şikayetler döküman halinde çıkıyorsa kanıt için atabilirim.

Ben bir yaşadığım olayı anlatıyorum. Peki ya sen neye dayanarak bunu söylüyorsun? Gelen fazla şikayet kısa sürede ilgilenmelerine engel değil demek bunu bilmek ve anlamak şart.

EDİT: Boş dediğiniz şikayete şöyle bir açıklık getirelim,
    Karın ve bacak bölgesinde kanlı yanıkları bulunan bebekle doktor ilgilenmiyor ve bebek dakikalarca yalvarır biçimde ağlıyor. Hastalar sırasını vermeye razı lakin bir sıra sistemi mevcut. Bahsedilen hasta, hasta taşıma ile hastaneye geliyor. Belirtmekte fayda var. Doktorun umursamaz tavırları üzerine şikayet ediyorum ve gereken yapılıyor.

Niçin şikayet ettiğimi bilmeden boş bir sebep olduğunu söylüyorsun. Seni ve diğer önyargılı bilgisiz arkadaşları bilgi edinmeye uğurluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 27 Şubat 2018; 5:38:36 >

• Ben Bimere bir öneride bulunmuştum anında cevap verdiler sağ olsunlar. Bence Türkiye'deki güzel hizmetlerden biri direk vatandaş istediğine ulaşabiliyor. Bu sisteme sanıyorum sadece memurlar karşıdır. Eğer düşündüğünüz gibi doktorun hastayı kasıtlı mağdur etmesi gibi bir olay varsa anında şikayet edin, soruşturma başlatılır. Eğer sizin ki bir kuruntuysa yapmayın adamı da boş yere üzmeyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne bu aptal insanlardaki doktor nefreti böyle

• Bimer'de hemen ilgilenir şimdi

• Zodiac Killer Z kullanıcısına yanıt
    hocam kusura bakma ama resmen psikolojik yaşamışsın. öyle şeyler olmaz, dikkate bile almazlar büyük ihtimalle. babam doktor ve bazen hava almak için dışarı çıkıp 10-15dk gitmediğini söylüyor. eminim birileri elbet şikayet etmiştir, yıllardır adama bir uyarı bir mail bile gelmedi. askeri görevde değil sınır muhafaza etmiyor görec yerini terk etmek suç değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Mad Mushroom

hocam kusura bakma ama resmen psikolojik yaşamışsın. öyle şeyler olmaz, dikkate bile almazlar büyük ihtimalle. babam doktor ve bazen hava almak için dışarı çıkıp 10-15dk gitmediğini söylüyor. eminim birileri elbet şikayet etmiştir, yıllardır adama bir uyarı bir mail bile gelmedi. askeri görevde değil sınır muhafaza etmiyor görec yerini terk etmek suç değil

BİMER'in şikayetlere dönüş süresini biliyorum, dönülmeyen şikayetlerim dahi var. Tüm şikayet alan kurumların böyle yavaş olduğunu düşünmeniz (genel olarak söylüyorum) doğru değil.

O an ben sağlık bakanlığını aradım, çocuğun durumunu ve öncesini özetle anlattım ve yapılanları dile getirdim. Ve bahsetmiş olduğum olaylar yaşandı. Sağlık bakanlığı şikayet hattı böyle acil bir durumda bizimle birkaç gün sonra ilgilenirse ne işe yarayacak? Sağlık konusunda zaten yaşanmaması gereken olaylar yaşıyoruz (hastanede beklettiler, öldü gibisinden) o yüzden hassas yaklaşıyorlar.

Eğer babanız doktorsa bu konuyu konuşun. Öğrenin. (Hangi durumlarda hızlı dönüş yapıyorlar diye)
    Son olarak ben doktor yerini terk etti, 10-15 dakika geldi demiyorum. (büyük hasarlar alan çocuk) ile doktor geç geldi şikayeti arasında farklar var. Benim gittiğim hastane kartal yanık merkezi.

Forumda yardım etmek isterken yalancı muamelesi görmek varmış

EDİT: Arkadaşın şikayet etme sebebi, doktorun sürekli yerini terk etmesi anlaşılan. Bu sık yaşanıyorsa normal değil. Şikayeti hak eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 27 Şubat 2018; 11:28:17 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.