Şimdi Ara

Bimeksin Pro Evolution Soccer turnuvasında 2.Oldum :)))))

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3-4 haftadır çektiğim eziyetten sonra bugun final maçları oynandı.ama ne final..kurallar belli değil,kimin kaç averajı var belli değil.finalde rakibi olmadıgı icin pc ye karşı oynayanlar mı dersiniz..benim başıma gelenler hele ki moralimi nasıl alt üst etti.Bütün maçlarımı kazandım.+15 averajla bitirdim turnuvayı.turnuva bitince ödül töreni başlayana kadar bütün galip gelenler aramızda muhabbet ediyoruz işte kimin kaç averajı var vs diye.(bu arada 11 kişilik ödül sıralaması averaja göre yapılıyor).orda en iyi averaja sahip bendim konustuklarım arasında.benden sonra 1 gol farkla +14,,+13 ler filan vardı.ödüllerin açıklanmasına geçildi bir baktım ben 3. yüm.verdiler 3. lük hediyesini.2.lik ödülünü + 14 averajı olana verdiler. :shock: ödülü alırken ödülü veren yetkiliyi standın ortasında uyardım hata yapıyosunuz diye ama anlamadılar.sonra hediyesini alan gitti.ben orda o görevliyi çektim kenara başladım konuşmaya yaptıklarının haksızlık olduğunu herşeyin arka odada gizli bi şekilde yürütüldüğünü.sonra tekrar hesaplamak zorunda kaldılar o kadar cok konuşunca.ve de tekrar içeri gidip geri geldiklerinde haklı olduğumu 2. olmam gerektiğini fakat 2. olan diğer kişi gittiği için o ödülü veremiyeceklerini, aldığım 3. lük ödülü olan MSI 8800 GTX ekran kartı ile E6600 intel işlemci (bunu bana kendileri extra olarak veriyo.aslında 2. olmam gerektiği için)vereceklerini söylediler bende üstelemedim fazla kabul ettim.
    bu arada 1.lik ödülü aşağıdaki oyun afişinde yazan quattro sistem sanıyodu herkes.ama adamlar 1 aydır turnuva maçlarını oynattıkları makineyi sarıp verdiler birinciye.o makinede de nvidia 7950-4 çekirdekli q6600 - 300 gb harddisk filan vardı.bir nevi 1. olmadığıma sevindim çünkü 1 aylık kullanılmış makine verdiler..
    maç sonuçlarım.
    1.Tur İnter 4 - M.United 1
    2.Tur İnter 3 - İnter 0
    Çeyrek final İnter 5 - Barcelona 1
    Yarı final İnter 1 - İnter 0
    Final İnter 4 - M.United 0

oyunun afişi bu;

kazandıklarım;

intel E6600 CPU ;http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=177

MSI 8800 GTX ;http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1921

not:bu 2 parça da satılıktır.(gerçi işlemciyi p.tesi yollıcaklar sözlerinde dururlarsa.şu an msi kart elimde ve takmıycam makineme.pc 2.el piyasasını hiç takip etmediğimden acaba kaça satmam gerektiği konusunda yardımcı olanlarda yazarsa çok sevinirim..

• quote:

Orjinalden alıntı: Shafter

3-4 haftadır çektiğim eziyetten sonra bugun final maçları oynandı.ama ne final..kurallar belli değil,kimin kaç averajı var belli değil.finalde rakibi olmadıgı icin pc ye karşı oynayanlar mı dersiniz..benim başıma gelenler hele ki moralimi nasıl alt üst etti.Bütün maçlarımı kazandım.+15 averajla bitirdim turnuvayı.turnuva bitince ödül töreni başlayana kadar bütün galip gelenler aramızda muhabbet ediyoruz işte kimin kaç averajı var vs diye.(bu arada 11 kişilik ödül sıralaması averaja göre yapılıyor).orda en iyi averaja sahip bendim konustuklarım arasında.benden sonra 1 gol farkla +14,,+13 ler filan vardı.ödüllerin açıklanmasına geçildi bir baktım ben 3. yüm.verdiler 3. lük hediyesini.2.lik ödülünü + 14 averajı olana verdiler. :shock: ödülü alırken ödülü veren yetkiliyi standın ortasında uyardım hata yapıyosunuz diye ama anlamadılar.sonra hediyesini alan gitti.ben orda o görevliyi çektim kenara başladım konuşmaya yaptıklarının haksızlık olduğunu herşeyin arka odada gizli bi şekilde yürütüldüğünü.sonra tekrar hesaplamak zorunda kaldılar o kadar cok konuşunca.ve de tekrar içeri gidip geri geldiklerinde haklı olduğumu 2. olmam gerektiğini fakat 2. olan diğer kişi gittiği için o ödülü veremiyeceklerini, aldığım 3. lük ödülü olan MSI 8800 GTX ekran kartı ile E6600 intel işlemci (bunu bana kendileri extra olarak veriyo.aslında 2. olmam gerektiği için)vereceklerini söylediler bende üstelemedim fazla kabul ettim.
    bu arada 1.lik ödülü aşağıdaki oyun afişinde yazan quattro sistem sanıyodu herkes.ama adamlar 1 aydır turnuva maçlarını oynattıkları makineyi sarıp verdiler birinciye.o makinede de nvidia 7950-4 çekirdekli q6600 - 300 gb harddisk filan vardı.bir nevi 1. olmadığıma sevindim çünkü 1 aylık kullanılmış makine verdiler..
    maç sonuçlarım.
    1.Tur İnter 4 - M.United 1
    2.Tur İnter 3 - İnter 0
    Çeyrek final İnter 5 - Barcelona 1
    Yarı final İnter 1 - İnter 0
    Final İnter 4 - M.United 0

oyunun afişi bu;

kazandıklarım;

intel E6600 CPU ;http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=177

MSI 8800 GTX ;http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1921

not:bu 2 parça da satılıktır.(gerçi işlemciyi p.tesi yollıcaklar sözlerinde dururlarsa.şu an msi kart elimde ve takmıycam makineme.pc 2.el piyasasını hiç takip etmediğimden acaba kaça satmam gerektiği konusunda yardımcı olanlarda yazarsa çok sevinirim..

• oha yaa ödüller süpermiş. Ah istanbulda olsaydım
  • tebrikler iyi günlerde kullan (veya sat parasını ye)
  • daha ne ıstıyorsun 8800gtx + e6600 vermısler
  • Benim CPU ve Ekran kartı'nın aynısını kazanmışsın muhteşem ikili onlar.

Tebrikler bu arada.
  • Tebrikler.. Keşke ben de böyle bir turnuvaya katılsam..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tebrikler, ödüller çok iyiymiş.Hayırlı olsun.
  • hmmm tebrikler arkadaşım ama orada bi yanlışlık mı var? 2.ye core 2 quad diyo yani 4 çekirdekli işlemci
  • abi taş attın kolunmu yoruld u heheehhehe
  • helal olsun
    ödüller süper ya arkana bile bakma valla bence
  • Tebrikler ödüller güzelmiş güle güle kullan hediyelerini
  • off ne mutlu sana bitanede bedavada bize gelse fenamı olur :d
  • bende katılıodum ki bana artık çok geç yarı finale çıkıyolar dediler bende tüh yazık olmuş gibisinden geri vitess bu arada 8800gtx 768mb lik olan modeli hakkaten süpermiş o verdikleri makineden daha iyi
  • tebriklerr
  • Walla PES turnuvası deme bana yaw... Bi katılamadım PES turnuvalarına... Fırtına gibi eserim diye düşünüyorum ama sonuçta ne olacağı bilinmez... Etrafımda oynadığım insanlardan dolayı baya bi rehavet içindeyim zaten...
  • Bence bimeks ayıp etmiş arkadaşa ve 1. gelene hiç tasvip etmedim,şikayet etmese öylece kapanacaktı olay hakkını aradığın için bravo sana ama bimekse
  • yer-yas ikilisi tutmadigindan katilamiyorum
  • bakalım 2.lik odulu yerine bana extra verdikleri e6600 cpu yu hafta ici yollayacaklarmıs.acaba sozlerinde duracaklarmı merak ediyorum.gerci hafta arası yine gorucem onları compex var..
  • işlemcimde az once geldi.helal olsun adamlara
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.