Şimdi Ara

Bimeks'te Piranha Explorer Navigasyon 159 Lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son zamanlarda navigasyon cihazı arıyordum, az önce gördüm. 3.5 inch'lik bir alet ama sirf IV ve 128 mr ddr ramli, IGO Amigo yüklü. Dahili hafızası 2GB bu arada. HB'da 199 lira iken 159'luk etiketi ile bana sıcak geldi. Ne dersiniz? Kullanan varsa bilgi de verebilir mi?
    Ürünün linki aşağıda.

http://www.bimeks.com.tr/urun/1156/111131/piranha-explorer-navigasyon-cihazi.aspx

Bimeks'te Piranha Explorer Navigasyon 159 Lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionisus -- 17 Haziran 2010; 13:54:20 >

• Piranha adını duyunca otomatikman başım dönüyor
    Bu cihazı bilmiyorum ama bizde bir piranha dvd var kardeşim almış onu gördükten sonra piranhanın üste para vermesi lazım piranha almam için.
  • piranha'dan hiç ürün almadım. bu kadar dandik mi
  • Evet DVD oynatıcıları çok dandik
  • Bu arada araştırdım, piyasada daha uygun bir fiyat yok.
  • geçen haftalarda hepsiburada remco6098 adlı 3.5" lik ürünü 109 tl den verdi. 2 gün önce kampanya bitti bende yetişip alamadım. zaten sıcak fırsatlardada vardı. hepsiburadaya msj attım tekrar bu ürün stoklaara gircekmi diye. bana tekrar yakın zamanda stoklarda olacağını msjla haber verdiler. bu açıdan remcoyu ben bekliyorum. fakat bu 100 tl gibi olsa alırdım. 159 lira vercek olsam gittigidiyorda 4.3" lik hatta 5" lik ürün bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redcheek99

geçen haftalarda hepsiburada remco6098 adlı 3.5" lik ürünü 109 tl den verdi. 2 gün önce kampanya bitti bende yetişip alamadım.

Hiç sorma, ona ben de çok yandım!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Remco yu gördüm,göre göre de almadım.Güncelleyemeyeceğim ürünü niye alayım,harita bu izmirde her gün yollar bozuluyor...
  • quote:

Remco yu gördüm,göre göre de almadım.Güncelleyemeyeceğim ürünü niye alayım,harita bu izmirde her gün yollar bozuluyor...

sanırım güncelliyemeyeceğim derken remco 'yu kastetmedin çünkü remcoda 1 yıllık ücretsiz güncelleme var. ama gittigidiyor da satılan ürünler için güncelleme sorunu varhaklısın fakat onuda azcık araştırma yaptıktan sonra günceelme yapmanın yolu bulunuyor.
  • bu ürün bende var hiç dandik değil tavsiye ederim benim gördüğüm tek sorun sarjı. Kolay bitiyor.
    bunun dışında bimeksden aldım. kargo fiyatını hatırlamıyorum ama kargo için benden alınan ücret olması gerekenden fazlaydı
    hatta gelen kargo görevlisine kontrol için sordum aldıkları fiyat 2 kat fazlaymış.
  • bimeks o zaman kargodan da kazanıyor muş??
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderace

Piranha adını duyunca otomatikman başım dönüyor

Benim de

bir daha piranha ürünü hayatta almam. Hatta ölsem de almam :D
  • o kadar kötü eleştiriler var ki piranha için 109 liraya remco 6098 aldım. dandik mandik, 12+3 taksitle 7 lira 7 lira öderiz. beğenmezsem birine hediye ederim ya bu arada aylardır mesaj sayım değişmio, nedenini bilen var mı?

• yok mu?
  • walllaa yok gibi:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.