Şimdi Ara

Bimeks Hp Kulakici Kulaklik 9.90

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
3
Favori
4.186
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Modeli h1000 mikrofon yok boy boy kulak ici aparatlari var sesi ortalama bi kenarda durabilecek tipte bi kulaklik
     Bimeks Hp Kulakici Kulaklik 9.90

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bütün bimekslerde varmı acaba ya gidiyim alıyım hemen
  • http://www.bimeks.com.tr/urun/126350/hp-h1000-kulak-ici-kulaklik-siyah.aspx

ürün bu yorumlar olumlu webde de aynı fiyat.
  • Eve 5 dk mesafede bimeks var ürün de var gözüküyor alınır mı beyler samsung s3 kulakligi kadar ses verir mi

• http://forum.donanimhaber.com/m_77191977/tm.htm

şöyle bir konu var , konuyu açan arkadaş ta biraz çelişkili yazmış, turtle beach'ı aratmıyor diyor, sonra cx200 ü aratır demiş, ben muallakta kaldım :) yada soruyu anlamamış :)
  • http://forum.donanimhaber.com/m_77191977/tm.htm

daha önce incelenmiş, bu fiyata bedava. iş yerinde müzik dinlemeye kulaklık arıyordum :) alayım
  • Creative Ep-630 göre nasıldır ? Hangisi tercih edilmelidir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejavu58

Creative Ep-630 göre nasıldır ? Hangisi tercih edilmelidir ?

50 TL civarı bir kulaklık ile 10 TL lik bir kulaklığı kıyaslamaya çalışma mantığınız nedir merak ettim.
  • Fiyatı uygunmuş.
  • kamaka kullanıcısına yanıt
    50 liraya olan kullaklık sıcak fırsatlar bölümüne konusu açılmaz.. Ancak 15-20 liraya düştüğünde burada konusu açılır. Bu kulaklık da Şuan kargo dahil 16 liraya geliyor.
  • kamaka kullanıcısına yanıt
    ep 630 aldido'da 15 liraya satıldı. hadi 50 lira olsun karşılaştırılamaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosark

ep 630 aldido'da 15 liraya satıldı. hadi 50 lira olsun karşılaştırılamaz mı?

Karşılaştırma gerek var mı sence? Kaç senedir var olan bir kulaklığın bir kampanyada 15 TL satılmış olması, her zaman o fiyata satılacağının da garantisi yok. Şuan ki şartlara bakarak fiyatının beşte biri olan ürünle kıyaslamaya kalkmak saçmalıktan başka bir şey değil. Ep630 fiyatı fazla geliyorsa kıyaslama.
    quote:

Orijinalden alıntı: dejavu58

50 liraya olan kullaklık sıcak fırsatlar bölümüne konusu açılmaz.. Ancak 15-20 liraya düştüğünde burada konusu açılır. Bu kulaklık da Şuan kargo dahil 16 liraya geliyor.

Forumda 250 TL fiyatı olan kulaklıklar için bile sıcak fırsat konusu açıldığını ve bir çok kişinin aldığını da araştırıp görebilirsin. 50 TL kulaklığa kargo ödenmiyor sanki. Nasıl bir hesap yapma mantığın var? Ben şubeye gidip 10 TL alacağım.

• kargosu bedava mı?
  • Aldım beyler

• dolcia kullanıcısına yanıt
    Hocam kulaktan duşuyormu acaba ? bu tarz kulaklıklar benim kulakta durmuyor nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

Hocam kulaktan duşuyormu acaba ? bu tarz kulaklıklar benim kulakta durmuyor nedense

Orta boy jelle taktım gayet rahat duruyor hocam düşme falan yok

• bu kulaklığı geçenlerde aynı siteden kargo dahil neredeyse 30 liraya almıştım. gecen hafta 14 e kadar düşmüştü. bugün 9 tlye düştüğünü görünce yıkıldım :( ses kaliteside çok iyi. basslarda ucuyor resmen. bu fiyata başka bulamazsınız söyliyim
  • Bi kaç ay önce 19 tl ye aldım ...güzel kulaklık..

• quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

ben de senin gibi kulakiçi kulaklık kullanmazdım bir kere kullandım hep kulagımda düşmüştü birisine hediye ettim. bu kulaklığı aldıgımda da ilk başlarda düşüyordu , daha sonra yedek verdikleri apartlarda kücük olanı aldım taktım hiç düşmüyor.
  • sesi süper
    10 lira için çok iyi bir kulaklık
    bitmeden 1 tane daha alırım kenarda dursun
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.